Akademik Unvanlar
-
2009 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2003 - 2009 Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2000 - 2003 Yrd. Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
1994 - 2000 Araştırma Görevlisi
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2005 - 2011 Bölüm Başkanı
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2005 - 2011 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2004 - 2010 Akademik Kurul Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
1994 - 2011 öğretim elemanı
istanbul üniversitesi su ürünleri fakültesi
Verdiği Dersler
-
Lisans SEAFOOD PROCESSING TECHNOLOGY
-
Lisans SEAFOOD SAFETY AND HACCP SYSTEM
-
Lisans FUNDAMENTALS OF SEAFOOD SCIENCE
-
Lisans PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES VI
-
Lisans Su ürünlerinde gıda güvenliği ve HACCP sistemi
-
Lisans PROFESSIONAL ENGLISH IN SEA FOOD PROCESSING TECHNOLOGY
-
Doktora SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ
-
Doktora HACCP SİSTEMİNİN SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSLERİNE ADAPTASYONU
-
Doktora mikrobiyolojik analiz ve metodlar
-
Doktora MİKROBİYOLOJİK ANALİZ VE METOTLAR
-
Lisans PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES VI
-
Doktora HACCP SİSTEMİNİN SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSLERİNE ADAPTASYONU
-
Lisans PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES V
-
Lisans SU ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ VE HACCP
-
Doktora SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ
-
Lisans PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES VI
-
Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
-
Lisans PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
-
Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
-
Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
-
Doktora SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ
-
Lisans SU ÜRÜNLERİNDE ALTERNATİF ÜRÜNLER
Yönetilen Tezler
-
Listeria monocytogenes'in sous vide somonda inhibisyonu
H.Doğruyol(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Nisin ve Işınlama Uygulamalarının Birlikte Kullanılmasının Soğukta Depolanan Balığın Raf Ömrüne Etkisi
Z.Ceylan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Vakumda Pişirme ve Işınlamanın Birlikte Kullanımının balığın Raf Ömrüne Etkisi
H.Doğruyol(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Işınlanmış Balıkta Doz Tahmininde Kullanılmak Üzere DNA Temelli Moleküler Metodolojilerin Geliştirilmesi
e.şakalar(Öğrenci), Doktora, 2013 -
İstanbul Piyasasında Hazır Yemek Olarak Satılmakta olan Su Ürünlerinde Riskli Mikroorganizmaların Belirlenmesi
D.ÜÇOK(Öğrenci), Doktora, 2009 -
Vakum Ambalajda Pişirilmiş (Sous-vide) Balıkta Kalite ve Raf Ömrünün Belirlenmesi
S.ÖZTURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Kerevit İşleme Sisteminde Uygulanan İşlemlerin Ürün Kalitesine Etkisi
Ö.AKKUŞ(Öğrenci), Doktora, 2007 -
İstanbul Piyasasında Satılan Balık Yumurtası Çeşitlerinin Besin Değerinin Belirlenmesi
S.TURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
İstanbul’da Sabit Pazar Koşullarında Satışa Sunulan Su Ürünlerinin Kalite Düzeylerin Belirlenmesi
Ş.YASEMİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Bazı Avrupa Ülkeleri ve Türkiye’de Önemli Toptan ve Perakende Satış Noktaları Üzerine Araştırmalar
Ö.ERCÜMENT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003 -
İstanbul Balık Hali’nin Hijyenik Durumunun Belirlenmesi
D.ÜÇOK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003