SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
An opportunity for post-harvest seafood safety: atmospheric pressure air or helium cold plasma to control <i>Salmonella</i> Enteritidis in sea bass
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.6, ss.3773-3780, 2024 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Kovid-19 Sürecinde Balık Restoranlarının Gıda Güvenliği Düzeyinin Değerlendirilmesi: Sarıyer/İstanbul Örneği
AYDIN GASTRONOMY
, cilt.6, sa.2, ss.137-153, 2022 (Hakemli Dergi)
Effect of Different Plant Extracts Added to Ice on Sensory Preference of Sliced Salmon
Aquatic Science and Engineering
, cilt.36, sa.4, ss.159-165, 2021 (ESCI)
Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
GIDA
, cilt.42, sa.4, ss.339-347, 2017 (Hakemli Dergi)
Mürekkep Balığı'nın (Sepia Officinalis, L.1758) Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi
Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi
, cilt.17, ss.29-33, 2017 (Hakemli Dergi)
Su ürünlerinde gıda güvenliği açısından karşılaşılan riskler
Gıda Güvenliği Dergisi
, cilt.2, sa.27, ss.58-60, 2014 (Hakemli Dergi)
İklim değişikliğinin su ürünlerine ve tüketimine etkisi
Journal of FisheriesSciences.com
, sa.6, ss.341-356, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kültür karaca mersin balığı (Acipenser gueldenstaedtii) yumurtasının ve etinin değerlendirilmesi
1. Mersin Balığı Çalıştayı, Sinop, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2024, ss.1
Effect of horsetail, persimmon and quince leaf extracts on foodborne pathogenic bacteria in fish
3rd Food Chemistry Conference, Dresden, Almanya, 10 - 12 Ekim 2023, ss.147
Evaluation of the Effects of Mucilage on Public Health in Seafood from the Marmara Sea
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.55-56
Food Safety Risks Related to Heavy Metals and Pesticides in Seafood from Turkish Waters
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.34
Evaluation of the antibacterial effect of jujube leaf extract on Listeria monocytogenes
VI. International Congress on Domestic Animal Breeding Genetics and Husbandry Animal Nutrition, Aquaculture, Apiculture and Veterinary Science, Samsun, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2022, ss.226-229
The efficacy of oregano oil and citric acid on the heat sensitivity of Listeria monocytogenes in sous-vide salmon
2nd Aquatic Biotechnology Symposium, İstanbul, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2021, ss.16
Toxic metal levels in canned tuna fish sold in European countries and potential risk for human health
10th Central European Congress on Food (CEFood) , Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 11 Haziran 2021, ss.67
Kovid-19 sürecinde balık restoranlarının gıda güvenliği düzeyinin değerlendirilmesi: Sarıyer/İstanbul Örneği
4th International Congress on Agriculture, Environment and Health 20-22 May 2021, Aydın, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2021, ss.140-141
Zencefil ve wasabi ile muamelenin gökkuşağı alabalığının (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792) kalitesi üzerine etkisi
Türkiye 13. Gıda Kongresi, 21 - 23 Ekim 2020, ss.63
LEVREK BALIĞI’NIN MİKROBİYAL KALİTESİ ÜZERİNE BALZAMİK SİRKE, LİMON VE DOMATES SUYUNUN ETKİSİ
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.47
Levrek balığının mikrobiyal kalitesi üzerine balzamik sirke, limon ve domates suyunun etkisi
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.47
Dondurulmuş karideslerde farklı çözündürme koşullarının mikrobiyolojik gelişim üzerine etkisi
19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.173
Mısır unu ve keçiboynuzu unu ile yapılan balık köftelerinin duyusal özellikleri
19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.19
Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.133
Proximate Composition and Shelf Life of Sous Vide Mackerel
17 th International Congress of Dietetics, Granada, İspanya, 7 - 10 Eylül 2016, cilt.20, sa.1, ss.410
Effect of monosodium glutamate on the sensory properties of fish soup
12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.133
Monosodyum glutamatın hamsi köftesinin duyusal özellikleri üzerine etkisi
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.292
Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerinin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.291
Effect of Irradiation on the Microbial Quality of Sous-Vide Mackerel at 2±1C
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.169
The Effect of Heat Treatment on the Microbiological Profile of Mussels Mytilus Galloprovicialis
EAS 2014, Bilbao, İspanya, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1360
Mürekkep Balığının (Sepia Officinalis,L.) Besin Bileşimi Ve Randımanının Belirlenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.220
Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi
FABA 2013 Balıkçılık ve Sucul Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.370-371
Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi
3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.96
İklim değişiminin su ürünleri tüketimine etkisi
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.224-225
The Role and Importance of Food Touch Antimicrobial Paper and Time Temperature Indicators (TTI) on the Cold Storage of Seafood
4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.224