Yayınlar & Eserler

Makaleler 42
Tümü (42)
SCI-E, SSCI, AHCI (24)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (25)
ESCI (1)
Scopus (24)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 37

1. Toxic Metals in Canned Tuna Sold in Exporting and Producing Countries and Evaluation of Health Risk

52th Western European Fish Technologists Association (WEFTA) Conference , İzmir, Türkiye, 14 - 18 Ekim 2024, ss.152, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. A Promising Approach for Preventing Seabream Fillet Contamination: Inulin and Fructooligosaccharide

3rd International Aquatic Biotechnology Symposium, İstanbul, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2024, ss.49, (Özet Bildiri)

4. RETARDING SPOILAGE AND MAINTAINING THE QUALITY OF SEA BASS USING ATMOSPHERIC COLD PLASMA.

15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Muş, Türkiye, 4 - 06 Mart 2023, ss.59, (Özet Bildiri)

5. Evaluation of the Effects of Mucilage on Public Health in Seafood from the Marmara Sea

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.55-56, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

6. Deniz Alasında (Oncorhynchus mykiss, Walbaum, 1792)Portakal ve Limon Suyu Muamelesinin Mikrobiyal Kalite Üzerine Etkisi

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE andVETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.276-277, (Özet Bildiri)

7. Toxic metal levels in canned tuna fish sold in European countries and potential risk for human health

10th Central European Congress on Food (CEFood) , Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 11 Haziran 2021, ss.67, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. Kovid-19 sürecinde balık restoranlarının gıda güvenliği düzeyinin değerlendirilmesi: Sarıyer/İstanbul Örneği

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health 20-22 May 2021, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.140-141, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. Mısır unu ve keçiboynuzu unu ile yapılan balık köftelerinin duyusal özellikleri

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.19, (Özet Bildiri)

13. Su ürünleri ticari sınıflandırma cetveli ve standartları.

II. Marmara Denizi Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Aralık 2015, ss.177-186, (Tam Metin Bildiri)

14. Effect of monosodium glutamate on the sensory properties of fish soup

12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.133, (Özet Bildiri)

15. Monosodyum glutamatın hamsi köftesinin duyusal özellikleri üzerine etkisi

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.292, (Özet Bildiri)

21. The microbiological quality of atlantic mackerel pre-processed with different methods scomber scomberus during hot-air drying

EAS, Global Aquaculture Securing Our Future, Praha, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Eylül 2012, ss.1103, (Tam Metin Bildiri)

22. Determination of Enterobacteriacea on Horse Mackerel (Trachurus trachurus) Sold in Istanbul District Bazaar

7. International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, (Yayınlanmadı)

23. Heavy Metal Levels in Fish Species from the Golden Horn, Turkey

7.International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012 , Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, (Yayınlanmadı)

26. Recent Trends and Statistics About Aquaculture Production and Processing Technology in Turkey

The 9th Asian Fisheries and Aquaculture Forum , Shanghai, Çin, 21 - 25 Nisan 2011, (Yayınlanmadı)

31. Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi

XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.186, (Özet Bildiri)

32. Risk associated to molluscs consumption in Turkey and in the world?

7 th International Conference on Molluscan Shellfish Safety, Nantes, Fransa, 14 - 19 Haziran 2009, ss.212, (Tam Metin Bildiri)

33. Effects of sage and grape seed oils on microbial growth and quality in hot-smoked seabream fillets

3. Middle East and North Africa (MENA) Region Animal Wealth Research Conference, Cairo, Mısır, 16 - 18 Ekim 2008, ss.10, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

35. Keeping Quality of Different Packaged Salted Atlantic Bonito "Lakerda"

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 48. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, Munich, Almanya, 25 - 28 Eylül 2007, ss.195, (Tam Metin Bildiri)

37. Su Ürünleri Atıklarının Alternatif Ürün Olarak Kullanımı

XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.461, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. Isıl Uygulamalar - Pastöri̇zasyon, Steri̇li̇zasyon

Gıda güvencesinde akuatik kaynaklar ve sürdürülebilir gıda güvenliği [Aquatic resources in food security and sustainable food safety], Nuray Erkan,Seda Oğur, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.355-368, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

2. Mı̇krobı̇yal Güvenlik

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Prof. Dr. Nuray ERKAN,Dr. Öğr. Üy. Seda OĞUR, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.147-214, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

82

Yayın (WoS)

25

Yayın (Scopus)

24

Atıf (WoS)

327

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

354

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Sobiad)

67

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

16

Fikri Mülkiyet

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları