-
2021 - 2024 Trabzon hurması ayva yaprağı ve atkuyruğu bitkisinden farklı çözgenlerle elde edilen ekstraktların balık etindeki bazı patojen bakterilerin termal ölüm kinetiklerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
DOĞRUYOL BAYAR H. (Yürütücü), MOL TOKAY S., ULUSOY Ş., COŞANSU AKDEMİR S., ÖZDEN Ö.
-
2021 - 2023 Marmara Denizi'nden Avlanan Su Ürünlerinde Müsilajın Halk Sağlığı Bakımından Etkilerinin Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Erkan N. (Yürütücü), Mol Tokay S., Özden Ö., Yanardağ R., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y., et al.
-
2019 - 2021 Kültür midyelerinde (Mytilus galloprovincialis,L. 1819) ağır metal düzeylerinin ve potansiyel halk sağlığı risklerinin belirlenemesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
MOL TOKAY S. (Yürütücü), ULUSOY Ş., DOĞRUYOL BAYAR H.
-
2018 - 2021 Türkiye ve Diğer Ülkelerin Marketlerinde Satışa Sunulan Ton Balığı Konservelerinde Gıda Güvenliği ve İnsan Sağlığı Açısından Bazı Toksik Metallerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ULUSOY Ş. (Yürütücü), ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y., DOĞRUYOL BAYAR H.
-
2016 - 2017 Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi
-
2013 - 2017 Bitki Yağlarının Taze Somon Balığındaki Listeria monocytogenes ve Salmonella enteritidis Gelişimi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
TOSUN Ş. Y. (Yürütücü), ÜÇOK ALAKAVUK D., ULUSOY Ş.
-
2013 - 2017 Lüfer Balığında meydana gelen Aeromonas Hydrophyila kontaminasyonunun tuz ve asetik asit ile indirgenmesi
-
2016 - 2016 Alüminyum folyo ile yapılan pişirmenin su ürünlerine metal geçişine etkisi
-
2016 - 2016 Some Pesticides Found in Horse mackerel Trachurus sp and Their Potential Health Risk
-
2016 - 2016 DETERMINATION OF SELECTED HEAVY METALS IN DEMARSAL FISH
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
MOL TOKAY S. (Yürütücü), KARAKULAK F. S., ULUSOY Ş.
-
2015 - 2016 Effect of Monosodium Glutamate on the Sensory Properties of Fish Soup
-
2013 - 2016 nisinle kombine olarak kullanılan muhafaza tekniklerinin balığın dayanım süresine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
MOL TOKAY S. (Yürütücü), TOSUN Ş. Y., CEYLAN Z., DOĞRUYOL H., ÜÇOK ALAKAVUK D., ULUSOY Ş.
-
2014 - 2014 Pesticides in seafood of Marmara sea
-
2010 - 2014 İstavrit ve Midyelerde Gıda Güvenliği Açısından Bazı Pestisitlerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
-
2007 - 2009 Doğal Bitki Ekstraktlarının Su Ürünlerinin Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Tosun Ş. Y., Erkan Özden N. (Yürütücü), Ulusoy Ş.