Yayınlar & Eserler

Makaleler 149
Tümü (149)
SCI-E, SSCI, AHCI (97)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (99)
ESCI (2)
Scopus (102)
TRDizin (26)
Diğer Yayınlar (27)

130. Alg Toksinleri

Dünya Yayınları Gıda , cilt.6, sa.1, ss.79-83, 2001 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 62

1. Exploring the Marine Bioplastics for Food Packaging: Challenges and Emerging Trends

3rd International Aquatic Biotechnology Symposium, İstanbul, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2024, ss.25, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. Gıdalarda Plastik Problemi

TÜBA-Mikroplastikler, Endokrin Bozucular ve Çevresel Etkileri, Girne, Kıbrıs (Kktc), 3 - 05 Kasım 2023, ss.15-35, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. The effect of different types of microplastic and acute cadmium exposure on the Mediterranean mussel (Mytilus galloprovincialis Lamarck, 1819)

Agrifoodplast (International Conference On Micro And Nano-Plastics in Agri-Food Chain), Piacenza, İtalya, 10 - 12 Eylül 2023, ss.3, (Özet Bildiri)

5. Microplastic pollution in wild and aquacultured Mediterranean mussels in Turkey

Agrifoodplast (International Conference On Micro And Nano-Plastics in Agri-Food Chain), Piacenza, İtalya, 10 - 12 Eylül 2023, ss.1, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

6. Microplastic levels in cultured Beluga Sturgeon (Acipenser gueldenstaedtii Brandt and Ratzeburg, 1833)

Agrifoodplast (International Conference On Micro And Nano-Plastics in Agri-Food Chain), Piacenza, İtalya, 10 - 12 Eylül 2023, ss.2, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. The effect of microplastic and cadmium exposure on the enzyme activities of Mytilus galloprovincialis (Lamarck, 1819)

4th International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2022), Ankara, Türkiye, 14 - 16 Aralık 2022, ss.33, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. EVALUATION OF MERCURY RISKS IN FARMED SEA BREAM, SEA BASS, AND MUSSEL SEASONALLY

World Aquaculture Singapore 2022, Singapore, Singapur, 29 Kasım - 02 Aralık 2022, ss.533, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

9. Evaluation of the Effects of Mucilage on Public Health in Seafood from the Marmara Sea

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.55-56, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

10. Kovid-19 sürecinde balık restoranlarının gıda güvenliği düzeyinin değerlendirilmesi: Sarıyer/İstanbul Örneği

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health 20-22 May 2021, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.140-141, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

11. Su Ürünleri Güvenliği ve Kalitesinin Değerlendirilmesi ve Yönetimi

3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2019, ss.254-256, (Tam Metin Bildiri)

12. Gıda Takviyesi Olarak Omega-3 Preparatlarının İçerik Değerlendirilmesi

3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2019, ss.819-820, (Özet Bildiri)

13. SU ÜRÜNLERİNDE MİKROPLASTİK RİSKİ

20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.127, (Tam Metin Bildiri)

14. Toxic Metal Risk Assessment of European Eels (Anguilla anguilla) in Asi River, Turkey

2nd International Fisheries Symposium, Girne, Kıbrıs (Kktc), 4 - 08 Kasım 2018, ss.40, (Özet Bildiri)

15. Examination of EPA and DHAcontent of fish oils as food additive

65th Anniversary Scientific Conference with International Participation "Food Science, Engineering and Technology -, Plovdiv, Bulgaristan, 11 - 13 Ekim 2018, ss.21, (Özet Bildiri)

16. Examination of EPA and DHA Content of Fish Oils As Food Additive

65th Anniversary Scientific Conference with International Participation, Plovdiv, Bulgaristan, 11 - 13 Ekim 2018, ss.2, (Tam Metin Bildiri)

17. Examination of EPA and DHA levels in sea bass and sea bream in terms of food consumption

65th Anniversary Scientific Conference with International Participation "Food Science, Engineering and Technology - 2018", Plovdiv, Bulgaristan, 11 - 13 Ekim 2018, cilt.1, ss.20, (Tam Metin Bildiri)

18. Mercury risk levels for consumer in gurnard fish species from Marmara sea

Nutricon Food Quality & Safety, Health & Nutrition, Ohrid, Makedonya, 13 - 15 Haziran 2018, ss.96, (Tam Metin Bildiri)

19. The Effect Natural Preservative and Packaging Type on the Qauality of Tradional Salted Dried Fish

Nutricon Food Quality & Safet, Health& Nutriton , Ohrid, Makedonya, 13 - 15 Haziran 2018, ss.95, (Özet Bildiri)

20. KURUTULMUŞ VE TUZLANMIŞ SU ÜRÜNLERİNİN DÜNYA VE TÜRKİYE PAZARLARINDAKİ YERİ VE TÜKETİCİ TERCİHLERİ

Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2017, ss.51-58, (Tam Metin Bildiri)

21. TAZE VE İŞLENMİŞ SU ÜRÜNLERİNDE TÜKETİCİ GÜVENLİĞİ VE AMBALAJ

Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2017, ss.93-98, (Tam Metin Bildiri)

22. Toxic Metal Risk in Imported Fishes Sold in Istanbul Hypermarkets

46. Deutscher Lebensmittelchemikertag, Würzburg, Almanya, 25 - 27 Eylül 2017, ss.130, (Özet Bildiri)

23. Pesticides in Aquaculture Fishes from Feed to Meat

46. Deutsche Lebensmittelchemikertag, Würzburg, Almanya, 25 - 27 Eylül 2017, ss.131, (Tam Metin Bildiri)

24. Farklı Depolama Solüsyonlarının Palamut Lakerdasının Kalitesi Üzerine Etkileri

19. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.7, (Özet Bildiri)

26. Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid Ratio Between Aquaculture and Wild Fishes

The 7th World Fisheries Congress, Busan, Güney Kore, 23 - 27 Mayıs 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

27. Evaluation of risk characterization for mercury, cadmium, lead and arsenic associated with seafood consumption in Turkey

38. 15th EuCheMS International Conference on Chemistry and the Environment. 20-24 September 2015 Leipzig/Germany, Leipzig, Almanya, 20 - 24 Eylül 2015, ss.80, (Tam Metin Bildiri)

28. The effect of active vacuum packaging on quality Retention of hot- smoked rainbow trout

3rd lnternational Meeting oh -Material/Bioproduct lnteraction, MATBIM2015, Zaragoza, İspanya, 17 Haziran 2015 - 19 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

30. Effect of edible alginate coating on physicochemical and microbiological properties of hot smoked rainbow trout

8th International CIGR International Technical Symposium on "Advanced Food Processing and Quality Management, Guangzhou, Çin, 3 - 07 Kasım 2013, ss.12, (Tam Metin Bildiri)

31. Effect of Stock Density on Protein Quality of Rainbow Trout Oncorhynchus mykiss

AQUA 2012 Global Aquaculture Securing Our Future, Praha, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Eylül 2012, ss.119, (Tam Metin Bildiri)

32. The Effects Of Rosemary On The Chemical Composition Of Rainbow Trouts

AQUA2012 "Global Aquaculture-SecuringOur Future", Praq, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Eylül 2012, ss.185, (Tam Metin Bildiri)

33. Effect of Different Protein-Based Edible Coating Films on Quality and Shelf life of Refrigerated Sea Bass (Dicentrarchus labrax)

International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, ss.447, (Tam Metin Bildiri)

35. Application of Irradiation, Edible Film and High Pressure in Fish Preservation

Advanced Non –Thermal Processing in Food Quality, Effects on Quality and Shelf Life of Food and Beverages' conference”, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.25-27, (Tam Metin Bildiri)

36. Selenium Content of Raw and Cooked Seafood

Gesellschaft Deutscher Chemiker, 40. Deutscher Lebensmittelchemikertag, Halle, Almanya, 12 - 14 Eylül 2011, ss.67, (Tam Metin Bildiri)

37. Iodine Content of Raw and Processed Seafood

ICoMST 2011, 57 th International Congress of Meat Science and Technology, Ghent, Belçika, 7 - 12 Ağustos 2011, ss.98, (Tam Metin Bildiri)

38. Effects Of Different Stocking Rates On Growth, Texture And Colour Quality Of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss).

9AFAF 9. Asian Fisheries Aquaculture Forum in 2011, Shanghai, Çin, 1 - 04 Nisan 2011, ss.73-74, (Tam Metin Bildiri)

39. The Effect of Thyme and Garlic Oil on the Preservation of Vacuum Packaged Hot Smoked Rainbow Trout

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 51. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, Garmisch-Partenkirschen, Almanya, 28 Eylül - 01 Ekim 2010, ss.195, (Tam Metin Bildiri)

42. Chemical Composition of Edible Garden Snails (Helix aspersa) from Turkey

5th CEFOOD Congress, Bratislava, Slovakya, 19 - 22 Mayıs 2010, ss.459-468, (Tam Metin Bildiri)

43. Chemical composition of garden snails (Helix aspersa) from Turkey

5th Central European Congress on Food, Bratislava, Slovakya, 19 - 22 Mayıs 2010, ss.459-468, (Özet Bildiri)

45. Amino Acid and Vitamin Loss of Cooked Horse Mackerel

19. International Congress of Nutrition, Bangkok, Tayland, 4 - 09 Ekim 2009, ss.122, (Tam Metin Bildiri)

46. Nutritional Quality of Frog (Rana ridibunda) Caught From Turkey

19th International Congress of Nutrition (ICN 2009), Krung-Thep, Tayland, 1 - 04 Ekim 2009, ss.450-451, (Özet Bildiri)

47. Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi

XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.186, (Özet Bildiri)

48. Seasonal Variations in trace metal composition of oyster

7 th International Conference on Molluscan Shellfish Safety, Nantes, Fransa, 14 - 19 Haziran 2009, ss.133, (Tam Metin Bildiri)

49. Study on the behavior of the trace metals in Mytilus galloprovincialis as a bioindicator species: the case of Bosporus Marmara Sea, Turkey

7 th International Conference on Molluscan Shellfish Safety, Nantes, Fransa, 14 - 19 Haziran 2009, ss.180, (Özet Bildiri)

51. Effects of sage and grape seed oils on microbial growth and quality in hot-smoked seabream fillets

3. Middle East and North Africa (MENA) Region Animal Wealth Research Conference, Cairo, Mısır, 16 - 18 Ekim 2008, ss.10, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

52. Levels of Toxic Metals in 12 Species of Commercially Important Crustaceans and Mollusks from the Aegean, Marmara and Black Sea.

AQUACULTURE EUROPE 2008 - "Resource Management" Organized by the European Aquaculture Society and hosted by the Polish Fisheries Association., Krakow, Polonya, 15 - 18 Eylül 2008, ss.494, (Tam Metin Bildiri)

53. Trace Metals of Eight Fish Species From Turkey

Aquaculture Europe 2008 - "Resource Management" Organized by the European Aquaculture Society and hosted by the Polish Fisheries Association, Krakow, Polonya, 15 - 18 Eylül 2008, ss.208, (Özet Bildiri)

55. Seasonal Comporation of Heavy Metal Bioaccumulation in Two Bivalve Species (Chamelea gallina and Donax trunculus) in the Sea of Marmara, Turkey

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 48. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene,, Garmisch-Partenkirschen, Almanya, 25 - 28 Eylül 2007, ss.105, (Tam Metin Bildiri)

56. Keeping Quality of Different Packaged Salted Atlantic Bonito "Lakerda"

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 48. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, Munich, Almanya, 25 - 28 Eylül 2007, ss.195, (Tam Metin Bildiri)

57. Entwicklung sensorischer Qualitätskriterien für Doraden (Sparus aurata)

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 45. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, Garmisch-Partenkirschen, Almanya, 27 - 30 Eylül 2004, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

58. Chemische Verderbnisindikatoren zur Bewertung von Muscheln

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 44. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene,, Garmisch-Partenkirschen, Almanya, 29 Eylül - 02 Ekim 2003, ss.12, (Tam Metin Bildiri)

59. Hygienekriterien bei Fischmarinaedn vor und nach der Lagerung mit Chemischen Analysen

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 44. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene,, Garmisch-Partenkirschen, Almanya, 29 Eylül - 02 Ekim 2003, ss.15, (Tam Metin Bildiri)

60. Menschlicher Agens für die Hygiene an der Grössten Fischhalle des Türkischen Fischmarkts

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 43. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, Garmisch-Partenkirschen, Almanya, 24 - 27 Eylül 2002, ss.9, (Tam Metin Bildiri)

62. Seasonal Changes in The Fatty Acid Composition of Engraulis encrasicolus

DFG-52nd International Congress and Expo, Almanya, 1 - 04 Eylül 1998, ss.391, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 18

1. Plastisphere in Aquatic Food Production Systems and Seafood Safety

Plastisphere The Ecosystem of Plastics, Meththika Vithanage,Adil Bakir,Nicole R. Posth, Editör, CRC, London, ss.200-230, 2025

2. Ambalajlama ve Paketleme

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Nuray ERKAN; Seda OĞUR, Editör, İÜpress, İstanbul, ss.439-458, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

3. Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Nuray ERKAN,Seda OĞUR, Editör, Üniversite Yayınları, İstanbul, ss.3-625, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

4. Gıda Güvencesi̇nde Akuati̇k Kaynakların Yeri̇ ve Önemi̇

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Nuray ERKAN; Seda OĞUR, Editör, İstanbul press, İstanbul, ss.3-50, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

5. Isıl Olmayan Uygulamalar - İyoni̇ze Radyasyon ve Yüksek Hi̇drostati̇k Basınç

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Nuray ERKAN; Seda OĞUR, Editör, İÜPress, İstanbul, ss.389-417, 2024

6. Akuati̇k Kaynaklarda Mi̇kroplasti̇k Tehli̇kesi̇

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Nuray ERKAN ÖZDEN,Seda OĞUR, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.269-309, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

7. Geleneksel Gıda İşleme ve Muhafaza Yöntemleri̇

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, NURAY ERKAN,SEDA OĞUR, Editör, IU Press, Bloomington (IN), USA , İstanbul, ss.313-353, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

8. GIDALARDA PLASTİK PROBLEMİ

Mikroplastikler, Endokrin Bozucular ve Çevresel Etkileri, AYDIN MEHMET EMİN, TAYANÇ METE, Editör, Türkiye Bilimler Akademisi, Ankara, ss.451-486, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

9. Akuaponi̇k Si̇stemler: Sürdürülebi̇li̇r Gıda Üreti̇mi̇ İçi̇n Umut Veren Bi̇r Çözüm

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Nuray ERKAN,Seda OĞUR, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.85-116, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

10. Güvenli̇ Gıda Üreti̇mi̇nde Entegre Multi̇-trofi̇k Akuakültür (IMTA) Si̇stem Modeli̇

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, ERKAN ÖZDEN NURAY,OĞUR SEDA, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.117-144, 2024

11. Evaluation of Marine Mucilage in Terms of Effects on Food Security and Food Safety

Mucilage Problem in the Sea of Marmara, Prof. Dr. Meriç ALBAY, Editör, İstanbul University Press, İstanbul, ss.253-297, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

12. Denizel Müsilajın Gıda Güvencesi ve Gıda Güvenliğine Etkileri Bakımından Değerlendirilmesi

Marmara Denizi'nin Müsilaj Sorunu, Prof. Dr. Meriç ALBAY, Editör, İstanbul University Press, İstanbul, ss.257-302, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

15. Kimyasal Konservasyon

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi, Candan VARLIK, Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.321-341, 2004

16. Dumanlama Teknolojisi

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi, Candan VARLIK, Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.233-272, 2004

17. Dondurarak Muhafaza Teknolojisi

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi, Candan Varlık, Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.95-127, 2004

18. Su Ürünleri Besin Bileşimi

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi, Candan Varlık, Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.1-43, 2004
Metrikler

Yayın

233

Yayın (WoS)

99

Yayın (Scopus)

102

Atıf (WoS)

1849

H-İndeks (WoS)

26

Atıf (Scopus)

2122

H-İndeks (Scopus)

27

Atıf (Scholar)

57

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (Sobiad)

14

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

59

Tez Danışmanlığı

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları