-
2021 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2011 - 2017 Prof. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2006 - 2011 Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi
-
2004 - 2006 Yrd. Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi
-
1996 - 2004 Araştırma Görevlisi
İstanbul Üniversitesi
-
2024 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Senato Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2019 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2016 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2014 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2014 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2011 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2017 - 2020 Dekan Yardımcısı
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2015 - 2017 Dekan Yardımcısı
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
-
2007 - 2013 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
Doktora
Su Ürünleri İşleme ve Muhafazasındaki Alet, Ekipman ve Makinalar
Su Ürünlerinde Hazır Yemek (Catering) Üretim Teknolojileri
Su Ürünlerinde Alternatif İşleme ve Muhafaza Teknikleri
İşleme Alet ve Ekipmanları
Su Ürünleri İleri İşleme Teknikleri
-
Yüksek Lisans
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği
Su Ürünleri İşleme ve Analizi Laboratuarlarında Kalite Esasları
-
Lisans
Biyokimya
Gıda Mikrobiyolojisi
Biyokimya
Gıda Kimyası
Su Ürünleri- Besin Kimyası
Gıda Mikrobiyolojisi ve Biyokimyası
Su Ürünleri Besin Mikrobiyolojisi
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Taze ve Dondurulmuş Su Ürünlerinde Mikroplastik Riskinin İncelenmesi
Erkan Özden N. (Danışman)
İ.CAN(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Akuatik gıda kaynaklarının gıda güvencesi açısından değerlendirilmesi
Erkan Özden N. (Danışman)
M.KAPIKIRAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam ediyor -
Dumanlanmış Balıkların Kalite ve Raf Ömrü Üzerine Yenilebilir Protein Film Kaplamanın Etkisi
Erkan Özden N. (Danışman)
S.Dursun(Öğrenci), Doktora, 2012 -
Dumanlanmış Balığın Kalitesinde Aljinat Kaplamanın Etkisi
Erkan Özden N. (Danışman)
M.Yeşiltaş(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Antimikrobiyal Madde İçeren Yenilebilir Filmlerin Dumanlanmış Balığın Kalitesine Etkisi
Erkan Özden N. (Danışman)
S.Akçay(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Dondurulmuş Balığın Kalitesinde Doğal Antioksidanların Etkisi
Erkan Özden N. (Danışman)
G.Bilen(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamasının Balık Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Erkan Özden N. (Danışman)
G.Üretener(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009