Desteklenen Projeler
-
2021 - Devam Ediyor Taze ve Dondurulmuş Su Ürünlerinde Mikroplastik Riskinin İncelenmesi
-
2022 - 2024 Kültür Karaca Mersin Balığı (Acipenser gueldenstaedtii) Yumurtasının Havyar Etinin Sıcak ve Soğuk Füme Olarak Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Erkan Özden N. (Yürütücü), Can Tunçelli İ., Tunçelli G., Memiş D., Doğruyol Bayar H., Ertik O., et al.
-
2022 - 2024 Midyelerde mikroplastik ve cıva maruziyetinin katkılı depurasyonla giderimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Erkan Özden N. (Yürütücü), Tunçelli G., Can Tunçelli İ., Dağsuyu E., Doğruyol Bayar H., Ürkü Atanasov Ç., et al.
-
2020 - 2023 Denizel Yetiştiricilik Kaynaklı Ürünlerin Gıda Güvenliği Yönünden Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özden Ö. (Yürütücü), Erkan Özden N., Ortaboy Sezer S., Doğruyol Bayar H., Can İ.
-
2021 - 2022 Marmara Denizi'nden Avlanan Su Ürünlerinde Müsilajın Halk Sağlığı Bakımından Etkilerinin Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi
Erkan Özden N. (Yürütücü), Mol Tokay S., Özden Ö., Yanardağ R., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y., et al.
-
2017 - 2019 Kültür Balıklarına Farklı İşleme Tekniklerinin Uygulanması ve Kalitelerinin Belirlenmesi