Yayınlar & Eserler

Makaleler 105
Tümü (105)
SCI-E, SSCI, AHCI (65)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (66)
ESCI (1)
Scopus (66)
TRDizin (26)
Diğer Yayınlar (27)

25. Bir Gıda Olarak Midye

Aydın Gastronomy , cilt.3, sa.2, ss.119-127, 2019 (Hakemli Dergi)

32. Nisin ve su ürünleri

Ege J Fish Aqua Sci , cilt.32, sa.2, ss.115-120, 2015 (Hakemli Dergi) Creative Commons License

34. nisin ve su ürünleri

EgeJfas , sa.32, ss.115-120, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 51

1. Food Safety Concerns in Sous-Vide Seafood

52th Western European Fish Technologists Association (WEFTA) Conference, İzmir, Türkiye, 14 - 18 Ekim 2024, ss.258, (Özet Bildiri)

2. OYSTER SHELL POWDER AS A CONSUMER-FRIENDLY NATURAL PRESERVATIVE FOR HORSE MACKEREL (Trachurus trachurus) FILLETS

5th International Congress on Applied Ichthyology, Oceanography and Aquatic Environment (HydroMediT 2024), Mitilini, Yunanistan, 30 Mayıs - 02 Haziran 2024, ss.528-531, (Tam Metin Bildiri)

3. EFFECT OF SALTING ON REDUCING SALMONELLA ENTERITIDIS AND LISTERIA MONOCYTOGENES IN HORSE MACKEREL

5th International Congress on Applied Ichthyology, Oceanography, and Aquatic Environment (HydroMediT 2024), Mitilini, Yunanistan, 30 Mayıs - 02 Haziran 2024, ss.524-527, (Tam Metin Bildiri)

4. Türkiye'de Su Ürünleri Gıda Güvenliğinin Değerlendirilmesi: Midye Vaka Çalışması

8. ULUSLARARASI GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ , İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Mayıs 2024, ss.1-2, (Özet Bildiri)

7. RETARDING SPOILAGE AND MAINTAINING THE QUALITY OF SEA BASS USING ATMOSPHERIC COLD PLASMA.

15th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Muş, Türkiye, 4 - 06 Mart 2023, ss.59, (Özet Bildiri)

8. Food Safety Risks Related to Heavy Metals and Pesticides in Seafood from Turkish Waters

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.34, (Özet Bildiri)

9. Evaluation of the Effects of Mucilage on Public Health in Seafood from the Marmara Sea

7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.55-56, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

10. POTENTIAL HEALTH RISKS of HEAVY METALS via CONSUMPTION of SEABREAM, FARMED in TURKEY

ICABGEH-22 , VI. International Congress on Domestic Animal Breeding Genetics and Husbandry, Samsun, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2022, ss.225-226, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

13. KUMKAPI’DAN GÜRPINAR’A: İSTANBUL SU ÜRÜNLERI HALİ

20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.59, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

14. Mercury Levels in Atlantic Mackerel from Local Fish Markets in Istanbul, Turkey

INTERNATIONAL MARINE & FRESHWATER SCIENCES SYMPOSIUM, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2018, ss.47, (Özet Bildiri)

15. Selenium and Mercury in Commercial Fish Species (Edible fish) from Turkey

INTERNATIONAL MARINE & FRESHWATER SCIENCES SYMPOSIUM, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2018, ss.48, (Özet Bildiri)

16. The use of fennel (Foeniculum vulgare L.) in food preservation as natural additive

4th International Symposium of Medicinal and Aromatic Plants, İzmir, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2018, ss.177, (Tam Metin Bildiri)

17. EFFECT OF PLANT-DERIVED ESSENTIAL OILS AND PLANT EXTRACTS ON SHELF-LIFE AND SAFETY OF FISH

8th International Agriculture Symposium „AGROSYM 2017”, Jahorina, Bosna-Hersek, 5 - 08 Ekim 2017, ss.64, (Tam Metin Bildiri)

18. Mercury and Selenium Interaction in Fish

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.467, (Tam Metin Bildiri)

19. Heavy Metal Concentrations In Seafood From Black Sea

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.654, (Özet Bildiri)

21. Alüminyum folyo ile yapılan pişirmenin su ürünlerine metal geçişine etkisi

Türkiye 12. Gıda Kongersi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.67, (Tam Metin Bildiri)

22. Proximate Composition and Shelf Life of Sous Vide Mackerel

17 th International Congress of Dietetics, Granada, İspanya, 7 - 10 Eylül 2016, cilt.20, sa.1, ss.410, (Özet Bildiri)

23. Determination of Selected Heavy Metals in Demarsal Fish

17th International Congress of Dietetics, Granada, İspanya, 7 - 10 Eylül 2016, ss.478-479, (Tam Metin Bildiri)

24. Selenium concentrations in fish from Turkish waters.

12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.112-113, (Tam Metin Bildiri)

25. Su Ürünleri Tüketimiyle İlgili Görüş ve Yargıların Diğer Kaslı Gıdalarla Karşılaştırılması

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.377, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

26. Türk tüketicisinin su ürünlerinin mikrobiyel güvenliği ile ilgili mutfak alışkanlıkları

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.17, (Tam Metin Bildiri)

27. Effect of Irradiation on the Microbial Quality of Sous-Vide Mackerel at 2±1C

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.169, (Özet Bildiri)

28. Determination of selected trace metals in sharks (Squalus acantias) and in rays (Raja clavata)

38th International Symposium on Environmental Analytical Chemistry, Lozan, İsviçre, 17 - 20 Haziran 2014, ss.37, (Tam Metin Bildiri)

29. Determination of Selected Trace Metals in Sharks (Squalus acantias) and in Rays (Raja clavata)

38th International Symposium on Environmental Analytical Chemistry, Switzerland, İsviçre, 17 - 20 Haziran 2014, ss.38, (Tam Metin Bildiri)

30. Estimation of irradiation dose in the flesh of irradiated fish by RAPD PCR

VI International Bioengineering Congress 2013 Human Welfare, İzmir, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2013, ss.69, (Tam Metin Bildiri)

31. Usage of Nisin on Seafood

The First International Fisheries Symposium, Girne, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.214, (Tam Metin Bildiri)

33. Determination of enterobacteriacea on horse mackerel (trachurus trachurus)sold in istanbul district bazaar.

7. International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, ss.39, (Özet Bildiri)

34. Determination of Enterobacteriacea on Horse Mackerel (Trachurus trachurus) Sold in Istanbul District Bazaar

7. International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, (Yayınlanmadı)

35. Surveying microbiological quality of chilled ready to eat seafood marketed in Istanbul

International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.38, (Tam Metin Bildiri)

36. Determination of Enterobactyeriaceae on horse mackerel (Trachurus trachurus) Sold in Istanbul District Bazaars

International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.39, (Tam Metin Bildiri)

37. Determination of risky microorganisms in frozen ready-to-eat seafood sold in Istanbul market

International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.71, (Tam Metin Bildiri)

38. Determination of enteriobacteriaceae on horse maackarel sold in Istanbul district bazaar

International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.39, (Tam Metin Bildiri)

39. Determination of Amino Acid Composition in Commercialy Important Freshwater Fish Species from Atatürk Dam Lake, Turkey

6th Central European Congress of Food, Sırbistan Ve Karadağ, 1 - 04 Mayıs 2012, ss.213, (Tam Metin Bildiri)

40. İklim değişiminin su ürünleri tüketimine etkisi

XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.224-225, (Özet Bildiri)

41. SU ÜRÜNLERİ VE IŞINLAMA TEKNOLOJİSİ

17.ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.236, (Tam Metin Bildiri)

42. Su Ürünleri Ve Işinlama Teknolojisi

17.ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Antalya, Türkiye, 1 - 05 Ekim 2011, ss.236, (Tam Metin Bildiri)

43. Survival of selected pathogens on whiting cooked in microwave

TUBİTAK 4. International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, ss.51, (Tam Metin Bildiri)

44. Survival of Salmonella enteritidis on fish cooked microwave

Society SFAM for Applied Microbiology Summer Conference, Dublin, İrlanda, 4 - 07 Temmuz 2011, ss.58-59, (Özet Bildiri)

46. Türkiye’deki Su Ürünleri İşleme Sektörünün Durumu, Sorunları ve Çözüm Önerileri.

Türkiye Ziraat Mühendisleri VII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2010, ss.821-852, (Tam Metin Bildiri)

48. Identification of pathogenic vibrios in the mussels harvested from Marmara sea

5th Central european congress on food, Slovakya, 1 - 04 Mayıs 2010, ss.117, (Tam Metin Bildiri)

50. Quality Evaluation of Fresh Mullet Fillets Under Modified Atmosphere at Different Temperatures

The Institute of Food Technologists Annual Meeting and FOOD EXPO, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Eylül 2000, sa.51, ss.18, (Tam Metin Bildiri)

51. Seasonal Changes in The Fatty Acid Composition of Engraulis encrasicolus

DFG-52nd International Congress and Expo, Almanya, 1 - 04 Eylül 1998, ss.391, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 6

2. Surimi Teknolojisi

Su ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.379-388, 2004

3. Hazır yemek (Catering) Teknolojisi

Su ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.359-378, 2004

4. Tuzlama

Su ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.181-202, 2004

5. Su Ürünleri Alternatif Ürün Sanayii

Su ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.441-476, 2004

6. Özel Bazı Su Ürünlerinin İşlenmesi

Su ürünleri İşleme Teknolojisi, Varlık C., Editör, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, ss.389-440, 2004
Bilirkişi Raporları 1

1. 16.Asliye Ticaret Mahkemesi

16.Asliye Ticaret Mahkemesi, ss.11, İstanbul, 2018
Metrikler

Yayın

165

Yayın (WoS)

66

Yayın (Scopus)

66

Atıf (WoS)

773

H-İndeks (WoS)

17

Atıf (Scopus)

818

H-İndeks (Scopus)

18

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

5

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

11

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

7

Proje

33

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları