-
2025 - Devam Ediyor Midyelerde Patojenik Vibrio Türleri ve Shiga Toksin Üreten Escherichia colinin (STEC) Konvensiyonel ve Yenilikçi Moleküler Yöntemlerle Çoklu Tayini
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
TOSUN Ş. Y., MOL TOKAY S., ULUSOY Ş., DOĞRUYOL BAYAR H., DEMİRCAN M. D., UZUN D.
-
2025 - 2026 İşitme Engelli Öğrenciler İçin Denizlerin Korunması, Sürdürülebilirlik Ve Bilinçli Su Ürünleri Tüketimi Farkındalığı: Denizin Muhafızları
TÜBİTAK Projesi , 4008 - Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı
Mol Tokay S. (Yürütücü), Özden Ö., Tosun Ş. Y.
-
2021 - 2024 Trabzon hurması ayva yaprağı ve atkuyruğu bitkisinden farklı çözgenlerle elde edilen ekstraktların balık etindeki bazı patojen bakterilerin termal ölüm kinetiklerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
DOĞRUYOL BAYAR H. (Yürütücü), MOL TOKAY S., ULUSOY Ş., COŞANSU AKDEMİR S., ÖZDEN Ö.
-
2021 - 2023 Marmara Denizi'nden Avlanan Su Ürünlerinde Müsilajın Halk Sağlığı Bakımından Etkilerinin Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Erkan N. (Yürütücü), Mol Tokay S., Özden Ö., Yanardağ R., Üçok Alakavuk D., Tosun Ş. Y., et al.
-
2019 - 2021 Kültür midyelerinde (Mytilus galloprovincialis,L. 1819) ağır metal düzeylerinin ve potansiyel halk sağlığı risklerinin belirlenemesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
MOL TOKAY S. (Yürütücü), ULUSOY Ş., DOĞRUYOL BAYAR H.
-
2017 - 2018 EFFECT OF PLANT DERIVED ESSENTIAL OILS AND PLANT EXTRACTS ON SHELFLIFE AND SAFETY OF FISH
-
2016 - 2018 Listeria monocytogenes'in sous vide somonda inhibisyonu
-
2016 - 2017 Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi
-
2015 - 2017 ihraç edilen başlıca su ürünlerinde selenyum düzeyinin belirlenmesi
-
2016 - 2016 Alüminyum folyo ile yapılan pişirmenin su ürünlerine metal geçişine etkisi
-
2016 - 2016 DETERMINATION OF SELECTED HEAVY METALS IN DEMARSAL FISH
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
MOL TOKAY S. (Yürütücü), KARAKULAK F. S., ULUSOY Ş.
-
2015 - 2016 Selenium concentrations in fish from Turkish waters
-
2013 - 2016 nisinle kombine olarak kullanılan muhafaza tekniklerinin balığın dayanım süresine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
MOL TOKAY S. (Yürütücü), TOSUN Ş. Y., CEYLAN Z., DOĞRUYOL H., ÜÇOK ALAKAVUK D., ULUSOY Ş.
-
2015 - 2015 Su Ürünleri Tüketimiyle İlgili Görüş ve Yargıların Diğer Kaslı Gıdalarla Karşılaştırılması’
-
2012 - 2015 alüminyum folyo ile yapılan pişirmenin su ürünlerine metal geçişine etkisi
-
2014 - 2014 Determination of Selected Trace Metals in Sharks (Squalus acantias) and in Rays (Raja clavata)
-
2010 - 2014 İhraç edilen su ürünlerindeki ağır metal düzeyinin belirlenmesi
-
2011 - 2013 Sous vide ve ışınlama teknolojilerinin birlikte kullanımının balığın raf ömrüne etkisi
-
2011 - 2013 Balık patojenlerinin ışınlamayla kombine edilmiş uygulamalarla inhibisyonu
-
2011 - 2013 Işınlanmış Balıkta Doz Tahmininde Kullanılmak Üzere DNA Temelli Moleküler Metodolojilerin Geliştirilmesi
-
2012 - 2012 Effect of microwave cooking on pathogens in salmon blocks
-
2011 - 2012 su ürünlerinde ışınlama uygulamaları
-
2011 - 2011 Survival of Salmonella Enteritidis on fish cooked in microwave
-
2009 - 2011 MİKRODALGA İLE YAPILAN ISITMANIN BALIKTAKİ PATOJEN MİKROORGANİZMALARA ETKİSİ
-
2007 - 2010 Vakum Ambalajda Pişirilmiş (sous-vide) Balıkta Kalite ve Raf Ömrünün Belirlenmesi
-
2007 - 2008 Sucuktan izole edilen laktik asit bakterilerinin antimikrobiyel özelliklerinin belirlenmesi ve bakteriyosin üreten türlerin seçimi
-
2006 - 2007 Balık Kalitesinin Tespitinde Psikrofilik Bakterilerin Etkisinin Belirlenmesi
-
2000 - 2001 İthal Uskumruların Değişik Çözünme Koşullarındaki Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi,
-
1999 - 2001 Su Ürünlerinin Kalitesi Üzerine Koruyucu Katkı Maddelerinin Etkisi
-
1996 - 1999 Modifiye Atmosferle Ambalajlama Tekniğinin Alabalık Ürünlerinin Kalite ve Dayanma