SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Regenerative Stakeholder Framework in Tourism
TOURISM REVIEW
, cilt.0, sa.0, 2024 (SSCI)
Identifying success factors of refugee entrepreneurs in the tourism and hospitality industry
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY HOSPITALITY MANAGEMENT
, cilt.36, sa.4, ss.1170-1192, 2024 (SSCI)
Bridging Tea with Tourism: Empirical Evidence from India and Sri Lanka
TOURISM REVIEW
, cilt.78, sa.1, ss.177-202, 2023 (SSCI)
Robots as restaurant employees - a double-barrelled detective story
TECHNOLOGY IN SOCIETY
, cilt.67, sa.0, ss.1-13, 2021 (SSCI)
Can we imagine the meal-sharing economy without service providers? The impact of COVID-19
JOURNAL OF HOSPITALITY AND TOURISM MANAGEMENT
, cilt.49, ss.172-177, 2021 (SSCI)
The street food experiences of the local-guided tour in the meal-sharing economy: The case of Bangkok
British Food Journal
, cilt.123, sa.12, ss.4030-4048, 2021 (SCI-Expanded)
Exploring the motives for entrepreneurship in the meal-sharing economy
CURRENT ISSUES IN TOURISM
, cilt.0, sa.0, ss.1-10, 2021 (SSCI)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Fine dining with the package service: master chefs’ perspectives
JOURNAL OF FOODSERVICE BUSINESS RESEARCH
, cilt.0, sa.0, 2024 (Scopus)
Stove to Startup: Residents' Entrepreneurial Motives in the Meal-Sharing Economy
ANATOLIA
, cilt.0, sa.0, 2024 (ESCI)
Attractiveness Centrality: A new centrality formula for travel planning
JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY ACADEMIC TOURISM
, cilt.8, sa.2, ss.203-208, 2023 (Hakemli Dergi)
Fear and anxiety as hindrances to restaurant experience in the post-viral world: A qualitative study
Journal of Tourism & Development
, cilt.0, sa.41, ss.131-146, 2023 (Scopus)
Predicting the future of the foodservice industry: A robot-based economy perspective
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
, cilt.5, sa.1, 2023 (Hakemli Dergi)
Fine-dining restoranlarda müşteri memnuniyetini etkileyen unsurların belirlenmesi: Netnografik bir araştırma
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.23, sa.4, ss.1523-1537, 2021 (Hakemli Dergi)
Covid-19 Salgını Sonrası Yiyecek ve İçecek Sektörü: Mutfak Şeflerinin Perspektiflerine Yönelik Bir Araştırma
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.439-454, 2021 (Hakemli Dergi)
Delving into the Role of Celebrity Chefs and Gourmets in Culinary Destination Marketing
European Journal of Tourism Research
, cilt.26, ss.1-31, 2020 (ESCI)
Accessible Museums for Visually Impaired: A Case Study from Istanbul
Journal of Tourismology
, cilt.5, sa.2, ss.113-126, 2019 (Hakemli Dergi)
Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN Mutfak
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.2, sa.2, ss.150-162, 2019 (Hakemli Dergi)
Content Analysis on Excursion E-brochures: The Case of Black Sea Region in Turkey
JOURNAL OF YASAR UNİVERSİTY
, cilt.13, sa.49, ss.43-52, 2018 (Hakemli Dergi)
İnanç Turizmi Kapsamında Hacı Bektaşi Veli Dergâhına Yönelik Bir Araştırma
TURK KULTURU VE HACI BEKTAS VELI - ARASTIRMA DERGISI
, sa.80, ss.183-217, 2016 (Scopus)
Sürdürülebilir Kırsal Turizm Kapsamında Milli Parklar Üzerine Bir Araştırma: Munzur Vadisi Milli Parkı Örneği
International Journal of Social and Economic Sciences
, cilt.1, sa.16, ss.111-121, 2015 (Hakemli Dergi)
Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Alternatif Konaklama İşletmelerinin Kullanılması: Yayla Evleri Örneği
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi
, cilt.14, sa.6, ss.99-109, 2015 (Hakemli Dergi)
Evaluating the Organizational Culture Types of the 5-Star Hotel’s in Istanbul in terms of the Cameron & Quinn Competing Values Model
JOURNAL OF YASAR UNİVERSİTY
, cilt.10, sa.40, ss.6675-6683, 2015 (Hakemli Dergi)
Travel Motivations and Satisfaction Levels of Excursionists Visiting: A Case Study of Haji Bektash Veli Museum
Journal of Tourismology
, cilt.1, sa.1, ss.16-30, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Augmented reality in restaurant package service: the gourmets’ consumer perspectives for amid and post-COVID-19 era
International Istanbul Economics Research Conference - IIERC, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Kasım 2021
Self-Congruity and Destination Attachment:The Visitation Frequency
2nd International Travel and Tourism Dynamics Congress, Ankara, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2021
Transformations Facing MICE Tourism Amid Covid-19
International Congress of Emerging Trends in Tourism - ICETT, Konya, Türkiye, 30 Eylül - 02 Ekim 2021, ss.168
Kaya Tuzunun Gastronomi ve İnanç Açısından Önemi: Hacıbektaş Kaya Tuzu
1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Konferansı, Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.298-309
Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak
19.ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.1142-1153
Importance of Well-Known Chefs and Gourmets in Food and Restaurant Marketing
4th International Congress of Tourism & Management Researches – 2017, Girne, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017
İnanç Turizmi ve Geleneksel Bilgelik: Anadolu Bektaşiliği Örneği
15. Geleneksel Turizm Sempozyumu, Balıkesir, Türkiye, 22 Nisan 2016, ss.231-243
Türkiye’de Sportif Olta Balıkçılığının Alternatif Turizm Kapsamında Değerlendirilmesi
I. ULUSAL ALTERNATİF TURİZM KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI, Erzincan, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, ss.90-100
Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Alternatif Konaklama İşletmelerinin Kullanılması: Yayla Evleri Örneği
Doğu Karadeniz Bölgesi Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Gümüşhane, Türkiye, 14 - 17 Mayıs 2015, ss.80-93
Sürdürülebilir Kırsal Turizm Kapsamında Milli Parklar Üzerine Bir Araştırma Munzur Vadisi Milli Parkı Örneği
4. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, Afyon, Türkiye, 8 Ocak - 11 Ekim 2015
Kitap & Kitap Bölümleri
Augmented Reality in Restaurant Package Service: The Gourmets’ Consumer Perspectives for Amid and Post-Covid-19 Era
Post Covid Era: Future of Economies and World Order: An Interdisciplinary Approach, Mehmet Baykal,Jorge Haddock,Aziz Dayanır, Editör, IUPress, İstanbul, ss.209-218, 2023
Transformations Facing MICE Tourism Amid Covid-19
Global and Emerging Trends in Tourism, S. Bayrakçı,S. Aras,S. Yetimoğlu, Editör, Necmettin Erbakan Universiy Press, Konya, ss.84-100, 2021
Ekmek
Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye, Mehmet Sarıışık,Gülçin Özbay,Veli Ceylan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-20, 2020
Turizm İşletmeciliği Pazarlamasında Sunum
Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması: 9P-9C-9E, Sehnaz Demirkol, Editör, Değisim Yayınları, İstanbul, ss.1-20, 2020
Şanlıurfa'da Turizm
Şanlıurfa Vizyon 2023 Fizibilite Raporu, Prof. Dr. Murat Şeker,Doç. Dr. Arif Saldamlı,Dr. Hakan Bektaş,Çağlar Mesci, Editör, İstanbul Üniversitesi Şehir Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, İstanbul, ss.11-50, 2020
Turizm Pazarlamasında Sunum (Presentation)
Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması: 9P-9C-9E, Şehnaz Demirkol, Editör, Değisim Yayınları, İstanbul, ss.416-448, 2020
Uluslararasu Seyahatlerde Sürdürülebilirlik ve Seyahat Motivasyonları
Uluslararası Seyahat İşletmeciliği, Zengin B., Sarıışık M., Avcıkurt C., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.255-278, 2017
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÖNBÜRO İŞLEMLERİ Opera Paket Programı Destekli
Detay Yayıncılık, 2016
Örnek Olaylar
Turizm Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği, Prof. Dr. Muharrem Tuna, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.359-381, 2016
Turizmin Geleceği
Turizm Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği, ''Tuna, M.'', Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.333-357, 2016
Turizm İşletmelerinde Örgütsel Davranış
Turizm işletmeciliği Temel Kavramlar ve Uygulamalar, Akova O., Kızılırmak İ., Tanrıverdi H., Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.205-250, 2015
Ansiklopedide Bölümler
Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye
Detay Yayıncılık, ss., 2020