Akademik Unvanlar
-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü
-
2006 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü
-
1999 - 2000 Yrd. Doç. Dr.
University of Liverpool, Visiting Scholar, Visiting Scholar
Yönetimsel Görevler
-
2004 - 2006 MYO Müdürü
Sakarya Üniversitesi, Ali Fuat Cebesoy Myo
-
1997 - 1999 MYO Müdürü
Sakarya Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Myo
Akademi Dışı Deneyim
-
2004 - 2006 Turizm Danışmanı
Adapazarı Ticaret Odası
-
2003 - 2006 AFMYO Müdürü
Sakarya Üniversitesi
-
1996 - 1999 Sağlık Meslek Yük. Okulu Müdürü
Sakarya Üniversitesi
-
1988 - 1996 Sistem Destek Koordinatörü
USAŞ Uçak Servis AŞ
Verdiği Dersler
-
Lisans Bitirme Projesi
-
Ön Lisans Turizm Pazarlaması
-
Yüksek Lisans Turizm Politika ve Planlaması
-
Lisans Turizmde Toplam Kalite Yönetimi
-
Lisans Mesleki Eğitim
-
Lisans İletişim Becerileri
-
Doktora Turizmde Güncel Sorunlar ve Geleceğe Yönelik Eğilimler
-
Yüksek Lisans Toplam Kalite Yönetimi
-
Lisans Turizmde Toplam Kalite
-
Doktora Uluslararası Turizm Pazarlarında Tanıtım ve Markalaşma
-
Lisans Turizm Politikası Planlaması
-
Lisans Türk ve Dünya Mutfağı
-
Doktora Turizmde Güncel Sorunlar
-
Lisans Turizm İşletmeciliği
-
Lisans Turizm Politikası ve Planlama
-
Lisans Turizm İşletmelerinde Hizmet Kalitesi ve Toplam Kalite Yönetimi
-
Yüksek Lisans Yiyecek İçecek İşletmeciliği Yönetimi
-
Yüksek Lisans Turizm İşletmelerinde Hizmet Kalitesi ve Toplam Kalite Yönetimi
Yönetilen Tezler
-
Yiyecek içecek işletmelerinin pazarlanmasında sosyal medyadaki tüketici yorumlarının değerlendirilmesi: İstanbul örneği
Demirkol Ş. (Danışman)
-
KÜLTÜREL REKREASYON ALANLARINDA UNUTULMAZ ZİYARETÇİ DENEYİMİNİN UNSURLARI: İSTANBUL TARİHİ YARIMADA ÖRNEĞİ
Demirkol Ş. (Danışman)
G.KANDEMİR(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Destinasyon pazarlamasında rekreasyonel faaliyetlerin yeri ve önemi: Jackson Hole örneği
Demirkol Ş. (Danışman)
A.MERT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Destinasyon markalaşması açısından turistik ürün değerlendirmesi: Kahramanmaraş ili örneği
Demirkol Ş. (Danışman)
S.GÖKKAYA(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Gastronomide şarabın yeri ve önemi bir işletme örneği
Demirkol Ş. (Danışman)
H.UĞUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Moleküler gastronomide menülerin müşteri değerine yönelik pazarlanması
Demirkol Ş. (Danışman)
İ.ÇİFÇİ(Öğrenci), Doktora, 2019 -
Yiyecek içecek işletmelerinde menü mühendisliğinin ve fiyatlama yöntemlerinin analizi
Demirkol Ş. (Danışman)
-
Yerel Yönetimlerde Etkinlik Turizminin Tanitimdaki Yeri ve Önemi: İstanbul Örneği
E.Erşahin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Etkinlik Turizminin Destinasyon Pazarlamasındaki Yeri ve Önemi: Tayvan Örneği
Y.CHİH(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Seyahat acentalarınca düzenlenen paket turların hazırlanması ve pazarlanmasında süreç ve koordinasyon yönetimi: İstanbul örneği
T.ŞENGEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Sosyal medya kullanımı ve müşteri memnuniyeti ilişkisi bir yiyecek içecek işletmesinde uygulama
R.BOSTANCI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Gastronomi turizminde içecek menülerinin planlanması ve geliştirilmesinde marka imajı ilişkisinin analizi: İstanbul Örneği
O.TAŞPINAR(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Yöneticilerin Liderlik Tarzlarının İş Gören Performansına Yönelik Etkilerinin Analizi: İstanbuldaki 5 Yıldızlı Zincir Oteller Örneği
G.Kandemir(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Gelişmekte olan ülkelerde sürdürülebilir turizm politikaları ve toplumsal katılım ilişkisinin kurumsal bakış açısıyla incelenmesi: Türkiye örneği
E.Karayılan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Konaklama İşletmelerinde Örgütsel Kültür Ve Personel Motivasyonu İlişkisi; İstanbul’da Beş Yıldızlı Zincir Otellerde Alan Araştırması
Z.Karaoğlu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Personel Güçlendirmenin Örgütsel Bağlılık Oluşturmadaki Etkileri Üzerine Bir Alan Araştırması: Swıssotel İstanbul Örneği
E.Gürcü(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Iran-Türkiye arasında faaliyet gösteren Istanbul'daki seyahat acentalarının paket turpazarlama tekniklerinin degerlendirilmesi
A.Basir(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Kruvaziyer turların pazarlama faaliyetleri ve Türkiye üzerine bir alan arastırması
S.Gedik(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Destinasyon yönetiminde yerel yönetimlerin rolü ve önemi: Istanbul örnegi
S.Polat(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Seyahat acentalarında reklam faaliyetleri: Kazakistan-Almatı örnegi
Z.Lulayeva(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Türkiye'de gastronomi ve turizm
B.Dilsiz(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Konaklama Isletmelerinde E-Pazarlamanın Satıs Artırma Aracı Olarak Degerlendirilmesi: Türkiye Novotel Otelleri Örnegi
E.Erdoğan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Zincir otellerde markalasma ve toplam kalite yönetimi: Kazakistan'daki oteller üzerine bir arastırma
G.Seilov(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Gastronomide menü yönetimi
H.Altınel(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Yiyecek-içecek isletmelerinde üretim fonksiyonlarının incelenmesi: Bulguların etik açıdan degerlendirilmesi
A.Gökhan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Otel isletmelerinde müsteri memnuniyetinin degerlendirilmesi üzerine bir alan arastırması (Bartın ili örnegi)
M.Demir(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Paket turların sürdürülebilirliginde turist rehberlerinin rolü
N.İlknur(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Turizm isletme belgeli yiyecek içecek isletmelerinde mönü planlama ve fiyatlandırma: Istanbul örnegi
S.Çınar(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Otel isletmelerinde kongre organizasyonlarının önemi (Kırgızistan-Biskek uygulaması)
K.Oktay(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003 -
KOBI kapsamındaki konaklama isletmelerinde muhasebe organizasyonu (Apart otel örnegi)
E.İşlek(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003 -
Her sey dahil (all inclusive) sistemin Türk turizmi açısından incelenmesi (Antalya-Kemer
A.Türkan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002 -
Seyahat acentalarında satıs gücünü arttırıcı bir etken olarak reklam kampanyaları
R.Harman(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001 -
Turizmde seyahat sigortası ve Türkiye'deki durumu
S.Feray(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001