Desteklenen Projeler
-
2016 - 2017 Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi
-
2007 - 2008 Sucuktan izole edilen laktik asit bakterilerinin antimikrobiyel özelliklerinin belirlenmesi ve bakteriyosin üreten türlerin seçimi
-
2006 - 2007 Balık Kalitesinin Tespitinde Psikrofilik Bakterilerin Etkisinin Belirlenmesi
-
2000 - 2001 İthal Uskumruların Değişik Çözünme Koşullarındaki Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi,
-
1999 - 2001 Su Ürünlerinin Kalitesi Üzerine Koruyucu Katkı Maddelerinin Etkisi
-
1996 - 1999 Modifiye Atmosferle Ambalajlama Tekniğinin Alabalık Ürünlerinin Kalite ve Dayanma