-
2024 - 2027 Mikroplastiklerin tatlı su IMTA sistemindeki canlılara etkisinin ve sistemin remediasyon kapasitesinin incelenmesi
TÜBİTAK - AB COST Projesi
Erkan N. (Yürütücü), Tunçelli G., Can Tunçelli İ., Memiş D., Yanardağ R., Saçan Ö., et al.
-
2022 - 2025 Midyelerde mikroplastik ve cıva maruziyetinin katkılı depurasyonla giderimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Erkan Özden N. (Yürütücü), Özden Ö., Memiş D., Doğruyol H., Yanardağ R., Türkyılmaz İ. B., et al.
-
2021 - 2024 Trabzon hurması ayva yaprağı ve atkuyruğu bitkisinden farklı çözgenlerle elde edilen ekstraktların balık etindeki bazı patojen bakterilerin termal ölüm kinetiklerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
DOĞRUYOL BAYAR H. (Yürütücü), MOL TOKAY S., ULUSOY Ş., COŞANSU AKDEMİR S., ÖZDEN Ö.
-
2021 - 2023 Marmara Denizi'nden Avlanan Su Ürünlerinde Müsilajın Halk Sağlığı Bakımından Etkilerinin Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Erkan N. (Yürütücü), Mol Tokay S., Özden Ö., Yanardağ R., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y., et al.
-
2020 - 2023 Denizel Yetiştiricilik Kaynaklı Ürünlerin Gıda Güvenliği Yönünden Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Özden Ö. (Yürütücü), Erkan N., Doğruyol Bayar H., Can Tunçelli İ., Ortaboy Sezer S.
-
2018 - 2021 İstanbul Üniversitesi Araştırma Alt Yapısı Geliştirme ve Sürekliliği desteği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
ÖNCÜL M. O. (Yürütücü), OKYAR A., SARIDOĞAN E., KARA M., KORUL O., PELDEK M., et al.
-
2020 - 2020 Farklı Formülasyonlarda Balık Ezmelerinin Geliştirilmesi ve Raf Ömrü Değerlendirmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÖZDEN Ö. (Yürütücü), ORMAN N., ÖKSÜZÖMER T. N., ŞENTÜRK B.
-
2018 - 2020 Deniz Marulundan (Ulva lactuca Linnaeus, 1753) Elde EdilenEkstraktların Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkilerinin İncelenmesi
-
2017 - 2019 Kültür Balıklarına Farklı İşleme Tekniklerinin Uygulanması ve Kalitelerinin Belirlenmesi
-
2016 - 2019 Yetiştiricilik Yoluyla Elde Edilen Balık Türlerinde Eicosapentaenoic Asid (EPA) ve Docosahexaenoic Acid (DHA) Düzeylerinin Karşılaştırılması
-
2016 - 2019 Gıda Takviyesi Balık Yağlarının Omega Üç İçeriğinin İncelenmesi
-
2017 - 2018 Aktif paketlemenin işlenmiş balık ürünlerinin kalitesine etkisi
-
2016 - 2018 Orkinos Balıklarının Yağ Asitleri Profilinin Belirlenmesi
-
2016 - 2018 Ambalaj Geçirgenliğinin İşlenmiş Balık Ürünlerinin Dayanım Ömrüne Etkisi
-
2017 - 2017 Toxic Metal Risk in Imported Fishes Sold in Istanbul Hypermarkets
-
2017 - 2017 Pesticides in Aquaculture Fishes from Feed to Meat
-
2016 - 2017 İşlenmiş Alabalık Yumurtasının Raf Ömrüne Farklı Katkı Maddelerinin Etkisi
-
2016 - 2016 DETERMINATION OF CHEMICAL COMPOSITION AND GROWTH PERFORMANCE OF COMMON FROG Rana ridibunda Pallas 1771 FED WITH COMMERCIALLY FORMULATED PELLETED CARP FEEDS
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÇAĞILTAY F. (Yürütücü), ERKAN ÖZDEN N., ÖZDEN Ö., TOSUN D. D., ATANASOFF A.
-
2016 - 2016 Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid Ratio Between Aquaculture and Wild Fishes
-
2016 - 2016 Some Pesticides Found in Horse mackerel Trachurus sp and Their Potential Health Risk
-
2016 - 2016 Assessment of health risks associated with tracetoxic metals from fish consumption in childbearing age women
-
2015 - 2016 Yetiştiricilik Yoluyla Elde Edilen Balıkların Yağ Asitleri Profillerinin Belirlenmesi
-
2015 - 2015 Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerimizin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi
-
2015 - 2015 Evaluation of risk characterization for mercury, cadmium, lead and arsenic associated with seafood consumption in Turkey
-
2013 - 2015 İthal Edilen Balıkların Besin Profilinin Çıkarılması
-
2013 - 2015 Balıklardaki Yağ Asitleri Kompozisyonundaki Değişimlerin Mevsimsel Olarak İncelenmesi
-
2012 - 2015 İthal Edilen Balık Türlerinde Ağır Metal Düzeyinin İncelenmesi
-
2012 - 2015 Alabalıklarda Malahit Yeşili Kalıntısının İncelenmesi
-
2011 - 2015 EKONOMİK BALIK TÜRLERİNDE CİVA DÜZEYİNİN İZLENMESİ
-
2014 - 2014 FATTY ACID CONTENT OF COMMERCIALLY IMPORTANT CULTURED FISH SPECIES FROM THE TURKEY
-
2010 - 2014 İstavrit ve Midyelerde Gıda Güvenliği Açısından Bazı Pestisitlerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
-
2013 - 2013 Health risks of toxic metals in the commercial fishes from Turkey
-
2009 - 2013 Karideslerde Meyadana Gelen Kararmanın (Melanosis) Önlemesinde Faklı Kimyasalların İncelenmesi
-
2012 - 2012 EFFECT OF STOCK DENSITY ON PROTEIN QUALITY OF RAINBOW TROUT Oncorhynchus mykiss
-
2012 - 2012 Soğuk Depolamada Levrek Balığı Raf Ömrüne Farklı Doz Gamma Işınlamanın Etkisi
-
2010 - 2012 Haliç' ten Avlanan Balıklardaki Ağır Metal Düzeyinin Belirlenmesi
-
2011 - 2011 Modelling of 4-Hexylresorcinol residue level in meat of shrimp
-
2009 - 2011 Pastörizasyon, konservasyon, dumanlama ve marinasyon tekniklerinin deniz salyangozunun kimyasal kompozisyonu üzerine etkisi
-
2007 - 2011 Su ürünlerinin mineral kompozisyonu ve beslenme yönünden önemi
-
2010 - 2010 A rapid method of 4-Hexylresorcinol with HPLC in shrimps
-
2009 - 2010 Karideslerde Enzimatik Kararmayı Önlemede 4-Hexylresorcinol Uygulamasının İncelenmesi
-
2008 - 2010 TİCARİ ÖNEMİ OLAN CRUSTACEAN ve MOLLUSKLARDAKİ TOKSİK İZ METALLERİN İNCELENMESİ
-
2009 - 2009 Study on the behavior of the trace metals in Mytilus galloprovincialis as a bioindicator species: the case of Bosporus Marmara Sea, Turkey
-
2008 - 2009 Farklı Paketlemenin Sıcak Dumanlanmış Balık Fileto Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2008 - 2008 TOXIC METALS OF COMMERCIALLY IMPORTANT CRUSTACEAN AND MOLLUSK FROM THE AEGEAN, MARMARA AND BLACK SEA: TWELVE SPECIES
-
2000 - 2001 Vakum Paketlenmiş Marine Balıkların Kalitesinin Belirlenmesinde Yağ Asitleri ve Aminoasit Bileşimindeki Değişimlerin İncelenmesi