Makaleler
48
Tümü (48)
SCI-E, SSCI, AHCI (35)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (37)
ESCI (2)
Scopus (37)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (3)
4. Human exposure to mercury (Hg) via consumption of two gurnard species from the Sea of Marmara
International Journal of Environmental Science and Technology
, cilt.22, sa.1, ss.489-496, 2025 (SCI-Expanded)
9. An opportunity for post-harvest seafood safety: atmospheric pressure air or helium cold plasma to control Salmonella Enteritidis in sea bass
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.6, ss.3773-3780, 2024 (SCI-Expanded)
20. Mercury intake via consumption of imported Atlantic mackerel (Scomber scombrus) in Istanbul
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences
, cilt.4, ss.165-172, 2020 (Hakemli Dergi)
27. Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
GIDA
, cilt.42, sa.4, ss.339-347, 2017 (Hakemli Dergi)
29. Distribution of OCPs and PCBs in Mussels (Mytilus galloprovincialis) from the Marmara Sea Coastal Sites
BULLETIN OF ENVIRONMENTAL CONTAMINATION AND TOXICOLOGY
, cilt.97, sa.2, ss.191-197, 2016 (SCI-Expanded)
30. Pesticide risks of seafood in Turkey
JOURNAL OF FOOD AND HEALTH SCİENCE
, cilt.1, sa.1, ss.19-32, 2015 (Hakemli Dergi)
31. Effect of Monosodium Glutamate on the sensory properties of fish soup
ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM
, cilt.67, ss.133, 2015 (SCI-Expanded)
32. Selenium concentrations in fish from Turkish waters
ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM
, cilt.67, ss.112-113, 2015 (SCI-Expanded)
33. Chemical composition of wild and cultured marsh frog(Rana ridibunda)
BULGARIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE
, cilt.20, ss.1255-1259, 2014 (Scopus)
36. Combined effects of protein based edible film coatings and vacuum packaging on the quality of fresh sea bass fillets
FLEISCHWIRTSCHAFT International
, sa.8, ss.61-68, 2013 (Hakemli Dergi)
43. Türkiye’de su ürünleri işleme sektörünün sorunları ve çözüm önerileri
Journal of FisheriesSciences.com
, sa.4, ss.152-158, 2010 (Hakemli Dergi)
44. Türkiye'de Su Ürünleri İşleme Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri
Journal of FisheriesSciences.com
, cilt.4, sa.2, ss.152-158, 2010 (Hakemli Dergi)
47. Seasonal variations in the macronutrient mineral and proximate composition of two clams (Chamelea gallina and Donax trunculus)
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
, cilt.60, sa.5, ss.402-412, 2009 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
62
1. Türkiye’de balık atıkları, enzim uygulamaları ve sürdürülebilirlik yaklaşımları
Türkiye 15. Gıda Kongresi, Sakarya, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2025, ss.138, (Özet Bildiri)
2. Bromelain ve papain ekstraktlarının midye marinat üzerine etkisi
Türkiye 15. Gıda Kongresi, Sakarya, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2025, ss.150, (Özet Bildiri)
3. Toxic Metals in Canned Tuna Sold in Exporting and Producing Countries and Evaluation of Health Risk
52th Western European Fish Technologists Association (WEFTA) Conference , İzmir, Türkiye, 14 - 18 Ekim 2024, ss.152, (Özet Bildiri)
4. A Promising Approach for Preventing Seabream Fillet Contamination: Inulin and Fructooligosaccharide
3rd International Aquatic Biotechnology Symposium, İstanbul, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2024, ss.49, (Özet Bildiri)
6. Türkiye'de Su Ürünleri Gıda Güvenliğinin Değerlendirilmesi: Midye Vaka Çalışması
8. ULUSLARARASI GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Mayıs 2024, ss.1-2, (Özet Bildiri)
7. Effect of horsetail, persimmon and quince leaf extracts on foodborne pathogenic bacteria in fish
3rd Food Chemistry Conference, Dresden, Almanya, 10 - 12 Ekim 2023, ss.147, (Özet Bildiri)
10. Food Safety Risks Related to Heavy Metals and Pesticides in Seafood from Turkish Waters
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.34, (Özet Bildiri)
11. Evaluation of the Effects of Mucilage on Public Health in Seafood from the Marmara Sea
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.55-56, (Özet Bildiri)
12. Seafood consumption preferences during the covid-19 pandemic period in Istanbul
VI. International Congress on Domestic Animal Breeding Genetics and Husbandry, Samsun, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2022, ss.220-224, (Tam Metin Bildiri)
14. Toxic metal levels in canned tuna fish sold in European countries and potential risk for human health
10th Central European Congress on Food (CEFood) , Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 11 Haziran 2021, ss.67, (Özet Bildiri)
16. LEVREK BALIĞI’NIN MİKROBİYAL KALİTESİ ÜZERİNE BALZAMİK SİRKE, LİMON VE DOMATES SUYUNUN ETKİSİ
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.47, (Özet Bildiri)
17. Levrek balığının mikrobiyal kalitesi üzerine balzamik sirke, limon ve domates suyunun etkisi
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.47, (Özet Bildiri)
18. Efficacy of various chemical decontaminants on E. coli O157:H7 inoculated to black sea trout
Hydromedit 2018, Volos, Yunanistan, 8 - 11 Kasım 2018, ss.325-328, (Tam Metin Bildiri)
19. Mercury Levels in Atlantic Mackerel from Local Fish Markets in Istanbul, Turkey
INTERNATIONAL MARINE & FRESHWATER SCIENCES SYMPOSIUM, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2018, ss.47, (Özet Bildiri)
20. Selenium and Mercury in Commercial Fish Species (Edible fish) from Turkey
INTERNATIONAL MARINE & FRESHWATER SCIENCES SYMPOSIUM, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2018, ss.48, (Özet Bildiri)
22. The use of fennel (Foeniculum vulgare L.) in food preservation as natural additive
4th International Symposium of Medicinal and Aromatic Plants, İzmir, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2018, ss.177, (Tam Metin Bildiri)
23. Mercury risk levels for consumer in gurnard fish species from Marmara sea
Nutricon Food Quality & Safety, Health & Nutrition, Ohrid, Makedonya, 13 - 15 Haziran 2018, ss.96, (Tam Metin Bildiri)
24. Mısır unu ve keçiboynuzu unu ile yapılan balık köftelerinin duyusal özellikleri
19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.19, (Özet Bildiri)
25. Dondurulmuş karideslerde farklı çözündürme koşullarının mikrobiyolojik gelişim üzerine etkisi
19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.173, (Özet Bildiri)
26. Mercury and Selenium Interaction in Fish
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.467, (Tam Metin Bildiri)
27. Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.133, (Özet Bildiri)
28. Alüminyum folyo ile yapılan pişirmenin su ürünlerine metal geçişine etkisi
Türkiye 12. Gıda Kongersi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.67, (Tam Metin Bildiri)
31. Su ürünleri ticari sınıflandırma cetveli ve standartları.
II. Marmara Denizi Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Aralık 2015, ss.177-186, (Tam Metin Bildiri)
32. Selenium concentrations in fish from Turkish waters.
12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.112-113, (Tam Metin Bildiri)
33. Effect of monosodium glutamate on the sensory properties of fish soup
12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.133, (Özet Bildiri)
34. Monosodyum glutamatın hamsi köftesinin duyusal özellikleri üzerine etkisi
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.292, (Özet Bildiri)
35. The Effect of Heat Treatment on the Microbiological Profile of Mussels Mytilus Galloprovicialis
EAS 2014, Bilbao, İspanya, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1360, (Özet Bildiri)
37. Inhibitory Effect of Some Plant Oils on Salmonella entiritidis Inoculated to Raw Salmon
Aquaculture Europe, Bilbao, İspanya, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1343, (Özet Bildiri)
38. Determination of selected trace metals in sharks (Squalus acantias) and in rays (Raja clavata)
38th International Symposium on Environmental Analytical Chemistry, Lozan, İsviçre, 17 - 20 Haziran 2014, ss.37, (Tam Metin Bildiri)
39. Determination of Selected Trace Metals in Sharks (Squalus acantias) and in Rays (Raja clavata)
38th International Symposium on Environmental Analytical Chemistry, Switzerland, İsviçre, 17 - 20 Haziran 2014, ss.38, (Tam Metin Bildiri)
40. Lüfer balığında meydana gelen Aeromonas hydrophyila kontaminasyonunun asetik asit ile indirgenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.198, (Özet Bildiri)
41. Effect of microwave cooking on pathogens in salmon blocks
Aqua 2012, Çek Cumhuriyeti, ss.93, (Tam Metin Bildiri)
42. Effect of Different Protein-Based Edible Coating Films on Quality and Shelf life of Refrigerated Sea Bass (Dicentrarchus labrax)
International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, ss.447, (Tam Metin Bildiri)
44. Geleneksel pastörizasyon işlemi uygulanmış midye salatasının formülasyonu besin bileşimi ve raf ömrünün belirlenmesi
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, (Özet Bildiri)
45. Geleneksel Pastörizasyon İşlemi Uygulanmış Midye Salatasının Formülasyonu Besin Bileşimi ve Raf Ömrünün Belirlenmesi
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.271-272, (Özet Bildiri)
46. Survival of selected pathogens on whiting cooked in microwave
TUBİTAK 4. International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, ss.51, (Tam Metin Bildiri)
47. Survival of Salmonella enteritidis on fish cooked microwave
Society SFAM for Applied Microbiology Summer Conference, Dublin, İrlanda, 4 - 07 Temmuz 2011, ss.58-59, (Özet Bildiri)
48. survival of Salmonella Enteritidis on fish cooked in macrowave.
Sfam summer conference, İrlanda, ss.58-59, (Tam Metin Bildiri)
49. Effects Of Different Stocking Rates On Growth, Texture And Colour Quality Of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss).
9AFAF 9. Asian Fisheries Aquaculture Forum in 2011, Shanghai, Çin, 1 - 04 Nisan 2011, ss.73-74, (Tam Metin Bildiri)
50. Effect of combined application of essential oil and vacuum packaged treatment on the quality and shelflife of hot smoked rainbow trout
5 th Central European Congress on Food,, Bratislava, Slovakya, 19 - 22 Mayıs 2010, ss.132, (Özet Bildiri)
51. Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi
15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.500, (Tam Metin Bildiri)
52. Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi
XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.186, (Özet Bildiri)
57. Effects of sage and grape seed oils on microbial growth and quality in hot-smoked seabream fillets
3. Middle East and North Africa (MENA) Region Animal Wealth Research Conference, Cairo, Mısır, 16 - 18 Ekim 2008, ss.10, (Özet Bildiri)
59. Trace Metals of Eight Fish Species From Turkey
Aquaculture Europe 2008 - "Resource Management" Organized by the European Aquaculture Society and hosted by the Polish Fisheries Association, Krakow, Polonya, 15 - 18 Eylül 2008, ss.208, (Özet Bildiri)
60. Effects of Modified Atmosphere and Vacuum Packaged on Inhibition of Listeria Monocytogenesand Quality in Hot Smoked Rainbow Trout Fillets
I. International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.288-289, (Tam Metin Bildiri)
61. Effects of modified atmosphere and vacuum packaged on inhibition of Listeria monocytogenesand quality in hot smoked rainbow trout fillets
I. International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.288-289, (Özet Bildiri)
62. Keeping Quality of Different Packaged Salted Atlantic Bonito "Lakerda"
Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 48. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, Munich, Almanya, 25 - 28 Eylül 2007, ss.195, (Tam Metin Bildiri)
Diğer Yayınlar
5