Yayınlar & Eserler

Makaleler 48
Tümü (48)
SCI-E, SSCI, AHCI (35)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (37)
ESCI (2)
Scopus (37)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 62

1. Türkiye’de balık atıkları, enzim uygulamaları ve sürdürülebilirlik yaklaşımları

Türkiye 15. Gıda Kongresi, Sakarya, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2025, ss.138, (Özet Bildiri)

2. Bromelain ve papain ekstraktlarının midye marinat üzerine etkisi

Türkiye 15. Gıda Kongresi, Sakarya, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2025, ss.150, (Özet Bildiri)

3. Toxic Metals in Canned Tuna Sold in Exporting and Producing Countries and Evaluation of Health Risk

52th Western European Fish Technologists Association (WEFTA) Conference , İzmir, Türkiye, 14 - 18 Ekim 2024, ss.152, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. A Promising Approach for Preventing Seabream Fillet Contamination: Inulin and Fructooligosaccharide

3rd International Aquatic Biotechnology Symposium, İstanbul, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2024, ss.49, (Özet Bildiri)

5. IMPACT OF ARUGULA EXTRACT ON Staphylococcus aureus CONTAMINATION AND SENSORY ASSESSMENT IN SEA BASS

5th International Congress on Applied Ichthyology, Oceanography, and Aquatic Environment (HydroMediT 2024), Mitilini, Yunanistan, 30 Mayıs - 02 Haziran 2024, ss.519-523, (Tam Metin Bildiri)

6. Türkiye'de Su Ürünleri Gıda Güvenliğinin Değerlendirilmesi: Midye Vaka Çalışması

8. ULUSLARARASI GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Mayıs 2024, ss.1-2, (Özet Bildiri)

9. RETARDING SPOILAGE AND MAINTAINING THE QUALITY OF SEA BASS USING ATMOSPHERIC COLD PLASMA.

15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Muş, Türkiye, 4 - 06 Mart 2023, ss.59, (Özet Bildiri)

10. Food Safety Risks Related to Heavy Metals and Pesticides in Seafood from Turkish Waters

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.34, (Özet Bildiri)

11. Evaluation of the Effects of Mucilage on Public Health in Seafood from the Marmara Sea

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.55-56, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. Seafood consumption preferences during the covid-19 pandemic period in Istanbul

VI. International Congress on Domestic Animal Breeding Genetics and Husbandry, Samsun, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2022, ss.220-224, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

13. POTENTIAL HEALTH RISKS of HEAVY METALS via CONSUMPTION of SEABREAM, FARMED in TURKEY

ICABGEH-22 , VI. International Congress on Domestic Animal Breeding Genetics and Husbandry, Samsun, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2022, ss.225-226, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. Toxic metal levels in canned tuna fish sold in European countries and potential risk for human health

10th Central European Congress on Food (CEFood) , Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 11 Haziran 2021, ss.67, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

15. Farklı Katkı Maddelerinin Balık Cipslerinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.4, (Özet Bildiri)

19. Mercury Levels in Atlantic Mackerel from Local Fish Markets in Istanbul, Turkey

INTERNATIONAL MARINE & FRESHWATER SCIENCES SYMPOSIUM, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2018, ss.47, (Özet Bildiri)

20. Selenium and Mercury in Commercial Fish Species (Edible fish) from Turkey

INTERNATIONAL MARINE & FRESHWATER SCIENCES SYMPOSIUM, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2018, ss.48, (Özet Bildiri)

22. The use of fennel (Foeniculum vulgare L.) in food preservation as natural additive

4th International Symposium of Medicinal and Aromatic Plants, İzmir, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2018, ss.177, (Tam Metin Bildiri)

23. Mercury risk levels for consumer in gurnard fish species from Marmara sea

Nutricon Food Quality & Safety, Health & Nutrition, Ohrid, Makedonya, 13 - 15 Haziran 2018, ss.96, (Tam Metin Bildiri)

24. Mısır unu ve keçiboynuzu unu ile yapılan balık köftelerinin duyusal özellikleri

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.19, (Özet Bildiri)

26. Mercury and Selenium Interaction in Fish

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.467, (Tam Metin Bildiri)

28. Alüminyum folyo ile yapılan pişirmenin su ürünlerine metal geçişine etkisi

Türkiye 12. Gıda Kongersi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.67, (Tam Metin Bildiri)

29. Some pesticides found in Horse Mackerel (Trachurus sp.) and their potential health risk

17th International Congress of Dietetics, Granada, İspanya, 7 - 10 Eylül 2016, ss.479-480, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

30. Determination of Selected Heavy Metals in Demarsal Fish

17th International Congress of Dietetics, Granada, İspanya, 7 - 10 Eylül 2016, ss.478-479, (Tam Metin Bildiri)

31. Su ürünleri ticari sınıflandırma cetveli ve standartları.

II. Marmara Denizi Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Aralık 2015, ss.177-186, (Tam Metin Bildiri)

32. Selenium concentrations in fish from Turkish waters.

12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.112-113, (Tam Metin Bildiri)

33. Effect of monosodium glutamate on the sensory properties of fish soup

12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.133, (Özet Bildiri)

34. Monosodyum glutamatın hamsi köftesinin duyusal özellikleri üzerine etkisi

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.292, (Özet Bildiri)

36. Pesticides in Seafood of Marmara Sea

Aquaculture Europe, San Sebastian, İspanya, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1361, (Tam Metin Bildiri)

38. Determination of selected trace metals in sharks (Squalus acantias) and in rays (Raja clavata)

38th International Symposium on Environmental Analytical Chemistry, Lozan, İsviçre, 17 - 20 Haziran 2014, ss.37, (Tam Metin Bildiri)

39. Determination of Selected Trace Metals in Sharks (Squalus acantias) and in Rays (Raja clavata)

38th International Symposium on Environmental Analytical Chemistry, Switzerland, İsviçre, 17 - 20 Haziran 2014, ss.38, (Tam Metin Bildiri)

42. Effect of Different Protein-Based Edible Coating Films on Quality and Shelf life of Refrigerated Sea Bass (Dicentrarchus labrax)

International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, ss.447, (Tam Metin Bildiri)

43. Situation of Pesticides in Seafood of Turkey

International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, ss.1689, (Tam Metin Bildiri)

46. Survival of selected pathogens on whiting cooked in microwave

TUBİTAK 4. International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, ss.51, (Tam Metin Bildiri)

47. Survival of Salmonella enteritidis on fish cooked microwave

Society SFAM for Applied Microbiology Summer Conference, Dublin, İrlanda, 4 - 07 Temmuz 2011, ss.58-59, (Özet Bildiri)

49. Effects Of Different Stocking Rates On Growth, Texture And Colour Quality Of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss).

9AFAF 9. Asian Fisheries Aquaculture Forum in 2011, Shanghai, Çin, 1 - 04 Nisan 2011, ss.73-74, (Tam Metin Bildiri)

52. Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi

XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.186, (Özet Bildiri)

53. Seasonal Variations in trace metal composition of oyster

7 th International Conference on Molluscan Shellfish Safety, Nantes, Fransa, 14 - 19 Haziran 2009, ss.133, (Tam Metin Bildiri)

54. Modified atmosphere packaging (MAP) of stuffed mussel

7 th International Conference on Molluscan Shellfish Safety, Nantes, Fransa, 14 - 19 Haziran 2009, ss.217, (Tam Metin Bildiri)

55. Study on the behavior of the trace metals in Mytilus galloprovincialis as a bioindicator species: the case of Bosporus Marmara Sea, Turkey

7 th International Conference on Molluscan Shellfish Safety, Nantes, Fransa, 14 - 19 Haziran 2009, ss.180, (Özet Bildiri)

57. Effects of sage and grape seed oils on microbial growth and quality in hot-smoked seabream fillets

3. Middle East and North Africa (MENA) Region Animal Wealth Research Conference, Cairo, Mısır, 16 - 18 Ekim 2008, ss.10, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

58. Levels of Toxic Metals in 12 Species of Commercially Important Crustaceans and Mollusks from the Aegean, Marmara and Black Sea.

AQUACULTURE EUROPE 2008 - "Resource Management" Organized by the European Aquaculture Society and hosted by the Polish Fisheries Association., Krakow, Polonya, 15 - 18 Eylül 2008, ss.494, (Tam Metin Bildiri)

59. Trace Metals of Eight Fish Species From Turkey

Aquaculture Europe 2008 - "Resource Management" Organized by the European Aquaculture Society and hosted by the Polish Fisheries Association, Krakow, Polonya, 15 - 18 Eylül 2008, ss.208, (Özet Bildiri)

62. Keeping Quality of Different Packaged Salted Atlantic Bonito "Lakerda"

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 48. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, Munich, Almanya, 25 - 28 Eylül 2007, ss.195, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. Gıda Güvenli̇ği̇nde Çevresel Ki̇rleti̇ci̇ler ve Ri̇skleri̇

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Nuray Erkan,Seda Oğur, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.215-245, 2024
Metrikler

Yayın

116

Yayın (WoS)

37

Yayın (Scopus)

37

Atıf (WoS)

383

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

436

H-İndeks (Scopus)

13

Atıf (Scholar)

27

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Sobiad)

1

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

19

Fikri Mülkiyet

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları