Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü, Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Temel Bilimler (Sci), Yaşam Bilimleri (Life), Tarım Bilimleri, Kimya, Mikrobiyoloji, Beslenme Ve Diyetetik, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Spektroskopi, Biyoteknoloji Ve Uygulamalı Mikrobiyoloji, Mikrobiyoloji
Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Teknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama, Kimya, Analitik Kimya, Kromatografi, Spektroskopik Yöntemler, Fizikokimya, Çözelti Özellikleri, Temel Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

113

Atıf (WoS)

299

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

337

H-İndeks (Scopus)

11

Atıf (Scholar)

27

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

15

Fikri Mülkiyet

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
safak@istanbul.edu.tr
Web Sayfası
http://aves.istanbul.edu.tr/safak/
İş Telefonu
+90 212 455 5700 Dahili: 20152
Fax Telefonu
+90 212 514 0379
Ofis
SU BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Posta Adresi
Kalenderhane Mahallesi Onaltı Mart Şehitleri Caddesi No: 2 P.K 34134 Vezneciler Fatih İstanbul