Makaleler
38
Tümü (38)
SCI-E, SSCI, AHCI (23)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (24)
ESCI (1)
Scopus (24)
TRDizin (13)
Diğer Yayınlar (7)
3. An opportunity for post-harvest seafood safety: atmospheric pressure air or helium cold plasma to control Salmonella Enteritidis in sea bass
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.6, ss.3773-3780, 2024 (SCI-Expanded)
13. Quality Changes of Thermal Pasteurized Mussels (Mytilus galloprovincialis)During Refrigerated Storage at 4±1°C
AQUATIC SCIENCES AND ENGINEERING
, cilt.33, sa.4, ss.117-123, 2018 (Hakemli Dergi)
15. Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
GIDA
, cilt.42, sa.4, ss.339-347, 2017 (Hakemli Dergi)
22. The effect of lemon juice on bonito (Sarda sarda, Bloch, 1793) preserved by sous vide packaging
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.46, sa.2, ss.395-401, 2011 (SCI-Expanded)
26. Seasonal variations of the yield and proximate composition of freshwater crayfish, Astacus leptodactylus (Eschscholtz, 1823).
Advances in Food Sciences
, cilt.31, sa.1, ss.41-44, 2009 (Hakemli Dergi)
27. Determination of the Shelf-Life of Trout (Oncorhynchus mykiss) Raw Meatball That Packed under Modified Atmosphere
PAKISTAN JOURNAL OF NUTRITION
, cilt.7, sa.3, ss.412-417, 2008 (Hakemli Dergi)
29. Su Ürünlerinde Risk Faktörü; Listeria monocytogenes Tehlikesi.
Dünya Gıda Dergisi
, cilt.4, ss.78-82, 2007 (Hakemli Dergi)
34. biyolojik katkı maddesi kitin
Dünya Gıda
, sa.2, ss.70-73, 2006 (Hakemli Dergi)
38. Su ürünlerinin beslenmedeki önemi ve besin değeri
Tarım İstanbul
, sa.80, ss.13-15, 2002 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
45
1. Toxic Metals in Canned Tuna Sold in Exporting and Producing Countries and Evaluation of Health Risk
52th Western European Fish Technologists Association (WEFTA) Conference , İzmir, Türkiye, 14 - 18 Ekim 2024, ss.152, (Özet Bildiri)
2. A Promising Approach for Preventing Seabream Fillet Contamination: Inulin and Fructooligosaccharide
3rd International Aquatic Biotechnology Symposium, İstanbul, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2024, ss.49, (Özet Bildiri)
6. Evaluation of the Effects of Mucilage on Public Health in Seafood from the Marmara Sea
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.55-56, (Özet Bildiri)
7. Deniz Alasında (Oncorhynchus mykiss, Walbaum, 1792)Portakal ve Limon Suyu Muamelesinin Mikrobiyal Kalite Üzerine Etkisi
3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE andVETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.276-277, (Özet Bildiri)
8. Toxic metal levels in canned tuna fish sold in European countries and potential risk for human health
10th Central European Congress on Food (CEFood) , Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 11 Haziran 2021, ss.67, (Özet Bildiri)
9. LEVREK BALIĞI’NIN MİKROBİYAL KALİTESİ ÜZERİNE BALZAMİK SİRKE, LİMON VE DOMATES SUYUNUN ETKİSİ
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.47, (Özet Bildiri)
10. Levrek balığının mikrobiyal kalitesi üzerine balzamik sirke, limon ve domates suyunun etkisi
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.47, (Özet Bildiri)
11. Efficacy of various chemical decontaminants on E. coli O157:H7 inoculated to black sea trout
Hydromedit 2018, Volos, Yunanistan, 8 - 11 Kasım 2018, ss.325-328, (Tam Metin Bildiri)
13. Dondurulmuş karideslerde farklı çözündürme koşullarının mikrobiyolojik gelişim üzerine etkisi
19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.173, (Özet Bildiri)
14. Mısır unu ve keçiboynuzu unu ile yapılan balık köftelerinin duyusal özellikleri
19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.19, (Özet Bildiri)
15. Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.133, (Özet Bildiri)
16. Effect of monosodium glutamate on the sensory properties of fish soup
12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.133, (Özet Bildiri)
17. Monosodyum glutamatın hamsi köftesinin duyusal özellikleri üzerine etkisi
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.292, (Özet Bildiri)
18. The Effect of Heat Treatment on the Microbiological Profile of Mussels Mytilus Galloprovicialis
EAS 2014, Bilbao, İspanya, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1360, (Özet Bildiri)
19. Inhibitory Effect of Some Plant Oils on Salmonella entiritidis Inoculated to Raw Salmon
Aquaculture Europe, Bilbao, İspanya, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1343, (Özet Bildiri)
20. Lüfer balığında meydana gelen Aeromonas hydrophyila kontaminasyonunun asetik asit ile indirgenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.198, (Özet Bildiri)
21. Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sirasinda duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.442, (Tam Metin Bildiri)
22. Effects Of Treatment With Chitosan Combinations On Microbiological Growth During Cold Storage Of Raw Shrimps
23rd International ICFMH Symposium FoodMicro 2012, Global Issues in Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 Eylül - 07 Ekim 2012, ss.812, (Tam Metin Bildiri)
23. Effect of microwave cooking on pathogens in salmon blocks
Aqua 2012, Çek Cumhuriyeti, ss.93, (Tam Metin Bildiri)
24. Determination of Enterobacteriacea on Horse Mackerel (Trachurus trachurus) Sold in Istanbul District Bazaar
7. International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, (Yayınlanmadı)
25. Determination of enterobacteriacea on horse mackerel (trachurus trachurus)sold in istanbul district bazaar.
7. International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, ss.39, (Özet Bildiri)
26. Determination of enteriobacteriaceae on horse maackarel sold in Istanbul district bazaar
International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.39, (Tam Metin Bildiri)
27. Determination of risky microorganisms in frozen ready-to-eat seafood sold in Istanbul market
International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.71, (Tam Metin Bildiri)
28. Determination of Enterobactyeriaceae on horse mackerel (Trachurus trachurus) Sold in Istanbul District Bazaars
International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.39, (Tam Metin Bildiri)
29. Surveying microbiological quality of chilled ready to eat seafood marketed in Istanbul
International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.38, (Tam Metin Bildiri)
30. Geleneksel pastörizasyon işlemi uygulanmış midye salatasının formülasyonu besin bileşimi ve raf ömrünün belirlenmesi
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, (Özet Bildiri)
31. Geleneksel Pastörizasyon İşlemi Uygulanmış Midye Salatasının Formülasyonu Besin Bileşimi ve Raf Ömrünün Belirlenmesi
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.271-272, (Özet Bildiri)
32. Survival of selected pathogens on whiting cooked in microwave
TUBİTAK 4. International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, ss.51, (Tam Metin Bildiri)
33. Survival of Salmonella enteritidis on fish cooked microwave
Society SFAM for Applied Microbiology Summer Conference, Dublin, İrlanda, 4 - 07 Temmuz 2011, ss.58-59, (Özet Bildiri)
34. Surveying indicators E.coli and coliforms in mussels harvested from the Marmara Sea, Turkey
Society for applied microbiology summer conference, İrlanda, 1 - 04 Temmuz 2011, ss.63, (Tam Metin Bildiri)
35. survival of Salmonella Enteritidis on fish cooked in macrowave.
Sfam summer conference, İrlanda, ss.58-59, (Tam Metin Bildiri)
36. Sıcak Dumanlanmıs Alabalık Filetolarında Listeria monocytogenes Escherichia coli, Salmonella inhibisyonunda sodyum laktat ve askorbik asidin etkisi.
2. Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Türkiye, 6 - 08 Temmuz 2010, (Yayınlanmadı)
37. Sıcak Dumanlanmış Alabalık Filetolarında Listeria monocytogenes Escherichia coli, Salmonella inhibisyonunda sodyum laktat ve askorbik asidin etkisi
2. Ulusal Alabalık Sempozyumu, Karaman, Türkiye, 6 - 08 Temmuz 2010, ss.17, (Özet Bildiri)
38. Identification of Pathogenic Vibrios in the Mussels (Mytilus galloprovincialis, Lamarck, 1819) Harvested From the Marmara Sea
5th central European congress of Food, Slovakya, 1 - 04 Mayıs 2010, ss.117, (Tam Metin Bildiri)
39. Identification of pathogenic vibrios in the mussels harvested from Marmara sea
5th Central european congress on food, Slovakya, 1 - 04 Mayıs 2010, ss.117, (Tam Metin Bildiri)
40. Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi
15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.500, (Tam Metin Bildiri)
41. Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi
XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.186, (Özet Bildiri)
42. Effects of sage and grape seed oils on microbial growth and quality in hot-smoked seabream fillets
3. Middle East and North Africa (MENA) Region Animal Wealth Research Conference, Cairo, Mısır, 16 - 18 Ekim 2008, ss.10, (Özet Bildiri)
43. Keeping Quality of Different Packaged Salted Atlantic Bonito "Lakerda"
Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 48. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, Munich, Almanya, 25 - 28 Eylül 2007, ss.195, (Tam Metin Bildiri)
44. Farklı Pişirme Yöntemlerinin Somon Balığı (Salmo salar,L.,1758) Filetolarının Besin Bileşimi ve Kolesterol İçeriğine Etkisi
XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.182, (Özet Bildiri)
45. Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi
XIV. Ulusal su ürünleri sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.182, (Tam Metin Bildiri)