Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü, Gıda Güvenliği Anabilim Dalı
Araştırma Alanları: Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Toksikolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyokimyası, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama

Metrikler

Yayın

219

Atıf (WoS)

1708

H-İndeks (WoS)

25

Atıf (Scopus)

1921

H-İndeks (Scopus)

27

Proje

51

Tez Danışmanlığı

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
nurerkan@istanbul.edu.tr
Web Sayfası
http://aves.istanbul.edu.tr/nurerkan/
İş Telefonu
+90 212 440 0000 Dahili: 20130
Ofis
78
Posta Adresi
Kalenderhane Mahallesi, Onaltı Mart Şehitleri Caddesi, No: 2 P.K 34134 Vezneciler Fatih İstanbul