Makaleler
31
Tümü (31)
SCI-E, SSCI, AHCI (19)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (21)
ESCI (2)
Scopus (20)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (4)
5. Heat inactivation of Escherichia coli O157:H7 and Salmonella Enteritidis in sous vide-cooked anchovy enriched with ascorbic acid at low temperature
Aquatic Research
, cilt.8, sa.2, ss.130-139, 2025 (Hakemli Dergi)
12. An opportunity for post-harvest seafood safety: atmospheric pressure air or helium cold plasma to control Salmonella Enteritidis in sea bass
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.6, ss.3773-3780, 2024 (SCI-Expanded)
27. Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
GIDA
, cilt.42, sa.4, ss.339-347, 2017 (Hakemli Dergi)
28. Mürekkep Balığı'nın (Sepia Officinalis, L.1758) Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi
Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi
, cilt.17, ss.29-33, 2017 (Hakemli Dergi)
31. İklim değişikliğinin su ürünlerine ve tüketimine etkisi
Journal of FisheriesSciences.com
, sa.6, ss.341-356, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
34
1. Türkiye’de balık atıkları, enzim uygulamaları ve sürdürülebilirlik yaklaşımları
Türkiye 15. Gıda Kongresi, Sakarya, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2025, ss.138, (Özet Bildiri)
2. Bromelain ve papain ekstraktlarının midye marinat üzerine etkisi
Türkiye 15. Gıda Kongresi, Sakarya, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2025, ss.150, (Özet Bildiri)
3. Food Safety Concerns in Sous-Vide Seafood
52th Western European Fish Technologists Association (WEFTA) Conference, İzmir, Türkiye, 14 - 18 Ekim 2024, ss.258, (Özet Bildiri)
4. Toxic Metals in Canned Tuna Sold in Exporting and Producing Countries and Evaluation of Health Risk
52th Western European Fish Technologists Association (WEFTA) Conference , İzmir, Türkiye, 14 - 18 Ekim 2024, ss.152, (Özet Bildiri)
5. A Promising Approach for Preventing Seabream Fillet Contamination: Inulin and Fructooligosaccharide
3rd International Aquatic Biotechnology Symposium, İstanbul, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2024, ss.49, (Özet Bildiri)
7. Kültür karaca mersin balığı (Acipenser gueldenstaedtii) yumurtasının ve etinin değerlendirilmesi
1. Mersin Balığı Çalıştayı, Sinop, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2024, ss.21, (Özet Bildiri)
8. Effect of horsetail, persimmon and quince leaf extracts on foodborne pathogenic bacteria in fish
3rd Food Chemistry Conference, Dresden, Almanya, 10 - 12 Ekim 2023, ss.147, (Özet Bildiri)
12. Evaluation of the Effects of Mucilage on Public Health in Seafood from the Marmara Sea
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.55-56, (Özet Bildiri)
13. Food Safety Risks Related to Heavy Metals and Pesticides in Seafood from Turkish Waters
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.34, (Özet Bildiri)
14. Evaluation of the antibacterial effect of jujube leaf extract on Listeria monocytogenes
VI. International Congress on Domestic Animal Breeding Genetics and Husbandry Animal Nutrition, Aquaculture, Apiculture and Veterinary Science, Samsun, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2022, ss.226-229, (Tam Metin Bildiri)
15. The efficacy of oregano oil and citric acid on the heat sensitivity of Listeria monocytogenes in sous-vide salmon
2nd Aquatic Biotechnology Symposium, İstanbul, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2021, ss.16, (Özet Bildiri)
16. Toxic metal levels in canned tuna fish sold in European countries and potential risk for human health
10th Central European Congress on Food (CEFood) , Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 11 Haziran 2021, ss.67, (Özet Bildiri)
17. Kovid-19 sürecinde balık restoranlarının gıda güvenliği düzeyinin değerlendirilmesi: Sarıyer/İstanbul Örneği
4th International Congress on Agriculture, Environment and Health 20-22 May 2021, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.140-141, (Özet Bildiri)
18. Zencefil ve wasabi ile muamelenin gökkuşağı alabalığının (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792) kalitesi üzerine etkisi
Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21 - 23 Ekim 2020, ss.63, (Özet Bildiri)
19. Levrek balığının mikrobiyal kalitesi üzerine balzamik sirke, limon ve domates suyunun etkisi
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.47, (Özet Bildiri)
21. Dondurulmuş karideslerde farklı çözündürme koşullarının mikrobiyolojik gelişim üzerine etkisi
19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.173, (Özet Bildiri)
22. Mısır unu ve keçiboynuzu unu ile yapılan balık köftelerinin duyusal özellikleri
19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.19, (Özet Bildiri)
23. Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.133, (Özet Bildiri)
24. Proximate Composition and Shelf Life of Sous Vide Mackerel
17 th International Congress of Dietetics, Granada, İspanya, 7 - 10 Eylül 2016, cilt.20, sa.1, ss.410, (Özet Bildiri)
25. Effect of monosodium glutamate on the sensory properties of fish soup
12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.133, (Özet Bildiri)
26. Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerinin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.291, (Özet Bildiri)
27. Monosodyum glutamatın hamsi köftesinin duyusal özellikleri üzerine etkisi
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.292, (Özet Bildiri)
28. Effect of Irradiation on the Microbial Quality of Sous-Vide Mackerel at 2±1C
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.169, (Özet Bildiri)
29. The Effect of Heat Treatment on the Microbiological Profile of Mussels Mytilus Galloprovicialis
EAS 2014, Bilbao, İspanya, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1360, (Özet Bildiri)
30. Mürekkep Balığının (Sepia Officinalis,L.) Besin Bileşimi Ve Randımanının Belirlenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.220, (Özet Bildiri)
31. Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi
FABA 2013 Balıkçılık ve Sucul Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.370-371, (Özet Bildiri)
32. Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi
3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.96, (Özet Bildiri)
33. İklim değişiminin su ürünleri tüketimine etkisi
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.224-225, (Özet Bildiri)
34. The Role and Importance of Food Touch Antimicrobial Paper and Time Temperature Indicators (TTI) on the Cold Storage of Seafood
4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.224, (Özet Bildiri)
Metrikler
Yayın (WoS)
21
Yayın (Scopus)
20
Atıf (WoS)
154
H-İndeks (WoS)
5
Atıf (Scopus)
158
H-İndeks (Scopus)
5
Atıf (Scholar)
1
H-İndeks (Scholar)
1
Atıf (TrDizin)
6
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Sobiad)
29
H-İndeks (Sobiad)
4
Atıf (Diğer Toplam)
7
Proje
18
Fikri Mülkiyet
1