-
2021 - 2023 Marmara Denizi'nden Avlanan Su Ürünlerinde Müsilajın Halk Sağlığı Bakımından Etkilerinin Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Erkan N. (Yürütücü), Mol Tokay S., Özden Ö., Yanardağ R., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y., et al.
-
2018 - 2021 Türkiye ve Diğer Ülkelerin Marketlerinde Satışa Sunulan Ton Balığı Konservelerinde Gıda Güvenliği ve İnsan Sağlığı Açısından Bazı Toksik Metallerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ULUSOY Ş. (Yürütücü), ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y., DOĞRUYOL BAYAR H.
-
2013 - 2017 Bitki Yağlarının Taze Somon Balığındaki Listeria monocytogenes ve Salmonella enteritidis Gelişimi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
TOSUN Ş. Y. (Yürütücü), ÜÇOK ALAKAVUK D., ULUSOY Ş.
-
2013 - 2017 Lüfer Balığında meydana gelen Aeromonas Hydrophyila kontaminasyonunun tuz ve asetik asit ile indirgenmesi
-
2013 - 2016 nisinle kombine olarak kullanılan muhafaza tekniklerinin balığın dayanım süresine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
MOL TOKAY S. (Yürütücü), TOSUN Ş. Y., CEYLAN Z., DOĞRUYOL H., ÜÇOK ALAKAVUK D., ULUSOY Ş.
-
2013 - 2014 FARKLI ÖN İŞLEMLERİN KURUTULMUŞ BALIĞIN KALİTESİNE ETKİSİ
-
2012 - 2012 SURVEYING MICROBIOLOGICAL QUALITY OF CHILLED READY TO EAT SEAFOOD MARKETED IN ISTANBUL
-
2011 - 2012 Kitosan ile Muamelenin Karides Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi
-
2011 - 2011 Surveying indicators Escherichia coli and Coliforms in mussels (Mytilus galloprovincalis, Lamarck, 1819) harvested from Marmara Sea, Turkey
-
2010 - 2010 Identification of Vibrio Species in The Mussels (Mytilus galloprovincialis, Lamarck, 1819) Harvested From The Marmara Sea
-
2007 - 2008 Balıkta tuzlama ve kurutma işlemlerinin salmonella üzerine etkisi