Yayınlar & Eserler

Makaleler 31
Tümü (31)
SCI-E, SSCI, AHCI (19)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (21)
ESCI (2)
Scopus (20)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 34

1. Türkiye’de balık atıkları, enzim uygulamaları ve sürdürülebilirlik yaklaşımları

Türkiye 15. Gıda Kongresi, Sakarya, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2025, ss.138, (Özet Bildiri)

2. Bromelain ve papain ekstraktlarının midye marinat üzerine etkisi

Türkiye 15. Gıda Kongresi, Sakarya, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2025, ss.150, (Özet Bildiri)

3. Food Safety Concerns in Sous-Vide Seafood

52th Western European Fish Technologists Association (WEFTA) Conference, İzmir, Türkiye, 14 - 18 Ekim 2024, ss.258, (Özet Bildiri)

4. Toxic Metals in Canned Tuna Sold in Exporting and Producing Countries and Evaluation of Health Risk

52th Western European Fish Technologists Association (WEFTA) Conference , İzmir, Türkiye, 14 - 18 Ekim 2024, ss.152, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. A Promising Approach for Preventing Seabream Fillet Contamination: Inulin and Fructooligosaccharide

3rd International Aquatic Biotechnology Symposium, İstanbul, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2024, ss.49, (Özet Bildiri)

6. IMPACT OF ARUGULA EXTRACT ON Staphylococcus aureus CONTAMINATION AND SENSORY ASSESSMENT IN SEA BASS

5th International Congress on Applied Ichthyology, Oceanography, and Aquatic Environment (HydroMediT 2024), Mitilini, Yunanistan, 30 Mayıs - 02 Haziran 2024, ss.519-523, (Tam Metin Bildiri)

10. RETARDING SPOILAGE AND MAINTAINING THE QUALITY OF SEA BASS USING ATMOSPHERIC COLD PLASMA.

15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Muş, Türkiye, 4 - 06 Mart 2023, ss.59, (Özet Bildiri)

11. EVALUATION OF MERCURY RISKS IN FARMED SEA BREAM, SEA BASS, AND MUSSEL SEASONALLY

World Aquaculture Singapore 2022, Singapore, Singapur, 29 Kasım - 02 Aralık 2022, ss.533, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. Evaluation of the Effects of Mucilage on Public Health in Seafood from the Marmara Sea

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.55-56, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

13. Food Safety Risks Related to Heavy Metals and Pesticides in Seafood from Turkish Waters

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.34, (Özet Bildiri)

14. Evaluation of the antibacterial effect of jujube leaf extract on Listeria monocytogenes

VI. International Congress on Domestic Animal Breeding Genetics and Husbandry Animal Nutrition, Aquaculture, Apiculture and Veterinary Science, Samsun, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2022, ss.226-229, (Tam Metin Bildiri)

16. Toxic metal levels in canned tuna fish sold in European countries and potential risk for human health

10th Central European Congress on Food (CEFood) , Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 11 Haziran 2021, ss.67, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

17. Kovid-19 sürecinde balık restoranlarının gıda güvenliği düzeyinin değerlendirilmesi: Sarıyer/İstanbul Örneği

4th International Congress on Agriculture, Environment and Health 20-22 May 2021, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.140-141, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

22. Mısır unu ve keçiboynuzu unu ile yapılan balık köftelerinin duyusal özellikleri

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.19, (Özet Bildiri)

24. Proximate Composition and Shelf Life of Sous Vide Mackerel

17 th International Congress of Dietetics, Granada, İspanya, 7 - 10 Eylül 2016, cilt.20, sa.1, ss.410, (Özet Bildiri)

25. Effect of monosodium glutamate on the sensory properties of fish soup

12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.133, (Özet Bildiri)

26. Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerinin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.291, (Özet Bildiri)

27. Monosodyum glutamatın hamsi köftesinin duyusal özellikleri üzerine etkisi

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.292, (Özet Bildiri)

28. Effect of Irradiation on the Microbial Quality of Sous-Vide Mackerel at 2±1C

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.169, (Özet Bildiri)

30. Mürekkep Balığının (Sepia Officinalis,L.) Besin Bileşimi Ve Randımanının Belirlenmesi

17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.220, (Özet Bildiri)

31. Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi

FABA 2013 Balıkçılık ve Sucul Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.370-371, (Özet Bildiri)

32. Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi

3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.96, (Özet Bildiri)

33. İklim değişiminin su ürünleri tüketimine etkisi

XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.224-225, (Özet Bildiri)

34. The Role and Importance of Food Touch Antimicrobial Paper and Time Temperature Indicators (TTI) on the Cold Storage of Seafood

4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.224, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. Vakum Paketleme Teknı̇ğı̇

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Prof. Dr. Nuray ERKAN,Dr. Öğr. Üy. Seda OĞUR, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.459-474, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

2. Isıl Uygulamalar - Sous Vide Teknı̇ği

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Prof. Dr. Nuray ERKAN,Dr. Öğr. Üy. Seda OĞUR, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.369-388, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

3. Mı̇krobı̇yal Güvenlik

Gıda Güvencesinde Akuatik Kaynaklar ve Sürdürülebilir Gıda Güvenliği, Prof. Dr. Nuray ERKAN,Dr. Öğr. Üy. Seda OĞUR, Editör, Istanbul University Press, İstanbul, ss.147-214, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

68

Yayın (WoS)

21

Yayın (Scopus)

20

Atıf (WoS)

154

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

158

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

1

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

6

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

29

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

7

Proje

18

Fikri Mülkiyet

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları