Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2011 - 2017 Prof. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2006 - 2011 Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi
-
2004 - 2006 Yrd. Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi
-
1996 - 2004 Araştırma Görevlisi
İstanbul Üniversitesi
Yönetimsel Görevler
-
2024 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Senato Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2019 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2016 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2014 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2014 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2011 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2017 - 2020 Dekan Yardımcısı
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2015 - 2017 Dekan Yardımcısı
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
-
2007 - 2013 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans Biyokimya
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Lisans Biyokimya
-
Doktora Su Ürünleri İşleme ve Muhafazasındaki Alet, Ekipman ve Makinalar
-
Doktora Su Ürünlerinde Hazır Yemek (Catering) Üretim Teknolojileri
-
Yüksek Lisans Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği
-
Doktora Su Ürünlerinde Alternatif İşleme ve Muhafaza Teknikleri
-
Yüksek Lisans Su Ürünleri İşleme ve Analizi Laboratuarlarında Kalite Esasları
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Su Ürünleri- Besin Kimyası
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi ve Biyokimyası
-
Lisans Su Ürünleri Besin Mikrobiyolojisi
-
Doktora İşleme Alet ve Ekipmanları
-
Doktora Su Ürünleri İleri İşleme Teknikleri
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Taze ve Dondurulmuş Su Ürünlerinde Mikroplastik Riskinin İncelenmesi
Erkan Özden N. (Danışman)
İ.CAN(Öğrenci), Doktora, Devam Ediyor -
Akuatik gıda kaynaklarının gıda güvencesi açısından değerlendirilmesi
Erkan Özden N. (Danışman)
M.KAPIKIRAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Dumanlanmış Balıkların Kalite ve Raf Ömrü Üzerine Yenilebilir Protein Film Kaplamanın Etkisi
Erkan Özden N. (Danışman)
S.Dursun(Öğrenci), Doktora, 2012 -
Dumanlanmış Balığın Kalitesinde Aljinat Kaplamanın Etkisi
Erkan Özden N. (Danışman)
M.Yeşiltaş(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Antimikrobiyal Madde İçeren Yenilebilir Filmlerin Dumanlanmış Balığın Kalitesine Etkisi
Erkan Özden N. (Danışman)
S.Akçay(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Dondurulmuş Balığın Kalitesinde Doğal Antioksidanların Etkisi
Erkan Özden N. (Danışman)
G.Bilen(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamasının Balık Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Erkan Özden N. (Danışman)
G.Üretener(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009