Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2009 - 2017 Prof. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2004 - 2009 Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2001 - 2004 Yrd. Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
Yönetimsel Görevler
-
2014 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2020 - 2023 Dekan Yardımcısı
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2011 - 2014 Bölüm Başkanı
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2011 - 2014 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2011 - 2013 Yönetim Kurulu Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
-
2009 - 2012 Dekan Yardımcısı
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
-
2005 - 2008 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknoloji
Yönetilen Tezler
-
Su ürünleri gıda güvenliği konusunda profesyonel mutfaklarda çalışan personel bilgi düzeylerinin değerlendirilmesi
Özden Ö. (Danışman)
G.TAŞPINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Deniz marulundan (Ulva lactuca Linnaeus, 1753) elde edilen ekstraktların antimikrobiyal ve antioksidan etkilerinin incelenmesi Investigation of antimicrobial and antioxidant effects of extracts obtained from sea lettuce (Ulva lactuca Linnaeus, 1753)
Özden Ö. (Danışman)
Y.Orhan(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Kültür balıklarına farklı işleme tekniklerinin uygulanması ve kalitelerinin belirlenmesi
Özden Ö. (Danışman)
İ.CAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
İşlenmiş alabalık yumurtalarının raf ömrüne farklı katkı maddelerinin etkisi
Özden Ö. (Danışman)
B.Aaishah(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Kültürü Yapılan Balık Atıklarından Jelatin Üretimi ve Kalitesinin Belirlenmesi
Özden Ö. (Danışman)
Y.ORHAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
İstavrit ve Midyelerde Gıda Güvenliği Açısından Bazı Pestisitlerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
Özden Ö. (Danışman)
Ş.ULUSOY(Öğrenci), Doktora, 2014 -
Dumanlanmış Balıklara İnokule Edilmiş Listeria monocytogenes' in Farklı Uygulamalarla İnhibasyonunun İncelenmesi
Özden Ö. (Danışman)
Ş.Yasemin(Öğrenci), Doktora, 2010 -
Karideslerdeki Enzimatik Kararmayı Önlemede 4-Hexylresorcinol Uygulamasının İncelenmesi
Özden Ö. (Danışman)
A.Selçuk(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Farklı işleme tekniklerinin deniz salyangozunun (Rapana venosa, Valenciennes, 1846) besin bileşimi üzerine etkisi
Özden Ö. (Danışman)
G.ARSLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Midye dolmalarının modifiye atmosferle paketlenmesi
Özden Ö. (Danışman)
Ş.ULUSOY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
İyonize radyasyon uygulamasının taze balıkların kalitesi ve dayanım süresi üzerine etkisi
Özden Ö. (Danışman)
M.İNUĞUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006