Desteklenen Projeler
-
2021 - Devam Ediyor Trabzon hurması ayva yaprağı ve atkuyruğu bitkisinden farklı çözgenlerle elde edilen ekstraktların balık etindeki bazı patojen bakterilerin termal ölüm kinetiklerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DOĞRUYOL BAYAR H. (Yürütücü), MOL TOKAY S., ULUSOY Ş., COŞANSU AKDEMİR S., ÖZDEN Ö.
-
2022 - 2024 Midyelerde mikroplastik ve cıva maruziyetinin katkılı depurasyonla giderimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Erkan Özden N. (Yürütücü), Tunçelli G., Can Tunçelli İ., Dağsuyu E., Doğruyol Bayar H., Ürkü Atanasov Ç., et al.
-
2020 - 2023 Denizel Yetiştiricilik Kaynaklı Ürünlerin Gıda Güvenliği Yönünden Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özden Ö. (Yürütücü), Erkan Özden N., Ortaboy Sezer S., Doğruyol Bayar H., Can İ.
-
2018 - 2020 Deniz Marulundan (Ulva lactuca Linnaeus, 1753) Elde EdilenEkstraktların Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkilerinin İncelenmesi
-
2016 - 2016 DETERMINATION OF CHEMICAL COMPOSITION AND GROWTH PERFORMANCE OF COMMON FROG Rana ridibunda Pallas 1771 FED WITH COMMERCIALLY FORMULATED PELLETED CARP FEEDS
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞILTAY F. (Yürütücü), ERKAN ÖZDEN N., ÖZDEN Ö., TOSUN D. D., ATANASOFF A.
-
2016 - 2016 Some Pesticides Found in Horse mackerel Trachurus sp and Their Potential Health Risk
-
2016 - 2016 Assessment of health risks associated with tracetoxic metals from fish consumption in childbearing age women
-
2013 - 2015 İthal Edilen Balıkların Besin Profilinin Çıkarılması
-
2010 - 2010 A rapid method of 4-Hexylresorcinol with HPLC in shrimps
-
2000 - 2001 Vakum Paketlenmiş Marine Balıkların Kalitesinin Belirlenmesinde Yağ Asitleri ve Aminoasit Bileşimindeki Değişimlerin İncelenmesi