Yayınlar & Eserler

Makaleler 130
Tümü (130)
SCI-E, SSCI, AHCI (93)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (95)
ESCI (2)
Scopus (96)
TRDizin (21)
Diğer Yayınlar (22)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 61

3. EVALUATION OF MERCURY RISKS IN FARMED SEA BREAM, SEA BASS, AND MUSSEL SEASONALLY

World Aquaculture Singapore 2022, Singapore, Singapur, 29 Kasım - 02 Aralık 2022, ss.533, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Evaluation of the Effects of Mucilage on Public Health in Seafood from the Marmara Sea

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.55-56, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Biosafety in Aquaculture Using Biotechnology

2nd International Aquatic Biotechnology Symposium, İstanbul, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2021, ss.30, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

6. Gıda Takviyesi Olarak Omega-3 Preparatlarının İçerik Değerlendirilmesi

3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2019, ss.819-820, (Özet Bildiri)

7. FARKLI ALABALIK TÜRLERİNİN KAS DOKULARINDAKİ YAĞ DAĞILIMLARININ MEVSİMSEL DEĞERLENDİRİLMESİ

20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.147, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. COMBINED PROCESSING METHODS FOR DELICATE PRODUCTS FROM MEAGRE (Argyrosomus regius)

HydroMediT 2018, Volos, Yunanistan, 8 - 11 Kasım 2018, ss.41, (Tam Metin Bildiri)

9. Toxic Metal Risk Assessment of European Eels (Anguilla anguilla) in Asi River, Turkey

2nd International Fisheries Symposium, Girne, Kıbrıs (Kktc), 4 - 08 Kasım 2018, ss.40, (Özet Bildiri)

10. Examination of EPA and DHAcontent of fish oils as food additive

65th Anniversary Scientific Conference with International Participation "Food Science, Engineering and Technology -, Plovdiv, Bulgaristan, 11 - 13 Ekim 2018, ss.21, (Özet Bildiri)

11. Examination of EPA and DHA Content of Fish Oils As Food Additive

65th Anniversary Scientific Conference with International Participation, Plovdiv, Bulgaristan, 11 - 13 Ekim 2018, ss.2, (Tam Metin Bildiri)

12. Examination of EPA and DHA levels in sea bass and sea bream in terms of food consumption

65th Anniversary Scientific Conference with International Participation "Food Science, Engineering and Technology - 2018", Plovdiv, Bulgaristan, 11 - 13 Ekim 2018, cilt.1, ss.20, (Tam Metin Bildiri)

13. DELICATE PRODUCTS BY COMBINED PROCESSING METHODS FROM RAINBOW TROUT

1 st International Symposium on Graduate Research in Science Focus on Entrepreneurship and Innovation (ISGRS 2018), İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2018, ss.48, (Özet Bildiri)

14. Mercury risk levels for consumer in gurnard fish species from Marmara sea

Nutricon Food Quality & Safety, Health & Nutrition, Ohrid, Makedonya, 13 - 15 Haziran 2018, ss.96, (Tam Metin Bildiri)

15. TAZE VE İŞLENMİŞ SU ÜRÜNLERİNDE TÜKETİCİ GÜVENLİĞİ VE AMBALAJ

Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2017, ss.93-98, (Tam Metin Bildiri)

16. KURUTULMUŞ VE TUZLANMIŞ SU ÜRÜNLERİNİN DÜNYA VE TÜRKİYE PAZARLARINDAKİ YERİ VE TÜKETİCİ TERCİHLERİ

Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2017, ss.51-58, (Tam Metin Bildiri)

17. Toxic Metal Risk in Imported Fishes Sold in Istanbul Hypermarkets

46. Deutscher Lebensmittelchemikertag, Würzburg, Almanya, 25 - 27 Eylül 2017, ss.130, (Özet Bildiri)

18. Pesticides in Aquaculture Fishes from Feed to Meat

46. Deutsche Lebensmittelchemikertag, Würzburg, Almanya, 25 - 27 Eylül 2017, ss.131, (Tam Metin Bildiri)

19. Farklı Depolama Solüsyonlarının Palamut Lakerdasının Kalitesi Üzerine Etkileri

19. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.7, (Özet Bildiri)

20. Jelatinin Kaynağı ve İdentifikasyonunun Önemi

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.524, (Özet Bildiri)

21. Some pesticides found in Horse Mackerel (Trachurus sp.) and their potential health risk

17th International Congress of Dietetics, Granada, İspanya, 7 - 10 Eylül 2016, ss.479-480, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

24. Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid Ratio Between Aquaculture and Wild Fishes

The 7th World Fisheries Congress, Busan, Güney Kore, 23 - 27 Mayıs 2016, ss.1, (Özet Bildiri)

25. Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerinin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.291, (Özet Bildiri)

26. The effect of active vacuum packaging on quality Retention of hot- smoked rainbow trout

3rd lnternational Meeting oh -Material/Bioproduct lnteraction, MATBIM2015, Zaragoza, İspanya, 17 Haziran 2015 - 19 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

27. Pesticides in Seafood of Marmara Sea

Aquaculture Europe, San Sebastian, İspanya, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1361, (Tam Metin Bildiri)

29. Effectiveness of different concentration and time application of 4-hexylresorcinol in inhibiting melanosis in raw and cooked shrimp

• 8th International CIGR International Technical Symposium on "Advanced Food Processing and Quality Management", Çin, 1 - 04 Kasım 2013, ss.261, (Özet Bildiri)

30. Health risks of toxic metals in the commercial fishes from Turkey

29th International Conference on environmental Geochemistry and Health, Fransa, 1 - 04 Temmuz 2013, ss.66, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

31. Effect of Stock Density on Protein Quality of Rainbow Trout Oncorhynchus mykiss

AQUA 2012 Global Aquaculture Securing Our Future, Praha, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Eylül 2012, ss.119, (Tam Metin Bildiri)

32. The Effects Of Rosemary On The Chemical Composition Of Rainbow Trouts

AQUA2012 "Global Aquaculture-SecuringOur Future", Praq, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Eylül 2012, ss.185, (Tam Metin Bildiri)

33. Heavy Metal Levels in Fish Species from the Golden Horn, Turkey

7.International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012 , Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, (Yayınlanmadı)

34. Situation of Pesticides in Seafood of Turkey

International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, ss.1689, (Tam Metin Bildiri)

35. Heavy metal levels in fish species from the golden horn,Turkey

7. International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, ss.39

37. Sinek Larvalarıyla Beslenen Su Kurbağasının (Rana ridibunda) Büyüme Performansı ve Besin Kompozisyonun Belirlenmesi

22st International Scientific Conference, Bulgaristan, 1 - 04 Haziran 2012, ss.3, (Tam Metin Bildiri)

38. Determination of Amino Acid Composition in Commercialy Important Freshwater Fish Species from Atatürk Dam Lake, Turkey

6th Central European Congress of Food, Sırbistan Ve Karadağ, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.213, (Tam Metin Bildiri)

39. Effects of Different Dosse Gamma Radiation on the Extension of the Shelf Life of Sea Bass (Dicentrarchus labrax) in Cold Storage

International Congree Advenced Nonthermal Processing in food Technology: Effects on Quality of Food and Beverages (ANPFT 2012), Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.247, (Tam Metin Bildiri)

40. Toxic Elements Profiles of the Anchovy and Sardine(Engraulis encrasicolus and Sardina pilchardus)

40. Deutscher Lebensmittelchemikertag, Almanya, 1 - 04 Eylül 2011, ss.62, (Tam Metin Bildiri)

45. Amino Acid and Vitamin Loss of Cooked Horse Mackerel

19. International Congress of Nutrition, Bangkok, Tayland, 4 - 09 Ekim 2009, ss.122, (Tam Metin Bildiri)

46. Risk associated to molluscs consumption in Turkey and in the world?

7 th International Conference on Molluscan Shellfish Safety, Nantes, Fransa, 14 - 19 Haziran 2009, ss.212, (Tam Metin Bildiri)

47. Seasonal Variations in trace metal composition of oyster

7 th International Conference on Molluscan Shellfish Safety, Nantes, Fransa, 14 - 19 Haziran 2009, ss.133, (Tam Metin Bildiri)

48. Modified atmosphere packaging (MAP) of stuffed mussel

7 th International Conference on Molluscan Shellfish Safety, Nantes, Fransa, 14 - 19 Haziran 2009, ss.217, (Tam Metin Bildiri)

49. Study on the behavior of the trace metals in Mytilus galloprovincialis as a bioindicator species: the case of Bosporus Marmara Sea, Turkey

7 th International Conference on Molluscan Shellfish Safety, Nantes, Fransa, 14 - 19 Haziran 2009, ss.180, (Özet Bildiri)

51. Levels of Toxic Metals in 12 Species of Commercially Important Crustaceans and Mollusks from the Aegean, Marmara and Black Sea.

AQUACULTURE EUROPE 2008 - "Resource Management" Organized by the European Aquaculture Society and hosted by the Polish Fisheries Association., Krakow, Polonya, 15 - 18 Eylül 2008, ss.494, (Tam Metin Bildiri)

52. Trace Metals of Eight Fish Species From Turkey

Aquaculture Europe 2008 - "Resource Management" Organized by the European Aquaculture Society and hosted by the Polish Fisheries Association, Krakow, Polonya, 15 - 18 Eylül 2008, ss.208, (Özet Bildiri)

55. Seasonal Comporation of Heavy Metal Bioaccumulation in Two Bivalve Species (Chamelea gallina and Donax trunculus) in the Sea of Marmara, Turkey

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 48. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene,, Garmisch-Partenkirschen, Almanya, 25 - 28 Eylül 2007, ss.105, (Tam Metin Bildiri)

56. Entwicklung sensorischer Qualitätskriterien für Doraden (Sparus aurata)

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 45. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, Garmisch-Partenkirschen, Almanya, 27 - 30 Eylül 2004, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

57. Hygienekriterien bei Fischmarinaedn vor und nach der Lagerung mit Chemischen Analysen

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 44. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene,, Garmisch-Partenkirschen, Almanya, 29 Eylül - 02 Ekim 2003, ss.15, (Tam Metin Bildiri)

58. Menschlicher Agens für die Hygiene an der Grössten Fischhalle des Türkischen Fischmarkts

Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 43. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, Garmisch-Partenkirschen, Almanya, 24 - 27 Eylül 2002, ss.9, (Tam Metin Bildiri)

60. Fatty Acid Compositions of Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus,L. 1758) Fillet, Raw and Beeswaxed Caviar Oils

World Conference and Exhibition on Oilseed and Edible, Industrial,and Specialty Oils: Sources, Processing, By-Products, Utilization and Feed Formulations, Applications and Functionality, Türkiye, 1 - 04 Ağustos 2002, ss.26, (Tam Metin Bildiri)

61. Seasonal Changes in The Fatty Acid Composition of Engraulis encrasicolus

DFG-52nd International Congress and Expo, Almanya, 1 - 04 Eylül 1998, ss.391, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 7

3. Kurutma Teknolojisi

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.147-192, 2011

4. Marinat Teknolojisi

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.219-246, 2011

5. Su Ürünlerinde Işınlama Teknolojisi

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.371-383, 2011

7. Tuzlama

Su ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.181-202, 2004
Bilirkişi Raporları 1
Metrikler

Yayın

202

Yayın (WoS)

95

Yayın (Scopus)

96

Atıf (WoS)

1507

H-İndeks (WoS)

22

Atıf (Scopus)

1825

H-İndeks (Scopus)

25

Atıf (Scholar)

3516

H-İndeks (Scholar)

32

Proje

52

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları