Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 4
  • 2009 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü

  • 2003 - 2009 Doç. Dr.

    İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü

  • 2000 - 2003 Yrd. Doç. Dr.

    İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü

  • 1994 - 2000 Araştırma Görevlisi

    İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü

Yönetimsel Görevler 3
  • 2005 - 2011 Bölüm Başkanı

    İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

  • 2005 - 2011 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

  • 2004 - 2010 Akademik Kurul Üyesi

    İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

Akademi Dışı Deneyim 1
  • 1994 - 2011 öğretim elemanı

    istanbul üniversitesi su ürünleri fakültesi, öğretim elemanı

Verdiği Dersler 23
  • Doktora

    SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ

    HACCP SİSTEMİNİN SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSLERİNE ADAPTASYONU

    mikrobiyolojik analiz ve metodlar

    MİKROBİYOLOJİK ANALİZ VE METOTLAR

    HACCP SİSTEMİNİN SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSLERİNE ADAPTASYONU

    SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ

    SU ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ

  • Yüksek Lisans

    SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ

    SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ

    SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ

  • Lisans

    SEAFOOD PROCESSING TECHNOLOGY

    SEAFOOD SAFETY AND HACCP SYSTEM

    FUNDAMENTALS OF SEAFOOD SCIENCE

    PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES VI

    Su ürünlerinde gıda güvenliği ve HACCP sistemi

    PROFESSIONAL ENGLISH IN SEA FOOD PROCESSING TECHNOLOGY

    PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES VI

    PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES V

    SU ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ VE HACCP

    PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES VI

    SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

    PROFESSIONAL ENGLISH IN FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES

    SU ÜRÜNLERİNDE ALTERNATİF ÜRÜNLER

Yönetilen Tezler 11