Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

IMPACT OF ARUGULA EXTRACT ON Staphylococcus aureus CONTAMINATION AND SENSORY ASSESSMENT IN SEA BASS

5th International Congress on Applied Ichthyology, Oceanography, and Aquatic Environment (HydroMediT 2024), Mitilini, Yunanistan, 30 Mayıs - 02 Haziran 2024, ss.519-523

RETARDING SPOILAGE AND MAINTAINING THE QUALITY OF SEA BASS USING ATMOSPHERIC COLD PLASMA.

15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Muş, Türkiye, 4 - 06 Mart 2023, ss.59

Food Safety Risks Related to Heavy Metals and Pesticides in Seafood from Turkish Waters

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.34

Evaluation of the antibacterial effect of jujube leaf extract on Listeria monocytogenes

VI. International Congress on Domestic Animal Breeding Genetics and Husbandry Animal Nutrition, Aquaculture, Apiculture and Veterinary Science, Samsun, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2022, ss.226-229

Kovid-19 sürecinde balık restoranlarının gıda güvenliği düzeyinin değerlendirilmesi: Sarıyer/İstanbul Örneği

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health 20-22 May 2021, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.140-141 Sürdürülebilir Kalkınma

Proximate Composition and Shelf Life of Sous Vide Mackerel

17 th International Congress of Dietetics, Granada, İspanya, 7 - 10 Eylül 2016, cilt.20, sa.1, ss.410

Effect of monosodium glutamate on the sensory properties of fish soup

12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.133

Effect of Irradiation on the Microbial Quality of Sous-Vide Mackerel at 2±1C

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.169

Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi

FABA 2013 Balıkçılık ve Sucul Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.370-371

Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi

3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.96

İklim değişiminin su ürünleri tüketimine etkisi

XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.224-225

The Role and Importance of Food Touch Antimicrobial Paper and Time Temperature Indicators (TTI) on the Cold Storage of Seafood

4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.224

Kitap & Kitap Bölümleri

Vakum Paketleme Teknı̇ğı̇

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Prof. Dr. Nuray ERKAN,Dr. Öğr. Üy. Seda OĞUR, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.459-474, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

Isıl Uygulamalar - Sous Vide Teknı̇ği

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Prof. Dr. Nuray ERKAN,Dr. Öğr. Üy. Seda OĞUR, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.369-388, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

Mı̇krobı̇yal Güvenlik

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Prof. Dr. Nuray ERKAN,Dr. Öğr. Üy. Seda OĞUR, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.147-214, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

56

Atıf (WoS)

94

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

102

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

6

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

16

Fikri Mülkiyet

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları