Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Microplastic pollution in wild and aquacultured Mediterranean mussels in Turkey

Agrifoodplast (International Conference On Micro And Nano-Plastics in Agri-Food Chain), Piacenza, İtalya, 10 - 12 Eylül 2023, ss.1 Sürdürülebilir Kalkınma

Microplastic levels in cultured Beluga Sturgeon (Acipenser gueldenstaedtii Brandt and Ratzeburg, 1833)

Agrifoodplast (International Conference On Micro And Nano-Plastics in Agri-Food Chain), Piacenza, İtalya, 10 - 12 Eylül 2023, ss.2 Sürdürülebilir Kalkınma

The effect of microplastic and cadmium exposure on the enzyme activities of Mytilus galloprovincialis (Lamarck, 1819)

4th International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2022), Ankara, Türkiye, 14 - 16 Aralık 2022, ss.33 Sürdürülebilir Kalkınma

Biyoteknolojik Ürün Olarak "Su Ürünleri

Su Bilimlerinde Biyoteknoloji Çalıştay, İstanbul, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2018, ss.77-79

Gıda Takviyesi Olarak Omega-3 Preparatlarının İçerik Değerlendirilmesi

3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2019, ss.819-820

SU ÜRÜNLERİNDE MİKROPLASTİK RİSKİ

20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.127

Examination of EPA and DHA levels in sea bass and sea bream in terms of food consumption

65th Anniversary Scientific Conference with International Participation "Food Science, Engineering and Technology - 2018", Plovdiv, Bulgaristan, 11 - 13 Ekim 2018, cilt.1, ss.20

DELICATE PRODUCTS BY COMBINED PROCESSING METHODS FROM RAINBOW TROUT

1 st International Symposium on Graduate Research in Science Focus on Entrepreneurship and Innovation (ISGRS 2018), İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2018, ss.48

Microplastic Risks in Seafood Safety

1 st International Symposium on Graduate Research in Science Focus on Entrepreneurship and Innovation (ISGRS 2018), İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2018, ss.161

Mercury risk levels for consumer in gurnard fish species from Marmara sea

Nutricon Food Quality & Safety, Health & Nutrition, Ohrid, Makedonya, 13 - 15 Haziran 2018, ss.96

KURUTULMUŞ VE TUZLANMIŞ SU ÜRÜNLERİNİN DÜNYA VE TÜRKİYE PAZARLARINDAKİ YERİ VE TÜKETİCİ TERCİHLERİ

Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2017, ss.51-58

TAZE VE İŞLENMİŞ SU ÜRÜNLERİNDE TÜKETİCİ GÜVENLİĞİ VE AMBALAJ

Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2017, ss.93-98

Farklı Depolama Solüsyonlarının Palamut Lakerdasının Kalitesi Üzerine Etkileri

19. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.7

Jelatinin Kaynağı ve İdentifikasyonunun Önemi

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.524

Metrikler

Yayın

34

Atıf (WoS)

10

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

9

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

7

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları