Prof. Dr. Bülent NAZLI


,

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

17

Yayın (WoS)

4

Yayın (Scopus)

5

Atıf (WoS)

134

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

144

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Makaleler

Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (5)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (1)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

0

0

1. Effects of electrical stimulation and modified atmosphere packaging on the sensorial characteristics and shelf-life of Turkish type meatballs (Kofte)

BİNGÖL E. B., ÇETİN Ö., Nazlı B., ERGÜN Ö.

7th Jointh Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C.Istanbul University, Türkiye, ss.44, (Tam Metin Bildiri)

0

0

2. Effect of High Voltage Electrical Stimulation on Meat Quality of Beef Carcasses

NAZLI B., ERGÜN Ö., ÇETİN Ö., BİNGÖL E. B., KAHRAMAN T.

6th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of T.C. Istanbul University and Ludwig-Maximilians Universitat München, Türkiye, ss.79, (Özet Bildiri)

0

0

3. Effects of high voltage electrical stimulation on the quality of beef carcasses

Nazlı B., ERGÜN Ö., ÇETİN Ö., BİNGÖL E. B., KAHRAMAN T.

6th Jointh Scientific Symposium of Veterinary Faculties of T.C.Istanbul University & Ludwig-Maximilians Universitat München, Almanya, ss.79, (Tam Metin Bildiri)

0

0

4. Effects of Electrical Stunning on Meat Quality of Daglıc Breed Lambs

KAHRAMAN T., NAZLI B., ERGÜN Ö.

The 5th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University, Türkiye, ss.48, (Özet Bildiri)

2002

2002

5. Gıdalarda Kullanılan Nitritlerin Fazla Alımı Durumunda Organizmada Serbest Radikal Oluşumu Üzerine Etkileri

DÜMEN E., NAZLI B., UZUN H., AYDIN S., USLU F. E., BELCE A., et al.

Proceedings of the 3rd Turkish – German scientific Days, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.51-53

2002

2002

6. Effects of Dietary Nitrites on Some of the Free Radicals Related Parameters in Plasma and Liver of Rats

DÜMEN E., NAZLI B., UZUN H., AYDIN S., USLU F. E., BELCE A., et al.

2nd International Meeting on Free Radicals in Health and Disease. The Role of Oxidants and Antioxidants in the Regulation of Chronic Diseases and Free Radical School on Measurement of Free Radicals, Evaluation of Oxidant/Antioxidant Status and Clinical Applications, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2002, ss.80, (Tam Metin Bildiri)

Desteklenen Projeler

2012 - 2015

2012 - 2015

Tüketime hazır, pişirilip dondurulmuş köfte ve dönerlerin mikrobiyolojik kalitesinin tespiti üzerine bir araştırma.

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

NAZLI B. (Yürütücü)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 138

h-indeksi (WOS): 4