Makaleler
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (5)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (1)
2006
20061. The presence of central nervous system tissues in meat products sold in Istanbul
NAZLI B., Colak H., HAMPIKYAN H., Bingol E. B.
REVUE DE MEDECINE VETERINAIRE
, cilt.157, sa.12, ss.603-606, 2006 (SCI-Expanded)
2006
20062. Detection of presence of cow's milk in sheep's cheeses by immunochromatography
Colak H., Aydin A., NAzlı B., Ergun O.
FOOD CONTROL
, cilt.17, sa.11, ss.905-908, 2006 (SCI-Expanded)
2006
20063. Determination of aflatoxin contamination in red-scaled, red and black pepper by ELISA and HPLC
Colak H., Bingol E. B., Hampikyan H., Nazli B.
JOURNAL OF FOOD AND DRUG ANALYSIS
, cilt.14, sa.3, ss.292-296, 2006 (SCI-Expanded)
2006
20064. Elektrik Stimülasyonunun Et Kalitesi Üzerine Etkileri
KAHRAMAN T., NAZLI B., ERGÜN Ö.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , cilt.32, sa.2, ss.23-30, 2006 (Hakemli Dergi)
2006
20065. Dağlıç Irkı Koyunlara Uygulanan Elektrikle Bayıltma İşleminin Et Kalitesi Üzerine Etkileri
KAHRAMAN T., NAZLI B., ERGÜN Ö.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.32, sa.2, ss.1-10, 2006 (Hakemli Dergi)
2006
20066. Fatty acids of lamb meat from two breeds fed different forage: concentrate ratio
Demirel G., Ozpınar H., Nazlı B., Keser O.
MEAT SCIENCE
, cilt.72, sa.2, ss.229-235, 2006 (SCI-Expanded)
2001
20017. Elektriksel stimülasyonun ette gevreklik ve mikroflora üzerine etkisi
Bostan K., NAZLI B., ÖZGEN ARUN Ö.
. İ.Ü.Vet.Fak.Derg , cilt.27, sa.2, ss.547-556, 2001 (Hakemli Dergi)
2000
20008. Çikolatalarda Mikrobiyolojik Kalite
ÇETİN Ö., NAZLI B.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , cilt.26, ss.397-401, 2000 (Hakemli Dergi)
2000
20009. Depolamanın Çiğ İç Fındığın Kalitesi Üzerine Etkisi
ÇETİN Ö., NAZLI B., bostan k., alperden i.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , cilt.26, ss.413-419, 2000 (Hakemli Dergi)
1999
199910. Gıda İşletmelerinde Tehlike Analizleri Çalışmaları
NAZLI B., ÇETİN Ö.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , cilt.25, ss.23-32, 1999 (Hakemli Dergi)
1995
199511. Sütlü Çikolata Üretiminde Uygulanan Teknolojik İşlemlerin Mikrobiyolojik Kaliteye Etkisi Üzerine Araştırmalar
ÇETİN Ö., NAZLI B.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , cilt.21, ss.469-483, 1995 (Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
0
01. Effects of electrical stimulation and modified atmosphere packaging on the sensorial characteristics and shelf-life of Turkish type meatballs (Kofte)
BİNGÖL E. B., ÇETİN Ö., Nazlı B., ERGÜN Ö.
7th Jointh Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C.Istanbul University, Türkiye, ss.44, (Tam Metin Bildiri)
0
02. Effect of High Voltage Electrical Stimulation on Meat Quality of Beef Carcasses
NAZLI B., ERGÜN Ö., ÇETİN Ö., BİNGÖL E. B., KAHRAMAN T.
6th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of T.C. Istanbul University and Ludwig-Maximilians Universitat München, Türkiye, ss.79, (Özet Bildiri)
0
03. Effects of high voltage electrical stimulation on the quality of beef carcasses
Nazlı B., ERGÜN Ö., ÇETİN Ö., BİNGÖL E. B., KAHRAMAN T.
6th Jointh Scientific Symposium of Veterinary Faculties of T.C.Istanbul University & Ludwig-Maximilians Universitat München, Almanya, ss.79, (Tam Metin Bildiri)
0
04. Effects of Electrical Stunning on Meat Quality of Daglıc Breed Lambs
KAHRAMAN T., NAZLI B., ERGÜN Ö.
The 5th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University, Türkiye, ss.48, (Özet Bildiri)
2002
20025. Gıdalarda Kullanılan Nitritlerin Fazla Alımı Durumunda Organizmada Serbest Radikal Oluşumu Üzerine Etkileri
DÜMEN E., NAZLI B., UZUN H., AYDIN S., USLU F. E., BELCE A., et al.
Proceedings of the 3rd Turkish – German scientific Days, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.51-53
2002
20026. Effects of Dietary Nitrites on Some of the Free Radicals Related Parameters in Plasma and Liver of Rats
DÜMEN E., NAZLI B., UZUN H., AYDIN S., USLU F. E., BELCE A., et al.
2nd International Meeting on Free Radicals in Health and Disease. The Role of Oxidants and Antioxidants in the Regulation of Chronic Diseases and Free Radical School on Measurement of Free Radicals, Evaluation of Oxidant/Antioxidant Status and Clinical Applications, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2002, ss.80, (Tam Metin Bildiri)
Desteklenen Projeler
2012 - 2015
2012 - 2015Tüketime hazır, pişirilip dondurulmuş köfte ve dönerlerin mikrobiyolojik kalitesinin tespiti üzerine bir araştırma.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
NAZLI B. (Yürütücü)