Kurum Bilgileri:
Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü, Gıda Güvenliği Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları:
Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları:
Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Toksikolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyokimyası, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama
Metrikler
İletişim
- E-posta
- nurerkan@istanbul.edu.tr
- Web Sayfası
- http://aves.istanbul.edu.tr/nurerkan/
- İş Telefonu
- +90 212 440 0000 Dahili: 20130
- Ofis
- 78
- Posta Adresi
- Kalenderhane Mahallesi, Onaltı Mart Şehitleri Caddesi, No: 2 P.K 34134 Vezneciler Fatih İstanbul