Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Bir Gıda Olarak Midye

Aydın Gastronomy , cilt.3, sa.2, ss.119-127, 2019 (Hakemli Dergi)

nisin ve su ürünleri

EgeJfas , sa.32, ss.115-120, 2015 (Hakemli Dergi)

Fayda ve Riskleriyle Midye

dünya gıda dergisi , cilt.5, ss.83-88, 2006 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Food Safety Concerns in Sous-Vide Seafood

52th Western European Fish Technologists Association (WEFTA) Conference, İzmir, Türkiye, 14 - 18 Ekim 2024, ss.258

EFFECT OF SALTING ON REDUCING SALMONELLA ENTERITIDIS AND LISTERIA MONOCYTOGENES IN HORSE MACKEREL

5th International Congress on Applied Ichthyology, Oceanography, and Aquatic Environment (HydroMediT 2024), Mitilini, Yunanistan, 30 Mayıs - 02 Haziran 2024, ss.524-527

Türkiye'de Su Ürünleri Gıda Güvenliğinin Değerlendirilmesi: Midye Vaka Çalışması

8. ULUSLARARASI GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Mayıs 2024, ss.1-2

RETARDING SPOILAGE AND MAINTAINING THE QUALITY OF SEA BASS USING ATMOSPHERIC COLD PLASMA.

15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Muş, Türkiye, 4 - 06 Mart 2023, ss.59

Food Safety Risks Related to Heavy Metals and Pesticides in Seafood from Turkish Waters

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.34

POTENTIAL HEALTH RISKS of HEAVY METALS via CONSUMPTION of SEABREAM, FARMED in TURKEY

ICABGEH-22 , VI. International Congress on Domestic Animal Breeding Genetics and Husbandry, Samsun, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2022, ss.225-226 Sürdürülebilir Kalkınma

KUMKAPI’DAN GÜRPINAR’A: İSTANBUL SU ÜRÜNLERI HALİ

20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.59 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Mercury Levels in Atlantic Mackerel from Local Fish Markets in Istanbul, Turkey

INTERNATIONAL MARINE & FRESHWATER SCIENCES SYMPOSIUM, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2018, ss.47

Selenium and Mercury in Commercial Fish Species (Edible fish) from Turkey

INTERNATIONAL MARINE & FRESHWATER SCIENCES SYMPOSIUM, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2018, ss.48

The use of fennel (Foeniculum vulgare L.) in food preservation as natural additive

4th International Symposium of Medicinal and Aromatic Plants, İzmir, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2018, ss.177

EFFECT OF PLANT-DERIVED ESSENTIAL OILS AND PLANT EXTRACTS ON SHELF-LIFE AND SAFETY OF FISH

8th International Agriculture Symposium „AGROSYM 2017”, Jahorina, Bosna-Hersek, 5 - 08 Ekim 2017, ss.64

Heavy Metal Concentrations In Seafood From Black Sea

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.654

Mercury and Selenium Interaction in Fish

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.467

Alüminyum folyo ile yapılan pişirmenin su ürünlerine metal geçişine etkisi

Türkiye 12. Gıda Kongersi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.67

Proximate Composition and Shelf Life of Sous Vide Mackerel

17 th International Congress of Dietetics, Granada, İspanya, 7 - 10 Eylül 2016, cilt.20, sa.1, ss.410

Determination of Selected Heavy Metals in Demarsal Fish

17th International Congress of Dietetics, Granada, İspanya, 7 - 10 Eylül 2016, ss.478-479

Selenium concentrations in fish from Turkish waters.

12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.112-113

Effect of Irradiation on the Microbial Quality of Sous-Vide Mackerel at 2±1C

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.169

Determination of selected trace metals in sharks (Squalus acantias) and in rays (Raja clavata)

38th International Symposium on Environmental Analytical Chemistry, Lozan, İsviçre, 17 - 20 Haziran 2014, ss.37

Determination of Selected Trace Metals in Sharks (Squalus acantias) and in Rays (Raja clavata)

38th International Symposium on Environmental Analytical Chemistry, Switzerland, İsviçre, 17 - 20 Haziran 2014, ss.38

Estimation of irradiation dose in the flesh of irradiated fish by RAPD PCR

VI International Bioengineering Congress 2013 Human Welfare, İzmir, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2013, ss.69

Usage of Nisin on Seafood

The First International Fisheries Symposium, Girne, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.214

Determination of Enterobacteriacea on Horse Mackerel (Trachurus trachurus) Sold in Istanbul District Bazaar

7. International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012

Determination of enterobacteriacea on horse mackerel (trachurus trachurus)sold in istanbul district bazaar.

7. International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, ss.39

Determination of Enterobactyeriaceae on horse mackerel (Trachurus trachurus) Sold in Istanbul District Bazaars

International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.39

Surveying microbiological quality of chilled ready to eat seafood marketed in Istanbul

International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.38

Determination of risky microorganisms in frozen ready-to-eat seafood sold in Istanbul market

International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.71

Determination of enteriobacteriaceae on horse maackarel sold in Istanbul district bazaar

International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.39

İklim değişiminin su ürünleri tüketimine etkisi

XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.224-225

Su Ürünleri Ve Işinlama Teknolojisi

17.ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2011, ss.236

SU ÜRÜNLERİ VE IŞINLAMA TEKNOLOJİSİ

17.ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.236

Survival of Salmonella enteritidis on fish cooked microwave

Society SFAM for Applied Microbiology Summer Conference, Dublin, İrlanda, 4 - 07 Temmuz 2011, ss.58-59

Türkiye’deki Su Ürünleri İşleme Sektörünün Durumu, Sorunları ve Çözüm Önerileri.

Türkiye Ziraat Mühendisleri VII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2010, ss.821-852

Identification of pathogenic vibrios in the mussels harvested from Marmara sea

5th Central european congress on food, Slovakya, 1 - 04 Mayıs 2010, ss.117

Quality Evaluation of Fresh Mullet Fillets Under Modified Atmosphere at Different Temperatures

The Institute of Food Technologists Annual Meeting and FOOD EXPO, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Eylül 2000, sa.51, ss.18

Kitap & Kitap Bölümleri

Surimi Teknolojisi

Su ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.379-388, 2004

Hazır yemek (Catering) Teknolojisi

Su ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.359-378, 2004

Tuzlama

Su ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.181-202, 2004

Su Ürünleri Alternatif Ürün Sanayii

Su ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.441-476, 2004

Özel Bazı Su Ürünlerinin İşlenmesi

Su ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.389-440, 2004

Bilirkişi Raporları

16.Asliye Ticaret Mahkemesi

16.Asliye Ticaret Mahkemesi, ss.11, İstanbul, 2018

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

159

Atıf (WoS)

658

H-İndeks (WoS)

16

Atıf (Scopus)

693

H-İndeks (Scopus)

17

Atıf (Scholar)

15

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

5

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

30

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları