Akademik Ünvanlar
2
-
2008 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi
-
1997 - 2008 Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi
Yönetimsel Görevler
1
-
2014 - 2016 Uluslararası Ofis Başkanı
İstanbul Üniversitesi, Avrupa Birliği Ve Uluslararası Projeler Ofisi
Akademi Dışı Deneyim
1
-
2007 - 2009
Kamu Kurumu, European Commission, Joint Research Center, Traceability And Vulnerability Assessement Unit
Verdiği Dersler
16
-
Doktora
Et ve Ürünleri Hijyeni ve Teknolojisi
İleri Gıda Hijyeni
-
Yüksek Lisans
Gıda Hijyeni
Gıda Mikrobiyolojisi
-
Lisans
Klinik Patoloji ve Gıda Uygulamaları
Klinik ve Gıda uygulamaları
Veteriner Olgunlaşma Eğitimi İntörn
Süt Bilimi ve Teknolojisi
Klinik ve Gıda Uygulamaları
Et Muayenesi ve Teknolojisi
Klinik Patoloji ve Gıda Uygulamaları
Gıda Hijyeni
-
Ön Lisans
Kanatlı Eti ve Yumurta Teknolojisi
Su Ürünleri Teknolojisi
Gıda Muhafaza Teknikleri
Pazarlama Satış Teknikleri
Yönetilen Tezler
5
-
Taze Et Ürünlerinin Raf Ömürlerinin İzlenebilirliğinde Biyo-İndikatörlerin Akıllı Ambalajlama Sistemi İçerisinde Kullanımı
G.Merve(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Et ve et ürünlerinin çiftlikten sofraya izlenebilirliği ve takip edilmesinde radyo frekans tanımlama teknolojisinin kullanılması.
P.Burcu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Modifiye atmosfer altında paketlenen alabalığın raf ömrü üzerine araştırmalar Investigations on the shelf-life of trout packed under modified atmosphere
Ş.İzgi(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1996 -
Kasaplık hayvan etleri ve tavuk etinden yapılan döner kebapların mikrobiyolojik kalitesinin karşılaştırmalı araştırması
M.Susur(Öğrenci), Doktora, 1996 -
Dondurulmuş somon balığı fletolarına soğuk fümeleme işleminin uygulanabilirliği ve ambalajlama metotlarının raf ömrü üzerine etkisi
A.Öztürk(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1995