Makaleler
40
Tümü (40)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (28)
3. Kılıç Balığı Avcılarının Sosyo-Ekonomik Yapısı: İstanbul İli Örneği
INTERNATIONAL JOURNAL OF SOCIAL HUMANITIES SCIENCES RESEARCH (JSHS)
, cilt.8, sa.74, ss.2415-2427, 2021 (Hakemli Dergi)
4. Balıkçılıkta Destekleme, Geleneksel Kıyı Balıkçılığı Uygulaması
Türk Kooperatifçilik Kurumu, Kooperatif Postası Karınca
, sa.1003, ss.42-49, 2020 (Hakemsiz Dergi)
6. Su Ürünleri Üretiminin Gelişmesinde Kooperatiflerin Rolü: Yapağlı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Örneği
Kooperatif Postası Karınca Dergisi
, cilt.87, sa.997, ss.11-18, 2020 (Hakemsiz Dergi)
10. İstanbul İli Su Ürünleri Kooperatiflerinin Ticari Olanakları ve Sorunlarının İncelenmesi
Aquatic Research
, cilt.1, sa.4, ss.180-191, 2018 (Hakemli Dergi)
12. İstanbul İli Su Ürünleri Kooperatiflerinin Yönetim ve Organizasyon Yapısı
ÜÇÜNCÜ SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ
, cilt.52, ss.448-469, 2017 (Hakemli Dergi)
14. Su Ürünleri Kooperatifçiliğine Genel Bakış
Türk Kooperatifçilik Kurumu Karınca Dergisi
, sa.959, ss.18-24, 2016 (Hakemsiz Dergi)
19. A Study on Profitability Of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Farms In Marmara Region, Turkey
Journal of FisheriesSciences.com
, cilt.5, ss.172-179, 2011 (Hakemli Dergi)
21. İçsularımızda Önemli Artış Gösteren Gümüş Balığı Üretiminin Türkiye Ekonomisi Açısından Değerlendirilmesi
Su Ürünleri Mühendisleri Derneği Dergisi
, sa.33, ss.44-49, 2008 (Hakemli Dergi)
22. Marmara Bölgesi Gökkuşağı Alabalığı(Oncorhynchus mykiss) İşletmelerinde Çalışanların Sosyo-Ekonomik Analizi
İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi
, cilt.23, sa.1, ss.17-27, 2008 (Hakemli Dergi)
32. A Model Study On The Role Of Istanbul Fish Co-Operatives At Turkish Fisheries
Turkish J.Marine Sciences
, cilt.9, sa.1, ss.69-80, 2003 (Hakemli Dergi)
34. Su Ürünleri Pazarlamasında Toplam Kalite Yönetimi
Tarım İstanbul
, sa.81, ss.12-16, 2002 (Hakemsiz Dergi)
35. Su Ürünleri Sektörünün Tarım Sektörü İçindeki Yeri ve Önemi
Tarım İstanbul
, sa.80, ss.8-12, 2002 (Hakemsiz Dergi)
36. İstanbul Balık Hali (Türkiye) ve haldepazarlanan su ürünleri
Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Dergisi
, cilt.16, ss.1-17, 1999 (Hakemli Dergi)
38. Su ürünleri sektörü Türkiye ekonomisinin neresinde?
Su Ürünleri Mühendisleri Derneği Dergisi
, cilt.1, sa.1, ss.15-20, 1996 (Hakemli Dergi)
39. Su ürünleri potansiyelimiz?
Su Ürünleri Enformasyon
, ss.27-33, 1996 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
32
6. Su Ürünleri Pazarlamasında Balık Hallerinin Rolü İstanbul Balık Hali Örneği
3. Ulusal Tarım Kongresi, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
7. Su Ürünleri Kooperatiflerinin Türkiye deki Dünü Bugünü ve Geleceği
Elazığ, Malatya, Tunceli ve Erzincan İlleri Su Ürünleri Kooperatifçiliği ve Balıkçılığı Çalıştayı, Türkiye, 27 Ekim 2016
10. Gökçeada Balık Tüketim Alışkanlığının Belirlenmesi ve Ekonomik Analizi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
14. Economıc Importance of Trout Culture in Turkey
AQUA, 2012. International Conference, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Eylül 2012, ss.283, (Tam Metin Bildiri)
16. Gökçeada (Ege Denizi) Balıkçılığının Sosyo-Ekonomik Yapısı
Fisheries and Aquatic Sciences Balıkçılık ve Akuatik Bilimler Sempozyumu, Samsun, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2011, ss.129, (Özet Bildiri)
18. Technical and Structural Features and Diseases Strategies of Marine Fish Hatcheries in Turkey
The 3rd Global Fisheries and Aquculture Research Conf., Mısır, 1 - 04 Kasım 2010, ss.39, (Özet Bildiri)
26. İznik Gölü Gümüş Balığı (Atherina boyeri Risso, 1810) Avcılığı ve Balıkçıların Sosyo-Ekonomik Analizi
XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.158, (Özet Bildiri)
31. Taşkısı ve Poyrazlar Göllerinin (Adapazarı-Türkiye) fitoplankton topluluklarının incelenmesi
II. Uluslararası Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Ekim 1999, cilt.Özel Sayı, ss.157-184, (Tam Metin Bildiri)
32. Karadeniz Bölgesinde Akuakultur Potansiyeli ve Üretimi Etkileyen Faktörler
X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Adana, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1999, cilt.1, ss.55-66, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
5
2. Sazan İşletmeciliği ve Pazarlaması
Sazan Balığı Üretim Tekniği, Metin Timur, Editör, İstanbul Üniversitesi Basın Ve Yayınevi Müdürlüğü, İstanbul, ss.179-206, 2011
4. Cumhuriyet Dönemi Su Ürünleri Bibliyografisi
İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Yayınları, İstanbul, 2003