Mesleki Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2009 - Devam Ediyor Prof.Dr.

    İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

  • 2003 - 2009 Doç.Dr.

    İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

  • 2000 - 2003 Yrd.Doç.Dr.

    İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

  • 1994 - 2000 Araştırma Görevlisi

    İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2005 - 2011 Bölüm Başkanı

    İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

  • 2005 - 2011 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

  • 2004 - 2010 Akademik Kurul Üyesi

    İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

Verdiği Dersler

  • Lisans PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES VI

  • Lisans Su ürünlerinde gıda güvenliği ve HACCP sistemi

  • Lisans PROFESSIONAL ENGLISH IN SEA FOOD PROCESSING TECHNOLOGY

  • Doktora SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ

  • Doktora HACCP SİSTEMİNİN SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSLERİNE ADAPTASYONU

  • Doktora mikrobiyolojik analiz ve metodlar

  • Doktora MİKROBİYOLOJİK ANALİZ VE METOTLAR

  • Lisans PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES VI

  • Doktora HACCP SİSTEMİNİN SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSLERİNE ADAPTASYONU

  • Lisans PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES V

  • Lisans SU ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ VE HACCP

  • Doktora SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ

  • Lisans PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES VI

  • Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

  • Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ

  • Lisans PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES

  • Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ

  • Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ

  • Doktora SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ

  • Lisans SU ÜRÜNLERİNDE ALTERNATİF ÜRÜNLER

Yönetilen Tezler