-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü
-
2006 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü
-
1999 - 2000 Yrd. Doç. Dr.
University of Liverpool, Visiting Scholar, Visiting Scholar
-
2004 - 2006 MYO Müdürü
Sakarya Üniversitesi, Ali Fuat Cebesoy Myo
-
1997 - 1999 MYO Müdürü
Sakarya Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Myo
-
2004 - 2006 Turizm Danışmanı
Adapazarı Ticaret Odası, Turizm Danışmanı
-
2003 - 2006 AFMYO Müdürü
Sakarya Üniversitesi, AFMYO Müdürü
-
1996 - 1999 Sağlık Meslek Yük. Okulu Müdürü
Sakarya Üniversitesi, Sağlık Meslek Yük. Okulu Müdürü
-
1988 - 1996 Sistem Destek Koordinatörü
USAŞ Uçak Servis AŞ, Sistem Destek Koordinatörü
-
Doktora
Turizmde Güncel Sorunlar ve Geleceğe Yönelik Eğilimler
Uluslararası Turizm Pazarlarında Tanıtım ve Markalaşma
Turizmde Güncel Sorunlar
-
Yüksek Lisans
Turizm Politika ve Planlaması
Toplam Kalite Yönetimi
Yiyecek İçecek İşletmeciliği Yönetimi
Turizm İşletmelerinde Hizmet Kalitesi ve Toplam Kalite Yönetimi
-
Lisans
Bitirme Projesi
Turizmde Toplam Kalite Yönetimi
Mesleki Eğitim
İletişim Becerileri
Turizmde Toplam Kalite
Turizm Politikası Planlaması
Türk ve Dünya Mutfağı
Turizm İşletmeciliği
Turizm Politikası ve Planlama
Turizm İşletmelerinde Hizmet Kalitesi ve Toplam Kalite Yönetimi
-
Ön Lisans
Turizm Pazarlaması
-
Yiyecek içecek işletmelerinin pazarlanmasında sosyal medyadaki tüketici yorumlarının değerlendirilmesi: İstanbul örneği
Demirkol Ş. (Danışman)
-
KÜLTÜREL REKREASYON ALANLARINDA UNUTULMAZ ZİYARETÇİ DENEYİMİNİN UNSURLARI: İSTANBUL TARİHİ YARIMADA ÖRNEĞİ
Demirkol Ş. (Danışman)
G.KANDEMİR(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Destinasyon pazarlamasında rekreasyonel faaliyetlerin yeri ve önemi: Jackson Hole örneği
Demirkol Ş. (Danışman)
A.MERT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Destinasyon markalaşması açısından turistik ürün değerlendirmesi: Kahramanmaraş ili örneği
Demirkol Ş. (Danışman)
S.GÖKKAYA(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Gastronomide şarabın yeri ve önemi bir işletme örneği
Demirkol Ş. (Danışman)
H.UĞUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Moleküler gastronomide menülerin müşteri değerine yönelik pazarlanması
Demirkol Ş. (Danışman)
İ.ÇİFÇİ(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Yiyecek içecek işletmelerinde menü mühendisliğinin ve fiyatlama yöntemlerinin analizi
Demirkol Ş. (Danışman)
-
Yerel Yönetimlerde Etkinlik Turizminin Tanitimdaki Yeri ve Önemi: İstanbul Örneği
E.Erşahin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Etkinlik Turizminin Destinasyon Pazarlamasındaki Yeri ve Önemi: Tayvan Örneği
Y.CHİH(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Seyahat acentalarınca düzenlenen paket turların hazırlanması ve pazarlanmasında süreç ve koordinasyon yönetimi: İstanbul örneği
T.ŞENGEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Sosyal medya kullanımı ve müşteri memnuniyeti ilişkisi bir yiyecek içecek işletmesinde uygulama
R.BOSTANCI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Gastronomi turizminde içecek menülerinin planlanması ve geliştirilmesinde marka imajı ilişkisinin analizi: İstanbul Örneği
O.TAŞPINAR(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Yöneticilerin Liderlik Tarzlarının İş Gören Performansına Yönelik Etkilerinin Analizi: İstanbuldaki 5 Yıldızlı Zincir Oteller Örneği
G.Kandemir(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Personel Güçlendirmenin Örgütsel Bağlılık Oluşturmadaki Etkileri Üzerine Bir Alan Araştırması: Swıssotel İstanbul Örneği
E.Gürcü(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Gelişmekte olan ülkelerde sürdürülebilir turizm politikaları ve toplumsal katılım ilişkisinin kurumsal bakış açısıyla incelenmesi: Türkiye örneği
E.Karayılan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014
-
Konaklama İşletmelerinde Örgütsel Kültür Ve Personel Motivasyonu İlişkisi; İstanbul’da Beş Yıldızlı Zincir Otellerde Alan Araştırması
Z.Karaoğlu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Destinasyon yönetiminde yerel yönetimlerin rolü ve önemi: Istanbul örnegi
S.Polat(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Kruvaziyer turların pazarlama faaliyetleri ve Türkiye üzerine bir alan arastırması
S.Gedik(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Iran-Türkiye arasında faaliyet gösteren Istanbul'daki seyahat acentalarının paket turpazarlama tekniklerinin degerlendirilmesi
A.Basir(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Seyahat acentalarında reklam faaliyetleri: Kazakistan-Almatı örnegi
Z.Lulayeva(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Türkiye'de gastronomi ve turizm
B.Dilsiz(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Konaklama Isletmelerinde E-Pazarlamanın Satıs Artırma Aracı Olarak Degerlendirilmesi: Türkiye Novotel Otelleri Örnegi
E.Erdoğan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Zincir otellerde markalasma ve toplam kalite yönetimi: Kazakistan'daki oteller üzerine bir arastırma
G.Seilov(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Gastronomide menü yönetimi
H.Altınel(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Otel isletmelerinde müsteri memnuniyetinin degerlendirilmesi üzerine bir alan arastırması (Bartın ili örnegi)
M.Demir(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Paket turların sürdürülebilirliginde turist rehberlerinin rolü
N.İlknur(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Yiyecek-içecek isletmelerinde üretim fonksiyonlarının incelenmesi: Bulguların etik açıdan degerlendirilmesi
A.Gökhan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Turizm isletme belgeli yiyecek içecek isletmelerinde mönü planlama ve fiyatlandırma: Istanbul örnegi
S.Çınar(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Otel isletmelerinde kongre organizasyonlarının önemi (Kırgızistan-Biskek uygulaması)
K.Oktay(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003 -
KOBI kapsamındaki konaklama isletmelerinde muhasebe organizasyonu (Apart otel örnegi)
E.İşlek(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003 -
Her sey dahil (all inclusive) sistemin Türk turizmi açısından incelenmesi (Antalya-Kemer
A.Türkan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002 -
Seyahat acentalarında satıs gücünü arttırıcı bir etken olarak reklam kampanyaları
R.Harman(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001 -
Turizmde seyahat sigortası ve Türkiye'deki durumu
S.Feray(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001