Desteklenen Projeler
-
2023 - 2024 Kapalı devre üretim sisteminde mavi yengeç (Callinectes sapidus) yetiştiriciliği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Tosun D. D. (Yürütücü), Yıldız M., Tosun Ş. Y., Demircan M. D., Yamaner G.
-
2021 - 2022 Marmara Denizi'nden Avlanan Su Ürünlerinde Müsilajın Halk Sağlığı Bakımından Etkilerinin Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi
Erkan N. (Yürütücü), Mol Tokay S., Özden Ö., Yanardağ R., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y., et al.
-
2018 - 2021 Türkiye ve Diğer Ülkelerin Marketlerinde Satışa Sunulan Ton Balığı Konservelerinde Gıda Güvenliği ve İnsan Sağlığı Açısından Bazı Toksik Metallerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ULUSOY Ş. (Yürütücü), ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y., DOĞRUYOL BAYAR H.
-
2013 - 2017 Bitki Yağlarının Taze Somon Balığındaki Listeria monocytogenes ve Salmonella enteritidis Gelişimi Üzerine Etkisi
-
2013 - 2017 Lüfer Balığında meydana gelen Aeromonas Hydrophyila kontaminasyonunun tuz ve asetik asit ile indirgenmesi
-
2013 - 2016 nisinle kombine olarak kullanılan muhafaza tekniklerinin balığın dayanım süresine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
MOL TOKAY S. (Yürütücü), TOSUN Ş. Y., CEYLAN Z., DOĞRUYOL H., ÜÇOK ALAKAVUK D., ULUSOY Ş.
-
2014 - 2014 INHIBITORY EFFECT OF SOME PLANT OILS ON Salmonella entiritidis INOCULATED TO RAW SALMON
-
2012 - 2012 DETERMINATION OF ENTEROBACTERIACEAE ON HORSE MACKEREL (TRACHURUS TRACHURUS) SOLD IN ISTANBUL DISTRICT BAZAARS
-
2011 - 2011 Effects of sodium lactate, modified atmosphere and vacuum packaging on inhibition of Listeria monocytogenes growth in hot-smoked rainbow trout fillets
-
2007 - 2009 Doğal Bitki Ekstraktlarının Su Ürünlerinin Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2006 - 2009 DUMANLANMIŞ BALIKLARA İNOKULE EDİLMİŞ Listeria monocytogenes’İN FARKLI UYGULAMALARLA İNHİBİSYONUNUN İNCELENMESİ
-
2002 - 2004 ’İstanbul’da Sabit Pazar Koşullarında Satışa Sunulan Su Ürünlerinin Kalite Düzeylerinin Belirlenmesi