Desteklenen Projeler
-
2021 - 2024 Trabzon hurması ayva yaprağı ve atkuyruğu bitkisinden farklı çözgenlerle elde edilen ekstraktların balık etindeki bazı patojen bakterilerin termal ölüm kinetiklerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DOĞRUYOL BAYAR H. (Yürütücü), MOL TOKAY S., ULUSOY Ş., COŞANSU AKDEMİR S., ÖZDEN Ö.
-
2018 - 2021 Türkiye ve Diğer Ülkelerin Marketlerinde Satışa Sunulan Ton Balığı Konservelerinde Gıda Güvenliği ve İnsan Sağlığı Açısından Bazı Toksik Metallerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ULUSOY Ş. (Yürütücü), ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y., DOĞRUYOL BAYAR H.
-
2013 - 2017 Bitki Yağlarının Taze Somon Balığındaki Listeria monocytogenes ve Salmonella enteritidis Gelişimi Üzerine Etkisi
-
2013 - 2017 Lüfer Balığında meydana gelen Aeromonas Hydrophyila kontaminasyonunun tuz ve asetik asit ile indirgenmesi
-
2016 - 2016 Alüminyum folyo ile yapılan pişirmenin su ürünlerine metal geçişine etkisi
-
2016 - 2016 Some Pesticides Found in Horse mackerel Trachurus sp and Their Potential Health Risk
-
2016 - 2016 DETERMINATION OF SELECTED HEAVY METALS IN DEMARSAL FISH
-
2015 - 2016 Effect of Monosodium Glutamate on the Sensory Properties of Fish Soup
-
2013 - 2016 nisinle kombine olarak kullanılan muhafaza tekniklerinin balığın dayanım süresine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
MOL TOKAY S. (Yürütücü), TOSUN Ş. Y., CEYLAN Z., DOĞRUYOL H., ÜÇOK ALAKAVUK D., ULUSOY Ş.
-
2014 - 2014 Pesticides in seafood of Marmara sea
-
2010 - 2014 İstavrit ve Midyelerde Gıda Güvenliği Açısından Bazı Pestisitlerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
-
2007 - 2009 Doğal Bitki Ekstraktlarının Su Ürünlerinin Kalitesi Üzerine Etkisi