-
2025 - Devam Ediyor Füme su ürünleri tüketiminden kaynaklanabilecek mikroplastik sağlık risklerinin değerlendirilmesi
-
2025 - Devam Ediyor Biyoindikatör Türlerde Mikroplastik Tutunumunun Çevresel ve Kontrollü Koşullarda İncelenmesi: Gıda Arz Güvenliği Bakımından Risk Değerlendirmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
CAN TUNÇELLİ İ. (Yürütücü), ERKAN ÖZDEN N., TUNÇELLİ G., YANARDAĞ R., ERTİK O., TUNALI S.
-
2025 - Devam Ediyor Akdeniz Midyelerinde Ağır Metal Kirliliği ile İlişkili Sağlık Risklerinin Biyokimyasal, Moleküler ve Tüketim Modellemesi ile İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÖZDEN Ö. (Yürütücü), ERKAN ÖZDEN N., CAN TUNÇELLİ İ., YANARDAĞ R., ERTİK O., MAMMADOVA A.
-
2024 - Devam Ediyor Midyelerde Mytilus galloprovincialis Lamarck 1819 Mikroplastik ve Ağır Metal Birikiminde Polimer Etkisinin İncelenmesi
-
2024 - Devam Ediyor Gıda Güvenliği Yönünden Flexopecten glaber (Linnaeus 1758) de Toksik Element Kontaminasyonunun Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZDEN Ö. (Yürütücü), KARAKULAK F. S., ERKAN ÖZDEN N., CAN TUNÇELLİ İ., MAMMADOVA A.
-
2024 - 2027 Mikroplastiklerin tatlı su IMTA sistemindeki canlılara etkisinin ve sistemin remediasyon kapasitesinin incelenmesi
TÜBİTAK - AB COST Projesi
Erkan N. (Yürütücü), Tunçelli G., Can Tunçelli İ., Memiş D., Yanardağ R., Saçan Ö., et al.
-
2024 - 2026 Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) ve Karaca Mersin Balığında (Acipenser gueldenstaedtii) Mikroplastik Kirliliğinin Yüzme Performansına Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Tunçelli G. (Yürütücü), Yanardağ R., Memiş D., Bulan N. Ö., Çöremen M., Can Tunçelli İ., et al.
-
2023 - 2026 Mikroplastik Kirliliğinde Entegre Multitrofik Akuakültür Sisteminin Etkinliğinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Erkan N. (Yürütücü), Tunçelli G., Can Tunçelli İ., Türkyılmaz İ. B., Dağsuyu E., Yanardağ R.
-
2022 - 2025 Mikroplastik ve Cıva Maruziyetinin Midyelerde (Mytilus Galloprovincialis, Lamarck, 1819) Oluşturduğu Hasarın Bor Katkılı Depurasyonda Giderimi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Erkan Özden N. (Yürütücü), Can Tunçelli İ., Tunçelli G., Yanardağ R., Bayrak B. B., Türkyılmaz Mutlu İ. B., et al.
-
2022 - 2025 Midyelerde mikroplastik ve cıva maruziyetinin katkılı depurasyonla giderimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Erkan Özden N. (Yürütücü), Özden Ö., Memiş D., Doğruyol H., Yanardağ R., Türkyılmaz İ. B., et al.
-
2022 - 2024 Kültür Karaca Mersin Balığı (Acipenser gueldenstaedtii) Yumurtasının Havyar Etinin Sıcak ve Soğuk Füme Olarak Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Erkan N. (Yürütücü), Can Tunçelli İ., Tunçelli G., Memiş D., Doğruyol Bayar H., Ertik O., et al.
-
2021 - 2024 Taze ve Dondurulmuş Su Ürünlerinde Mikroplastik Riskinin İncelenmesi
-
2021 - 2024 Taze ve Dondurulmuş Su Ürünlerinde Mikroplastik Riskinin İncelenmesi
-
2021 - 2023 Marmara Denizi'nden Avlanan Su Ürünlerinde Müsilajın Halk Sağlığı Bakımından Etkilerinin Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Erkan N. (Yürütücü), Mol Tokay S., Özden Ö., Yanardağ R., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y., et al.
-
2016 - 2019 Yetiştiricilik Yoluyla Elde Edilen Balık Türlerinde Eicosapentaenoic Asid (EPA) ve Docosahexaenoic Acid (DHA) Düzeylerinin Karşılaştırılması
-
2016 - 2019 Gıda Takviyesi Balık Yağlarının Omega Üç İçeriğinin İncelenmesi
-
2017 - 2018 Aktif paketlemenin işlenmiş balık ürünlerinin kalitesine etkisi
-
2016 - 2018 Ambalaj Geçirgenliğinin İşlenmiş Balık Ürünlerinin Dayanım Ömrüne Etkisi
-
2017 - 2017 Toxic Metal Risk in Imported Fishes Sold in Istanbul Hypermarkets
-
2017 - 2017 Pesticides in Aquaculture Fishes from Feed to Meat
-
2015 - 2017 Füme alabalık ürünlerinin kalitesinde ambalajın etkisi
-
2016 - 2016 DETERMINATION OF CHEMICAL COMPOSITION AND GROWTH PERFORMANCE OF COMMON FROG Rana ridibunda Pallas 1771 FED WITH COMMERCIALLY FORMULATED PELLETED CARP FEEDS
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÇAĞILTAY F. (Yürütücü), ERKAN ÖZDEN N., ÖZDEN Ö., TOSUN D. D., ATANASOFF A.
-
2016 - 2016 Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid Ratio Between Aquaculture and Wild Fishes
-
2016 - 2016 Assessment of health risks associated with tracetoxic metals from fish consumption in childbearing age women
-
2015 - 2015 THE EFFECT OF OXYGEN ABSORBER ON THE SHELF LIFE AND QUALITY OF SALTED-DRIED FISH
-
2013 - 2015 Doğal antioksidan katkılı polisakkarit bazlı film uygulamasının balık kalitesine etkisi
-
2013 - 2015 Tüketimi yüksek balık ve kabuklu su ürünlerinde kadmiyum, kurşun ve cıva düzeylerinin ve tahmini haftalık alım düzeyinin incelenmesi
-
2014 - 2014 The selenium content of smoked, salted, dried, marinated and cooked fishes
-
2013 - 2013 Bioactive protein based coatings to control Listeria monocytogenes on hot-smoked rainbow trout fillets
-
2012 - 2013 Gluten kaplamanın sıcak dumanlanmış balık filetolarında Salmonella inhibisyonunda etkisi
-
2011 - 2013 Dumanlanmış balık filetolarında E.coli inhibisyonunda gluten bazlı kaplamaların etkisi
-
2009 - 2013 Antimikrobiyal katkılı yenilebilir protein filmlerin dumanlanmış balıkta kalite ve dayanım ömrüne etkisi
-
2012 - 2012 EFFECTS OF STOCK DENSITY TEXTURE, FAT CONTENT AND FATTY ACID COMPOSITION OF RAINBOW TROUT (Oncorhynchus mykiss)
-
2012 - 2012 BALIK MUHAFAZASINDA IŞINLAMA, YENİLEBİLİR FİLM ve YÜKSEK BASINÇ UYGULAMALARI
-
2010 - 2012 Dumanlanmış Balığın Kalitesinde Aljinat Kaplamanın Etkisi
-
2010 - 2012 Antimikrobiyal Madde İçeren Yenilebilir Filmlerin Dumanlanmış Balığın Kalitesine Etkisi
-
2009 - 2012 Dumanlanmış Balıkların Kalite ve Raf Ömrü Üzerine Yenilebilir Protein Film Kaplamanın Etkisi
-
2009 - 2012 Yüksek sıvı basınç (YSB) uygulamasının su ürünlerinin kalite parametreleri ve raf Ömrü üzerine etkisi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
-
2011 - 2011 Farklı işleme ve pişirme işleminin balık ürünlerinde selenyum ve iyot alımına etkisi
-
2011 - 2011 IODINE CONTENT OF RAW AND COOKED FISH SPECIES CONSUMED IN TURKEY
-
2010 - 2011 Farklı stok yoğunluklarında beslenen alabalıkların tekstür kalitesinin incelenmesi
-
2010 - 2010 Effect of combined application of essential oil and vacuum packaged treatment on the quality and shelf life of hot smoked rainbow trout
-
2009 - 2010 Pişirme işleminin balıkta aminoasit ve vitamin kaybına etkisinin incelenmesi
-
2008 - 2010 Balığın Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Farklı Isıl İşlemlerin Etkisinin İncelenmesi
-
2009 - 2009 İstridyenin iz element kompozisyonunda mevsimsel değişiklikler
-
2008 - 2009 SEKİZ BALIK TÜRÜNÜN MAKRO VE MİKRO MİNERAL PROFİLİNİN İNCELENMESİ
-
2007 - 2009 Kombine tekniklerin su ürünlerinin kalitesi üzerine etkisi
-
2007 - 2009 Dondurulmuş balığın kalitesinde doğal antioksidanların etkisi
-
2007 - 2009 Yüksek hidrostatik basınç uygulamasının balık kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi
-
2007 - 2009 562 nolu projenin revize hali Doğal bitki ekstraklarının su ürünlerinin kalitesi üzerine etkisi
-
2007 - 2009 Doğal Bitki Ekstraktlarının Su Ürünlerinin Kalitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Tosun Ş. Y., Erkan Özden N. (Yürütücü), Ulusoy Ş.
-
2008 - 2008 MACRO AND MICRO MINERAL PROFILES OF EIGHT FISH SPECIES FROM TURKEY
-
2006 - 2007 Balık Kalitesinin Tespitinde Psikrofilik Bakterilerin Etkisinin Belirlenmesi
-
2000 - 2001 Vakum Paketlenmiş Marine Balıkların Kalitesinin Belirlenmesinde Yağ Asitleri ve Aminoasit Bileşimindeki Değişimlerin İncelenmesi
-
2000 - 2001 Su Ürünlerinin Kalitesi Üzerinne Koruyucu Katkı Maddelerinin Etkisi