Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

RETARDING SPOILAGE AND MAINTAINING THE QUALITY OF SEA BASS USING ATMOSPHERIC COLD PLASMA.

15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Muş, Türkiye, 4 - 06 Mart 2023, ss.59

Deniz Alasında (Oncorhynchus mykiss, Walbaum, 1792)Portakal ve Limon Suyu Muamelesinin Mikrobiyal Kalite Üzerine Etkisi

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE andVETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.276-277

Kovid-19 sürecinde balık restoranlarının gıda güvenliği düzeyinin değerlendirilmesi: Sarıyer/İstanbul Örneği

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health 20-22 May 2021, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.140-141 Sürdürülebilir Kalkınma

Su ürünleri ticari sınıflandırma cetveli ve standartları.

II. Marmara Denizi Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Aralık 2015, ss.177-186

Effect of monosodium glutamate on the sensory properties of fish soup

12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.133

The microbiological quality of atlantic mackerel pre-processed with different methods scomber scomberus during hot-air drying

EAS, Global Aquaculture Securing Our Future, Praha, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Eylül 2012, ss.1103

Determination of Enterobacteriacea on Horse Mackerel (Trachurus trachurus) Sold in Istanbul District Bazaar

7. International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012

Heavy Metal Levels in Fish Species from the Golden Horn, Turkey

7.International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012 , Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012

Recent Trends and Statistics About Aquaculture Production and Processing Technology in Turkey

The 9th Asian Fisheries and Aquaculture Forum , Shanghai, Çin, 21 - 25 Nisan 2011

Risk associated to molluscs consumption in Turkey and in the world?

7 th International Conference on Molluscan Shellfish Safety, Nantes, Fransa, 14 - 19 Haziran 2009, ss.212

Effects of sage and grape seed oils on microbial growth and quality in hot-smoked seabream fillets

3. Middle East and North Africa (MENA) Region Animal Wealth Research Conference, Cairo, Mısır, 16 - 18 Ekim 2008, ss.10 Sürdürülebilir Kalkınma

Keeping Quality of Different Packaged Salted Atlantic Bonito "Lakerda"

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 48. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, Munich, Almanya, 25 - 28 Eylül 2007, ss.195

Su Ürünleri Atıklarının Alternatif Ürün Olarak Kullanımı

XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.461

Kitap & Kitap Bölümleri

Isıl Uygulamalar - Pastöri̇zasyon, Steri̇li̇zasyon

Gıda güvencesinde akuatik kaynaklar ve sürdürülebilir gıda güvenliği [Aquatic resources in food security and sustainable food safety], Nuray Erkan,Seda Oğur, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.355-368, 2024

Mı̇krobı̇yal Güvenlik

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Prof. Dr. Nuray ERKAN,Dr. Öğr. Üy. Seda OĞUR, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.147-214, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

79

Atıf (WoS)

278

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

308

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

3

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

13

Fikri Mülkiyet

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları