Akademik Ünvanlar
4
-
2009 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2003 - 2009 Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2000 - 2003 Yrd. Doç. Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
-
1994 - 2000 Araştırma Görevlisi
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü
Yönetimsel Görevler
3
-
2005 - 2011 Bölüm Başkanı
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2005 - 2011 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2004 - 2010 Akademik Kurul Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
1
-
1994 - 2011 öğretim elemanı
istanbul üniversitesi su ürünleri fakültesi, öğretim elemanı
Verdiği Dersler
23
-
Doktora
SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ
HACCP SİSTEMİNİN SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSLERİNE ADAPTASYONU
mikrobiyolojik analiz ve metodlar
MİKROBİYOLOJİK ANALİZ VE METOTLAR
HACCP SİSTEMİNİN SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSLERİNE ADAPTASYONU
SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ
SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ
-
Yüksek Lisans
SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
-
Lisans
SEAFOOD PROCESSING TECHNOLOGY
SEAFOOD SAFETY AND HACCP SYSTEM
FUNDAMENTALS OF SEAFOOD SCIENCE
PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES VI
Su ürünlerinde gıda güvenliği ve HACCP sistemi
PROFESSIONAL ENGLISH IN SEA FOOD PROCESSING TECHNOLOGY
PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES VI
PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES V
SU ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ VE HACCP
PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES VI
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
SU ÜRÜNLERİNDE ALTERNATİF ÜRÜNLER
Yönetilen Tezler
11
-
Listeria monocytogenes'in sous vide somonda inhibisyonu
H.Doğruyol(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Nisin ve Işınlama Uygulamalarının Birlikte Kullanılmasının Soğukta Depolanan Balığın Raf Ömrüne Etkisi
Z.Ceylan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Vakumda Pişirme ve Işınlamanın Birlikte Kullanımının balığın Raf Ömrüne Etkisi
H.Doğruyol(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Işınlanmış Balıkta Doz Tahmininde Kullanılmak Üzere DNA Temelli Moleküler Metodolojilerin Geliştirilmesi
e.şakalar(Öğrenci), Doktora, 2013 -
İstanbul Piyasasında Hazır Yemek Olarak Satılmakta olan Su Ürünlerinde Riskli Mikroorganizmaların Belirlenmesi
D.ÜÇOK(Öğrenci), Doktora, 2009 -
Vakum Ambalajda Pişirilmiş (Sous-vide) Balıkta Kalite ve Raf Ömrünün Belirlenmesi
S.ÖZTURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Kerevit İşleme Sisteminde Uygulanan İşlemlerin Ürün Kalitesine Etkisi
Ö.AKKUŞ(Öğrenci), Doktora, 2007 -
İstanbul Piyasasında Satılan Balık Yumurtası Çeşitlerinin Besin Değerinin Belirlenmesi
S.TURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
İstanbul’da Sabit Pazar Koşullarında Satışa Sunulan Su Ürünlerinin Kalite Düzeylerin Belirlenmesi
Ş.YASEMİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Bazı Avrupa Ülkeleri ve Türkiye’de Önemli Toptan ve Perakende Satış Noktaları Üzerine Araştırmalar
Ö.ERCÜMENT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003 -
İstanbul Balık Hali’nin Hijyenik Durumunun Belirlenmesi
D.ÜÇOK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003