Yayınlar & Eserler

Makaleler 18
Tümü (18)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (9)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (8)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 45

1. Şarköy Bölgesinde Evlerde Yapılan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalitesi

20..Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.230-231, (Tam Metin Bildiri)

2. Synbiotics: How Functional for Future Food Technologies

World Conference on Prebiotics and Probiotics - WCP 2017, Geneva, İsviçre, 20 - 22 Kasım 2017, cilt.1, sa.1, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

3. Effect of Neutral Electrolyzed Water on the Viability of Listeria monocytogenes

MICROBIOLOGIA BALKANICA 2017, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017, cilt.1, sa.1, ss.11, (Tam Metin Bildiri)

4. Detection and frequency of hepatitis A and E viruses in mussels collected from the Bosphorus, in Istanbul, Turkey

International Scientific Syposium, Trakia University, Faculty ofVeterinary Medicine, Stara Zagora, Bulgaristan, 6 - 08 Ekim 2017, cilt.1, sa.1, ss.228-233, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Atibiotic Residues in Commercial Honey Sold in Kosovo MArket

6th International Congress on Food, Agricultural, Biological and Medical Sciences, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.249

6. Synbiotics: Improving Preharvest Food Safety

VET-Istanbul Group Congress 2017, Almaty, Kazakistan, 11 - 13 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.1, (Özet Bildiri)

7. In Vitro Antimicrobial Effect of Neutral Hypochlorous Disinfectant on Staphylococcus aureus

4th International VETIstanbul Group Congress, Almaty, Kazakistan, 11 - 13 Mayıs 2017, ss.18, (Özet Bildiri)

8. Survival of Probiotic Bacteria in Probiotic Yoghurts During Shelf Life

19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, ss.39-40

9. Effect of Probiotic Bacteria on Intestinal Pathogens

19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, ss.154

10. Antagonistic effects of lipids against the bactericidal activity of thymol-ß-d-glucopyranoside.

2017 Congress on Gastrointestinal Function, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 10 Nisan - 12 Aralık 2017, cilt.1, sa.1, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

11. Avrupa Birliği Projelerinde Mikrobiyoloji ve VİZYON 2023 Belgesi

37. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 16 - 20 Kasım 2016, cilt.1, sa.1, ss.34, (Tam Metin Bildiri)

13. Importance of Traceability in Pre-Harvest Safety of Animal Products

International Congress on Food of Animal Origin: Industry Partnership, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, cilt.1, sa.1, ss.21-24, (Tam Metin Bildiri)

14. Shelf Life of Modified Atmosphere Packaged Sliced Ham with Barrier Film in Industrial Scale

International Congress on Food of Animal Origin “Industry Partnership”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.1

15. Assessment of Streptomycin ResiduesHoney Sold in Kosovo

International Congress on Food of Animal Origin: Industry Partnership, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, cilt.1, sa.1, ss.313-314

16. Assessment of Streptomycin Residues in Honey on the Kosovo Market

International Congress on Food Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 12 Kasım 2016, cilt.1, sa.1, ss.313-315

17. Gıda Kaynaklı Non-Typhoidal Salmonella Enfeksiyonları ve Gıda Güvenilirliği

Ulusal Kümes Hayvanları Kongresi, Samsun, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2016, cilt.1, sa.1, ss.62-65, (Tam Metin Bildiri)

18. Preharvest Food Safety: Animal Products

Days of Veterinary Medicine 2016, Struga, Makedonya, 22 - 24 Eylül 2016, cilt.1, sa.1, ss.68

20. H2020 ve Gıda Alanında Fırsatlar

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.1

22. Gıda İzlenebilirliğinde Son Gelişmeler

Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Sakarya, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

23. Investigations on Hepatitits A and E viruses in Food and Human

Workshop; Improving approaches in controlling and prevention of viral diseases of livestock and poultry, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2015, ss.58

24. Advantages of RFID Tagging, Monitoring and Traceability of Farm animals

Food Security: Improving Approaches to Prevent and Control Viral Diseases of Livestock and Poultry, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

25. Hayvansal ürünlerde mikrobiyolojik riskler

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

27. İyonize Tuzlu Suyun Mezbaha Çalışma Alanları ve Koyun Sakatatları Üzerine Antimikrobiyal Etkisi

17th International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.62

30. AB Mevzuatı Uyum Sürecinde Et Sektöründe İzlenebilirlik

12. Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı, İstanbul, Türkiye, 5 - 08 Mart 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

32. EU Legislation on Food Safety and Derogating the National Rules in Turkey

First Food Safety Congress, Gürcistan, 1 - 04 Mayıs 2013, ss.1-10, (Tam Metin Bildiri)

33. Güvenilir Gıda İçin 5 Anahtar WHO sağlık Programı

Mutfak Hijyeni ve Güvenilir Gıda için Beş Anahtar, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2013, ss.1-10, (Tam Metin Bildiri)

34. PCR Detection of Meat Species in Heat Processed Meat Products

8th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties, Almanya, 1 - 04 Nisan 2013, ss.1, (Özet Bildiri)

36. Veteriner Antibiyotiklere Karşı Gelişen Direnç: Gıdalar ve Halk Sağlığı Açısından Önemi

7. KHVHD Kongresi, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.225-226, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

37. RFID carcass traceability at slaughterhouse level

International Conference of Biological Food Safety and Quality, Sırbistan Ve Karadağ, 1 - 04 Ekim 2012, ss.11, (Tam Metin Bildiri)

38. Prevalence of Toxoplasma gondii in slaughtered animals and nested PCR detection in meat and meat products

International Conference of Biological Food Safety and Quality, Sırbistan Ve Karadağ, ss.1-10, (Tam Metin Bildiri)

39. Improvement for EID and DNA traceability of food animals and animal products

European Biotechnology Congress, İstanbul, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2011, cilt.22, (Özet Bildiri) identifier

43. İşletmelerde pest problemi ve gıda hijyeni açısından önemi

2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.712-722, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 4

1. Bakterilerde Üreme

Tıbbi Mikrobiyoloji ve İmmünoloji, Burçin Şener, Berrin Esen, Editör, Güneş Tıp Kitatabevleri, Ankara, ss.15-17, 2017

2. Gıdalarda Mikroorganizma Gelişmesine Etki Eden Faktörler

TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Heperkan D, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.61-72, 2016

3. Fırsatçı Patojen Bakteriler, Küfler ve Mikotoksinler, Virüsler, Parazitler, Balık ve Çift Kabuklu Toksinleri

TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Heperkan D, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.387-406, 2016

4. Mikrobiyal Gelişmenin Özellikleri

TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Heperkan D, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.53-60, 2016
Bilirkişi Raporları 2

1. Et Ürünlerinde Nitratların bulunuş ve tespitine yönelik Bilimsel Görüş Raporu

Kırmızı Et Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği (ETBİR), ss.3, İstanbul, 2017

2. Et ve Et Ürünlerinde mono sodyum glutamat’ın (MSG) bulunuş ve tespitine yönelik Bilimsel Görüş Raporu

Kırmızı Et Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği (ETBİR), ss.3, İstanbul, 2017
Metrikler

Yayın

70

Yayın (WoS)

12

Yayın (Scopus)

9

Atıf (WoS)

117

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

114

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

14

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları