Yayınlar & Eserler

Makaleler 21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (16)
ESCI (1)
Scopus (17)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 24

1. Exploring the Marine Bioplastics for Food Packaging: Challenges and Emerging Trends

3rd International Aquatic Biotechnology Symposium, İstanbul, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2024, ss.25, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Microplastic pollution in wild and aquacultured Mediterranean mussels in Turkey

Agrifoodplast (International Conference On Micro And Nano-Plastics in Agri-Food Chain), Piacenza, İtalya, 10 - 12 Eylül 2023, ss.1, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. The effect of different types of microplastic and acute cadmium exposure on the Mediterranean mussel (Mytilus galloprovincialis Lamarck, 1819)

Agrifoodplast (International Conference On Micro And Nano-Plastics in Agri-Food Chain), Piacenza, İtalya, 10 - 12 Eylül 2023, ss.3, (Özet Bildiri)

6. Microplastic levels in cultured Beluga Sturgeon (Acipenser gueldenstaedtii Brandt and Ratzeburg, 1833)

Agrifoodplast (International Conference On Micro And Nano-Plastics in Agri-Food Chain), Piacenza, İtalya, 10 - 12 Eylül 2023, ss.2, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. The effect of microplastic and cadmium exposure on the enzyme activities of Mytilus galloprovincialis (Lamarck, 1819)

4th International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2022), Ankara, Türkiye, 14 - 16 Aralık 2022, ss.33, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. EVALUATION OF MERCURY RISKS IN FARMED SEA BREAM, SEA BASS, AND MUSSEL SEASONALLY

World Aquaculture Singapore 2022, Singapore, Singapur, 29 Kasım - 02 Aralık 2022, ss.533, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

9. Evaluation of the Effects of Mucilage on Public Health in Seafood from the Marmara Sea

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.55-56, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

10. Biyoteknolojik Ürün Olarak "Su Ürünleri

Su Bilimlerinde Biyoteknoloji Çalıştay, İstanbul, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2018, ss.77-79, (Özet Bildiri)

11. Gıda Takviyesi Olarak Omega-3 Preparatlarının İçerik Değerlendirilmesi

3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2019, ss.819-820, (Özet Bildiri)

12. SU ÜRÜNLERİNDE MİKROPLASTİK RİSKİ

20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.127, (Tam Metin Bildiri)

13. FARKLI ALABALIK TÜRLERİNİN KAS DOKULARINDAKİ YAĞ DAĞILIMLARININ MEVSİMSEL DEĞERLENDİRİLMESİ

20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.147, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. COMBINED PROCESSING METHODS FOR DELICATE PRODUCTS FROM MEAGRE (Argyrosomus regius)

HydroMediT 2018, Volos, Yunanistan, 8 - 11 Kasım 2018, ss.41, (Tam Metin Bildiri)

15. Toxic Metal Risk Assessment of European Eels (Anguilla anguilla) in Asi River, Turkey

2nd International Fisheries Symposium, Girne, Kıbrıs (Kktc), 4 - 08 Kasım 2018, ss.40, (Özet Bildiri)

16. Examination of EPA and DHAcontent of fish oils as food additive

65th Anniversary Scientific Conference with International Participation "Food Science, Engineering and Technology -, Plovdiv, Bulgaristan, 11 - 13 Ekim 2018, ss.21, (Özet Bildiri)

17. Examination of EPA and DHA levels in sea bass and sea bream in terms of food consumption

65th Anniversary Scientific Conference with International Participation "Food Science, Engineering and Technology - 2018", Plovdiv, Bulgaristan, 11 - 13 Ekim 2018, cilt.1, ss.20, (Tam Metin Bildiri)

18. DELICATE PRODUCTS BY COMBINED PROCESSING METHODS FROM RAINBOW TROUT

1 st International Symposium on Graduate Research in Science Focus on Entrepreneurship and Innovation (ISGRS 2018), İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2018, ss.48, (Özet Bildiri)

19. Microplastic Risks in Seafood Safety

1 st International Symposium on Graduate Research in Science Focus on Entrepreneurship and Innovation (ISGRS 2018), İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2018, ss.161, (Tam Metin Bildiri)

20. Mercury risk levels for consumer in gurnard fish species from Marmara sea

Nutricon Food Quality & Safety, Health & Nutrition, Ohrid, Makedonya, 13 - 15 Haziran 2018, ss.96, (Tam Metin Bildiri)

21. KURUTULMUŞ VE TUZLANMIŞ SU ÜRÜNLERİNİN DÜNYA VE TÜRKİYE PAZARLARINDAKİ YERİ VE TÜKETİCİ TERCİHLERİ

Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2017, ss.51-58, (Tam Metin Bildiri)

22. TAZE VE İŞLENMİŞ SU ÜRÜNLERİNDE TÜKETİCİ GÜVENLİĞİ VE AMBALAJ

Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2017, ss.93-98, (Tam Metin Bildiri)

23. Farklı Depolama Solüsyonlarının Palamut Lakerdasının Kalitesi Üzerine Etkileri

19. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.7, (Özet Bildiri)

24. Jelatinin Kaynağı ve İdentifikasyonunun Önemi

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.524, (Özet Bildiri)
Kitaplar 4

1. Plastisphere in Aquatic Food Production Systems and Seafood Safety

Plastisphere The Ecosystem of Plastics, Meththika Vithanage,Adil Bakir,Nicole R. Posth, Editör, CRC, London, ss.200-230, 2025

2. Geleneksel Gıda İşleme ve Muhafaza Yöntemleri̇

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, NURAY ERKAN,SEDA OĞUR, Editör, IU Press, Bloomington (IN), USA , İstanbul, ss.313-353, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

3. Akuati̇k Kaynaklarda Mi̇kroplasti̇k Tehli̇kesi̇

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Nuray ERKAN ÖZDEN,Seda OĞUR, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.269-309, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

4. GIDALARDA PLASTİK PROBLEMİ

Mikroplastikler, Endokrin Bozucular ve Çevresel Etkileri, AYDIN MEHMET EMİN, TAYANÇ METE, Editör, Türkiye Bilimler Akademisi, Ankara, ss.451-486, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

49

Yayın (WoS)

16

Yayın (Scopus)

17

Atıf (WoS)

68

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

77

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

119

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

1

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

15

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları