Desteklenen Projeler
-
2021 - 2022 Marmara Denizi'nden Avlanan Su Ürünlerinde Müsilajın Halk Sağlığı Bakımından Etkilerinin Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi
Erkan N. (Yürütücü), Mol Tokay S., Özden Ö., Yanardağ R., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y., et al.
-
2018 - 2021 Türkiye ve Diğer Ülkelerin Marketlerinde Satışa Sunulan Ton Balığı Konservelerinde Gıda Güvenliği ve İnsan Sağlığı Açısından Bazı Toksik Metallerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ULUSOY Ş. (Yürütücü), ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y., DOĞRUYOL BAYAR H.
-
2013 - 2017 Bitki Yağlarının Taze Somon Balığındaki Listeria monocytogenes ve Salmonella enteritidis Gelişimi Üzerine Etkisi
-
2013 - 2017 Lüfer Balığında meydana gelen Aeromonas Hydrophyila kontaminasyonunun tuz ve asetik asit ile indirgenmesi
-
2013 - 2016 nisinle kombine olarak kullanılan muhafaza tekniklerinin balığın dayanım süresine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
MOL TOKAY S. (Yürütücü), TOSUN Ş. Y., CEYLAN Z., DOĞRUYOL H., ÜÇOK ALAKAVUK D., ULUSOY Ş.
-
2013 - 2014 FARKLI ÖN İŞLEMLERİN KURUTULMUŞ BALIĞIN KALİTESİNE ETKİSİ
-
2012 - 2012 SURVEYING MICROBIOLOGICAL QUALITY OF CHILLED READY TO EAT SEAFOOD MARKETED IN ISTANBUL
-
2011 - 2012 Kitosan ile Muamelenin Karides Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi
-
2011 - 2011 Surveying indicators Escherichia coli and Coliforms in mussels (Mytilus galloprovincalis, Lamarck, 1819) harvested from Marmara Sea, Turkey
-
2010 - 2010 Identification of Vibrio Species in The Mussels (Mytilus galloprovincialis, Lamarck, 1819) Harvested From The Marmara Sea
-
2007 - 2008 Balıkta tuzlama ve kurutma işlemlerinin salmonella üzerine etkisi