-
2025 - Devam Ediyor Midyelerde Patojenik Vibrio Türleri ve Shiga Toksin Üreten Escherichia colinin (STEC) Konvensiyonel ve Yenilikçi Moleküler Yöntemlerle Çoklu Tayini
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
TOSUN Ş. Y., MOL TOKAY S., ULUSOY Ş., DOĞRUYOL BAYAR H., DEMİRCAN M. D., UZUN D.
-
2022 - 2025 Midyelerde mikroplastik ve cıva maruziyetinin katkılı depurasyonla giderimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Erkan Özden N. (Yürütücü), Özden Ö., Memiş D., Doğruyol H., Yanardağ R., Türkyılmaz İ. B., et al.
-
2022 - 2024 Kültür Karaca Mersin Balığı (Acipenser gueldenstaedtii) Yumurtasının Havyar Etinin Sıcak ve Soğuk Füme Olarak Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Erkan N. (Yürütücü), Can Tunçelli İ., Tunçelli G., Memiş D., Doğruyol Bayar H., Ertik O., et al.
-
2021 - 2024 Trabzon hurması ayva yaprağı ve atkuyruğu bitkisinden farklı çözgenlerle elde edilen ekstraktların balık etindeki bazı patojen bakterilerin termal ölüm kinetiklerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
DOĞRUYOL BAYAR H. (Yürütücü), MOL TOKAY S., ULUSOY Ş., COŞANSU AKDEMİR S., ÖZDEN Ö.
-
2021 - 2023 Marmara Denizi'nden Avlanan Su Ürünlerinde Müsilajın Halk Sağlığı Bakımından Etkilerinin Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Erkan N. (Yürütücü), Mol Tokay S., Özden Ö., Yanardağ R., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y., et al.
-
2020 - 2023 Denizel Yetiştiricilik Kaynaklı Ürünlerin Gıda Güvenliği Yönünden Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Özden Ö. (Yürütücü), Erkan N., Doğruyol Bayar H., Can Tunçelli İ., Ortaboy Sezer S.
-
2019 - 2021 Kültür midyelerinde (Mytilus galloprovincialis,L. 1819) ağır metal düzeylerinin ve potansiyel halk sağlığı risklerinin belirlenemesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
MOL TOKAY S. (Yürütücü), ULUSOY Ş., DOĞRUYOL BAYAR H.
-
2018 - 2021 Türkiye ve Diğer Ülkelerin Marketlerinde Satışa Sunulan Ton Balığı Konservelerinde Gıda Güvenliği ve İnsan Sağlığı Açısından Bazı Toksik Metallerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ULUSOY Ş. (Yürütücü), ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y., DOĞRUYOL BAYAR H.
-
2016 - 2018 Listeria monocytogenes'in sous vide somonda inhibisyonu
-
2016 - 2017 Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi
-
2013 - 2016 nisinle kombine olarak kullanılan muhafaza tekniklerinin balığın dayanım süresine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
MOL TOKAY S. (Yürütücü), TOSUN Ş. Y., CEYLAN Z., DOĞRUYOL H., ÜÇOK ALAKAVUK D., ULUSOY Ş.
-
2013 - 2014 Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi
-
2012 - 2014 Buzda Depolanan Çipura Balığının Raf Ömrünün Belirlenmesinde Kağıt Kaplamaların ve Akıllı Etiketlerin Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ŞENGÖR G. F. (Yürütücü), TOPALOĞLU B., DOĞRUYOL BAYAR H.
-
2011 - 2013 Sous vide ve ışınlama teknolojilerinin birlikte kullanımının balığın raf ömrüne etkisi