Yayınlar & Eserler

Makaleler 59
Tümü (59)
SCI-E, SSCI, AHCI (34)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (35)
ESCI (1)
Scopus (36)
TRDizin (26)
Diğer Yayınlar (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 61

3. Marmara Bölgesinde Midye (Mytilus galloprovincialis) Yetiştiriciliğinin Mevcut Durumu

23. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 23 - 25 Eylül 2025, ss.94, (Özet Bildiri) Creative Commons License

6. Sağlıklı Bir Yaşam İçin Balık Yağının Önemi

20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.46, (Özet Bildiri)

7. "Effects of different diets and seasonal changes on the nutritional quality in sea bream and sea bass: comparing cultured and wild fish"

"International Fisheries and Aquaculture Conference and Expo-2019", Lahor, Pakistan, 30 - 31 Ocak 2019, ss.71, (Tam Metin Bildiri)

9. Çipura ve Levrek Balıklarının Et Kalitesine Farklı Ticarı Yemlerin ve Mevsimsel Değişimlerin Etkileri

V. Balık Besleme ve Yem Teknolojisi Çalıştayı, Erzurum, Türkiye, 6 - 07 Eylül 2018, ss.23-24, (Özet Bildiri)

14. The state of Turkish of Aquaculture

World Aquaculture Society, LACQUA16, Lima, Peru, 28 Kasım - 01 Aralık 2016, ss.24, (Tam Metin Bildiri)

15. Effects of different dietary lipid sources on fatty acid metabolism of juvenile rainbow trout

World Aquaculture Society, LACQUA16, Lima, Peru, 28 Kasım - 01 Aralık 2016, ss.326, (Özet Bildiri)

16. Alternatif Yem Maddelerinin, Balık Eti Kalitesine Etkileri

IV. Balık Besleme ve Yem Teknolojisi Çalıştayı, Adana, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2016, ss.1-2, (Özet Bildiri)

17. Effects of different dietary lipid sources on body fatty acid composition and gene expression of juvenile rainbow trout

World Aquaculture Society, FENACAM & LACQUA/SARA (WAS) '15, Fortaleza, Brezilya, 16 - 19 Kasım 2015, ss.60, (Özet Bildiri)

18. Alternatif Bir Tür Olarak Yılan Balığı Yetiştiriciliği

II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyomu, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015, ss.93-94, (Özet Bildiri)

19. Hayvansal Protein Atıklarının Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yemlerinde Kullanılması

III. Balık Besleme ve Yem Teknolojisi Çalıştayı, İzmir, Türkiye, 4 - 05 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

20. Effect of Different Plant Oils on Growth Performance, Fatty Acid Composition and Flesh Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss)

16th International Symposium on Fish Nutrition and Feeding, Cairns, Avustralya, 25 - 30 Mayıs 2014, ss.66, (Özet Bildiri)

21. Effect of Fish Meal Replacement by Red Lentil Meal in Diets on Growth and Whole Body Amino Acid Composition of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss)

1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology, Girne, Kıbrıs (Kktc), 15 Mayıs - 17 Nisan 2014, ss.77, (Tam Metin Bildiri)

23. Balıklarda Yağ Asidi Metabolizması

Faba 2013, Balıkçılık ve Akuatik Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Nisan - 01 Haziran 2013, ss.464-465, (Özet Bildiri)

24. Adıyaman İli Su Ürünleri Potansiyelinin İlin Ekonomisindeki Yeri

Dördüncü Medeniyetler Kavşağı Adıyaman Sempozyumu, Adıyaman, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2013, ss.103-115, (Tam Metin Bildiri)

26. Farklı Bitkisel Yağlar İçeren Diyetlerin Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss)’nın Büyümesine ve Yağ Asidi Kompozisyonuna Etkisi

II. Balık Besleme ve Yem Teknolojisi Çalıştayı., Yalova, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.56-57, (Özet Bildiri)

35. Adıyaman İlinde Turizm ve Balıkçılık Entegrasyonunun Geliştirilmesi

Güneşe Yürümek, II. Ulusal Medeniyetler Kavşağı Adıyaman Sempozyumu, Adıyaman, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.427-436, (Özet Bildiri)

40. Adıyaman İlinin Su Ürünleri Potansiyelive İlin Ekonomik Kalkınmasına Etkisi

Medeniyetler Kavşağında Adıyaman Sempozyumu, Adıyaman, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2008, ss.383-403, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

41. Fatty acid profile of commercial starter feeds for marine fish in Turkey

XIII International Symposium on Fish Nutrition and Feeding, Brezilya, 1 - 04 Haziran 2008, ss.255, (Tam Metin Bildiri)

43. Marmara Bölgesindeki Gökkuşağı Alabalığı isletmelerinin Karlılıklarının İncelenmesi

XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.99, (Özet Bildiri)

45. Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Başlangıç Yemleri İçin Diyet Formüllerinin Geliştirilmesi

Türkiyede Balık Yemi Üretimi Ar-Ge Proje Pazarı Platformu, Sakarya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2007, ss.10, (Özet Bildiri)

46. Adıyaman İli’nin Su Ürünleri Potansiyeli ve İlin Ekonomik Kalkınmasına Etkisi

Medeniyetler Kavşağı Adıyaman Sempozyumu, Adıyaman, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.383-403, (Özet Bildiri)

47. Çipura Balığı (Sparus aurata)’nın Vücut Kompozisyonuna Farklı Ticari Yemlerin Mevsimsel Etkisi

XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2005, ss.140-142, (Özet Bildiri)

49. Effect of The Starter Feeds Containing Different Oil on The Body Composition and Growth Performance of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss W., 1972)

10th International Symposium on Nutrition and Feeding in Fish, Yunanistan, 1 - 04 Haziran 2002, ss.144, (Tam Metin Bildiri)

50. The Effect of Feeds Containing Different Kind of Oil on The Body Fat Composition and Growth Performance of Sea Bass (Dicentrarchus labrax L., 1758) Juveniles

10th International Symposium on Nutrition and Feeding in Fish, Yunanistan, 1 - 04 Haziran 2002, ss.146, (Tam Metin Bildiri)

51. Radioisotope X-Ray Fluorescence Analysis of the Trace Element Concentrations of Some Fish Sampels from East Black Sea

The 4th Int. Conference “Modern Problems of Nuclear Physics, Özbekistan, 1 - 04 Mayıs 2001, ss.206, (Özet Bildiri)

52. Ağ Kafeslerde Kullanılan Yemlerin Çevreye Etkisinin Saptanmasında Uygulanan Bir Araştırma Yöntemi

Doğu Anadolu Bölgesi IV. Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2000, ss.783-798, (Özet Bildiri)

55. Karadeniz Bölgesi’nde Kullanılan Akuakültür Yemleri Üzerine Bir Araştırma

Su Ürünleri Sempozyumu Sinop-2000, Sinop, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2000, ss.155-164, (Özet Bildiri)

56. Karadeniz Bölgesinde Akuakultur Potansiyeli ve Üretimi Etkileyen Faktörler

X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Adana, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1999, cilt.1, ss.55-66, (Tam Metin Bildiri)

57. Türkiye'de Balık Yemi Üretimi

Doğu Anadolu Tarım Kongresi, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1998, ss.1030-1038, (Özet Bildiri)

59. Turkish Fish Feed Industry and Recent Developments

VIII. International Symposium on Nutrition and Feeding of Fish, İspanya, 1 - 04 Haziran 1998, ss.238-239, (Tam Metin Bildiri)

60. Effect of Dietary Supplementation with Soybean Oil, Sunflower Oil or Fish Oil on the Growth of Seabass (Dicentrarchus labrax L. 1758)

Proceedings of the Workshop of the CIHEAM Network on Technology of Aquaculture in the Mediterranean (TECAM), Türkiye, 1 - 04 Ocak 1997, ss.225-233, (Tam Metin Bildiri)

61. Balık Yağı Yerine Soya ve Ayçiçek Yağı İlave Edilen Yemlerin Levrek (Dicentrarchus labrax L., 1758)'de Gelişmeye Etkisi

II. Uluslararası Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1996, ss.568-569, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 9

2. Lipids in Aquaculture

Present-Day Turkish Aquaculture and Trends in International Research, Mustafa Yıldız,Süheyla Karataş, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.215-227, 2024

3. Application of Imta Systems in Aquaculture

Present-Day Turkish Aquaculture and Trends in International Research, Mustafa Yıldız,Süheyla Karataş, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.411-427, 2024

4. Alternative Protein Sources in Aquafeeds

Present-Day Turkish Aquaculture and Trends in International Research, Mustafa Yıldız,Süheyla Karataş, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.179-213, 2024

5. Current Research in Fish Nutrition

Present-Day Turkish Aquaculture and Trends in International Research, Mustafa Yıldız,Süheyla Karataş, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.145-178, 2024

6. Developments of Turkish Aquaculture Industry

PRESENT-DAY TURKISH AQUACULTURE AND TRENDS IN INTERNATIONAL RESEARCH, Prof.Dr. Mustafa Yıldız and Prof.Dr. Süheyla Karataş, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.3-32, 2024

7. Broodstock Management and Nutrition in Aquaculture

Present-Day Turkish Aquaculture and Trends in International Research, Mustafa Yıldız,Süheyla Karataş, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.259-313, 2024

8. Kültür Sazanlarının Beslenmesi

Sazan Balığı Üretim Tekniği, Metin Timur, Editör, İstanbul Üniversitesi Basım Ve Yayınevi Müdürlüğü, İstanbul, ss.97-137, 2011

9. Marine Fish Feed and Feeding

Marine Aquaculture in Turkey, Candan, A., Karataş, S, Küçüktaş, H., Okumuş, İ., Editör, Aktif Print Center For Research Libraries (Crl), İstanbul, ss.89-98, 2007
Metrikler

Yayın

129

Yayın (WoS)

35

Yayın (Scopus)

36

Atıf (WoS)

508

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

589

H-İndeks (Scopus)

13

Atıf (Scholar)

1374

H-İndeks (Scholar)

21

Proje

44

Tez Danışmanlığı

13

Açık Erişim

13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları