Yayınlar & Eserler

Makaleler 38
Tümü (38)
SCI-E, SSCI, AHCI (23)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (24)
ESCI (1)
Scopus (24)
TRDizin (13)
Diğer Yayınlar (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 45

1. Toxic Metals in Canned Tuna Sold in Exporting and Producing Countries and Evaluation of Health Risk

52th Western European Fish Technologists Association (WEFTA) Conference , İzmir, Türkiye, 14 - 18 Ekim 2024, ss.152, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. A Promising Approach for Preventing Seabream Fillet Contamination: Inulin and Fructooligosaccharide

3rd International Aquatic Biotechnology Symposium, İstanbul, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2024, ss.49, (Özet Bildiri)

3. EFFECT OF SALTING ON REDUCING SALMONELLA ENTERITIDIS AND LISTERIA MONOCYTOGENES IN HORSE MACKEREL

5th International Congress on Applied Ichthyology, Oceanography, and Aquatic Environment (HydroMediT 2024), Mitilini, Yunanistan, 30 Mayıs - 02 Haziran 2024, ss.524-527, (Tam Metin Bildiri)

5. RETARDING SPOILAGE AND MAINTAINING THE QUALITY OF SEA BASS USING ATMOSPHERIC COLD PLASMA.

15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Muş, Türkiye, 4 - 06 Mart 2023, ss.59, (Özet Bildiri)

6. Evaluation of the Effects of Mucilage on Public Health in Seafood from the Marmara Sea

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.55-56, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. Deniz Alasında (Oncorhynchus mykiss, Walbaum, 1792)Portakal ve Limon Suyu Muamelesinin Mikrobiyal Kalite Üzerine Etkisi

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE andVETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.276-277, (Özet Bildiri)

8. Toxic metal levels in canned tuna fish sold in European countries and potential risk for human health

10th Central European Congress on Food (CEFood) , Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 11 Haziran 2021, ss.67, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. Mısır unu ve keçiboynuzu unu ile yapılan balık köftelerinin duyusal özellikleri

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.19, (Özet Bildiri)

16. Effect of monosodium glutamate on the sensory properties of fish soup

12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.133, (Özet Bildiri)

17. Monosodyum glutamatın hamsi köftesinin duyusal özellikleri üzerine etkisi

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.292, (Özet Bildiri)

22. Effects Of Treatment With Chitosan Combinations On Microbiological Growth During Cold Storage Of Raw Shrimps

23rd International ICFMH Symposium FoodMicro 2012, Global Issues in Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 Eylül - 07 Ekim 2012, ss.812, (Tam Metin Bildiri)

24. Determination of Enterobacteriacea on Horse Mackerel (Trachurus trachurus) Sold in Istanbul District Bazaar

7. International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, (Yayınlanmadı)

25. Determination of enterobacteriacea on horse mackerel (trachurus trachurus)sold in istanbul district bazaar.

7. International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, ss.39, (Özet Bildiri)

26. Determination of enteriobacteriaceae on horse maackarel sold in Istanbul district bazaar

International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.39, (Tam Metin Bildiri)

27. Determination of risky microorganisms in frozen ready-to-eat seafood sold in Istanbul market

International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.71, (Tam Metin Bildiri)

28. Determination of Enterobactyeriaceae on horse mackerel (Trachurus trachurus) Sold in Istanbul District Bazaars

International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.39, (Tam Metin Bildiri)

29. Surveying microbiological quality of chilled ready to eat seafood marketed in Istanbul

International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.38, (Tam Metin Bildiri)

32. Survival of selected pathogens on whiting cooked in microwave

TUBİTAK 4. International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, ss.51, (Tam Metin Bildiri)

33. Survival of Salmonella enteritidis on fish cooked microwave

Society SFAM for Applied Microbiology Summer Conference, Dublin, İrlanda, 4 - 07 Temmuz 2011, ss.58-59, (Özet Bildiri)

34. Surveying indicators E.coli and coliforms in mussels harvested from the Marmara Sea, Turkey

Society for applied microbiology summer conference, İrlanda, 1 - 04 Temmuz 2011, ss.63, (Tam Metin Bildiri)

39. Identification of pathogenic vibrios in the mussels harvested from Marmara sea

5th Central european congress on food, Slovakya, 1 - 04 Mayıs 2010, ss.117, (Tam Metin Bildiri)

41. Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi

XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.186, (Özet Bildiri)

42. Effects of sage and grape seed oils on microbial growth and quality in hot-smoked seabream fillets

3. Middle East and North Africa (MENA) Region Animal Wealth Research Conference, Cairo, Mısır, 16 - 18 Ekim 2008, ss.10, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

43. Keeping Quality of Different Packaged Salted Atlantic Bonito "Lakerda"

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 48. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, Munich, Almanya, 25 - 28 Eylül 2007, ss.195, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 3

1. Isıl Olmayan Uygulamalar - Darbeli̇ Elektri̇k Alan, Ultrason, Ultravi̇yole Işık, Darbeli̇ Işık, Soğuk Plazma Uygulamalar

Gıda güvencesinde akuatik kaynaklar ve sürdürülebilir gıda güvenliği [Aquatic resources in food security and sustainable food safety]. , Nuray Erkan,Seda Oğur, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.419-436, 2024

2. Isıl Uygulamalar - Pastöri̇zasyon, Steri̇li̇zasyon

Gıda güvencesinde akuatik kaynaklar ve sürdürülebilir gıda güvenliği [Aquatic resources in food security and sustainable food safety], Nuray Erkan,Seda Oğur, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.355-368, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

86

Yayın (WoS)

24

Yayın (Scopus)

24

Atıf (WoS)

266

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

299

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Sobiad)

2

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

16

Fikri Mülkiyet

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları