Desteklenen Projeler
-
2023 - 2026 Mikroplastik Kirliliğinde Entegre Multitrofik Akuakültür Sisteminin Etkinliğinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Erkan N. (Yürütücü), Tunçelli G., Can Tunçelli İ., Türkyılmaz İ. B., Dağsuyu E., Yanardağ R.
-
2022 - 2024 Kültür Karaca Mersin Balığı (Acipenser gueldenstaedtii) Yumurtasının Havyar Etinin Sıcak ve Soğuk Füme Olarak Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Erkan N. (Yürütücü), Can Tunçelli İ., Tunçelli G., Memiş D., Doğruyol Bayar H., Ertik O., et al.
-
2022 - 2024 Midyelerde mikroplastik ve cıva maruziyetinin katkılı depurasyonla giderimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Erkan N. (Yürütücü), Tunçelli G., Can Tunçelli İ., Dağsuyu E., Doğruyol Bayar H., Ürkü Atanasov Ç., et al.
-
2021 - 2024 Taze ve Dondurulmuş Su Ürünlerinde Mikroplastik Riskinin İncelenmesi
-
2021 - 2024 Taze ve Dondurulmuş Su Ürünlerinde Mikroplastik Riskinin İncelenmesi
-
2021 - 2022 Marmara Denizi'nden Avlanan Su Ürünlerinde Müsilajın Halk Sağlığı Bakımından Etkilerinin Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi
Erkan N. (Yürütücü), Mol Tokay S., Özden Ö., Yanardağ R., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y., et al.
-
2016 - 2019 Yetiştiricilik Yoluyla Elde Edilen Balık Türlerinde Eicosapentaenoic Asid (EPA) ve Docosahexaenoic Acid (DHA) Düzeylerinin Karşılaştırılması
-
2016 - 2019 Gıda Takviyesi Balık Yağlarının Omega Üç İçeriğinin İncelenmesi
-
2017 - 2018 Aktif paketlemenin işlenmiş balık ürünlerinin kalitesine etkisi
-
2016 - 2018 Ambalaj Geçirgenliğinin İşlenmiş Balık Ürünlerinin Dayanım Ömrüne Etkisi
-
2017 - 2017 Toxic Metal Risk in Imported Fishes Sold in Istanbul Hypermarkets
-
2017 - 2017 Pesticides in Aquaculture Fishes from Feed to Meat
-
2015 - 2017 Füme alabalık ürünlerinin kalitesinde ambalajın etkisi
-
2016 - 2016 DETERMINATION OF CHEMICAL COMPOSITION AND GROWTH PERFORMANCE OF COMMON FROG Rana ridibunda Pallas 1771 FED WITH COMMERCIALLY FORMULATED PELLETED CARP FEEDS
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞILTAY F. (Yürütücü), ERKAN ÖZDEN N., ÖZDEN Ö., TOSUN D. D., ATANASOFF A.
-
2016 - 2016 Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid Ratio Between Aquaculture and Wild Fishes
-
2016 - 2016 Assessment of health risks associated with tracetoxic metals from fish consumption in childbearing age women
-
2015 - 2015 THE EFFECT OF OXYGEN ABSORBER ON THE SHELF LIFE AND QUALITY OF SALTED-DRIED FISH
-
2013 - 2015 Doğal antioksidan katkılı polisakkarit bazlı film uygulamasının balık kalitesine etkisi
-
2013 - 2015 Tüketimi yüksek balık ve kabuklu su ürünlerinde kadmiyum, kurşun ve cıva düzeylerinin ve tahmini haftalık alım düzeyinin incelenmesi
-
2014 - 2014 The selenium content of smoked, salted, dried, marinated and cooked fishes
-
2013 - 2013 Bioactive protein based coatings to control Listeria monocytogenes on hot-smoked rainbow trout fillets
-
2012 - 2013 Gluten kaplamanın sıcak dumanlanmış balık filetolarında Salmonella inhibisyonunda etkisi
-
2011 - 2013 Dumanlanmış balık filetolarında E.coli inhibisyonunda gluten bazlı kaplamaların etkisi
-
2009 - 2013 Antimikrobiyal katkılı yenilebilir protein filmlerin dumanlanmış balıkta kalite ve dayanım ömrüne etkisi
-
2012 - 2012 EFFECTS OF STOCK DENSITY TEXTURE, FAT CONTENT AND FATTY ACID COMPOSITION OF RAINBOW TROUT (Oncorhynchus mykiss)
-
2012 - 2012 BALIK MUHAFAZASINDA IŞINLAMA, YENİLEBİLİR FİLM ve YÜKSEK BASINÇ UYGULAMALARI
-
2010 - 2012 Antimikrobiyal Madde İçeren Yenilebilir Filmlerin Dumanlanmış Balığın Kalitesine Etkisi
-
2010 - 2012 Dumanlanmış Balığın Kalitesinde Aljinat Kaplamanın Etkisi
-
2009 - 2012 Dumanlanmış Balıkların Kalite ve Raf Ömrü Üzerine Yenilebilir Protein Film Kaplamanın Etkisi
-
2009 - 2012 Yüksek sıvı basınç (YSB) uygulamasının su ürünlerinin kalite parametreleri ve raf Ömrü üzerine etkisi
-
2011 - 2011 Farklı işleme ve pişirme işleminin balık ürünlerinde selenyum ve iyot alımına etkisi
-
2011 - 2011 IODINE CONTENT OF RAW AND COOKED FISH SPECIES CONSUMED IN TURKEY
-
2010 - 2011 Farklı stok yoğunluklarında beslenen alabalıkların tekstür kalitesinin incelenmesi
-
2010 - 2010 Effect of combined application of essential oil and vacuum packaged treatment on the quality and shelf life of hot smoked rainbow trout
-
2009 - 2010 Pişirme işleminin balıkta aminoasit ve vitamin kaybına etkisinin incelenmesi
-
2008 - 2010 Balığın Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Farklı Isıl İşlemlerin Etkisinin İncelenmesi
-
2009 - 2009 İstridyenin iz element kompozisyonunda mevsimsel değişiklikler
-
2008 - 2009 SEKİZ BALIK TÜRÜNÜN MAKRO VE MİKRO MİNERAL PROFİLİNİN İNCELENMESİ
-
2007 - 2009 Kombine tekniklerin su ürünlerinin kalitesi üzerine etkisi
-
2007 - 2009 Dondurulmuş balığın kalitesinde doğal antioksidanların etkisi
-
2007 - 2009 Yüksek hidrostatik basınç uygulamasının balık kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi
-
2007 - 2009 562 nolu projenin revize hali Doğal bitki ekstraklarının su ürünlerinin kalitesi üzerine etkisi
-
2007 - 2009 Doğal Bitki Ekstraktlarının Su Ürünlerinin Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2008 - 2008 MACRO AND MICRO MINERAL PROFILES OF EIGHT FISH SPECIES FROM TURKEY
-
2006 - 2007 Balık Kalitesinin Tespitinde Psikrofilik Bakterilerin Etkisinin Belirlenmesi
-
2000 - 2001 Vakum Paketlenmiş Marine Balıkların Kalitesinin Belirlenmesinde Yağ Asitleri ve Aminoasit Bileşimindeki Değişimlerin İncelenmesi
-
2000 - 2001 Su Ürünlerinin Kalitesi Üzerinne Koruyucu Katkı Maddelerinin Etkisi