Makaleler
53
Tümü (53)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (29)
ESCI (13)
Scopus (34)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (10)
7. Bibliometric Analysis of AI Adoption Challenges in Social Sciences Teaching
Ankara International Journal of Social Sciences
, cilt.0, sa.Yapay Zeka ve Sosyal Bilimler Öğretimi, ss.65-75, 2024 (Hakemli Dergi)
8. Educators' AI Interaction in Higher Education
Ankara International Journal of Social Sciences
, cilt.0, sa.Yapay Zeka ve Sosyal Bilimler Öğretimi, ss.52-64, 2024 (Hakemli Dergi)
11. Fine dining with the package service: master chefs’ perspectives
JOURNAL OF FOODSERVICE BUSINESS RESEARCH
, cilt.0, sa.0, 2024 (Scopus)
12. Identifying success factors of refugee entrepreneurs in the tourism and hospitality industry
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY HOSPITALITY MANAGEMENT
, cilt.36, sa.4, ss.1170-1192, 2024 (SSCI, Scopus)
14. Effects of Tourists' Street Food Experience and Food Neophobia on Their Post-Travel Behaviors: The Roles of Destination Image and Corona-Phobia
JOURNAL OF QUALITY ASSURANCE IN HOSPITALITY & TOURISM
, cilt.25, sa.5, ss.1278-1305, 2024 (ESCI, Scopus)
15. Stove to startup: residents' entrepreneurial motives in meal-sharing economy
ANATOLIA-INTERNATIONAL JOURNAL OF TOURISM AND HOSPITALITY RESEARCH
, cilt.35, sa.4, ss.857-873, 2024 (ESCI, Scopus)
16. The host experience in the meal-sharing economy: the other side of the medallion
ANATOLIA-INTERNATIONAL JOURNAL OF TOURISM AND HOSPITALITY RESEARCH
, cilt.35, sa.4, ss.736-750, 2024 (ESCI, Scopus)
18. Attractiveness Centrality: A new centrality formula for travel planning
JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY ACADEMIC TOURISM
, cilt.8, sa.2, ss.203-208, 2023 (TRDizin)
20. Fear and anxiety as hindrances to restaurant experience in the post-viral world: A qualitative study
Journal of Tourism & Development
, cilt.0, sa.41, ss.131-146, 2023 (Scopus)
27. Predicting the future of the foodservice industry: A robot-based economy perspective
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
, cilt.5, sa.1, 2023 (Hakemli Dergi)
38. Covid-19 Salgını Sonrası Yiyecek ve İçecek Sektörü: Mutfak Şeflerinin Perspektiflerine Yönelik Bir Araştırma
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.439-454, 2021 (TRDizin)
42. Accessible Museums for Visually Impaired: A Case Study from Istanbul
Journal of Tourismology
, cilt.5, sa.2, ss.113-126, 2019 (Hakemli Dergi)
43. Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN Mutfak
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.2, sa.2, ss.150-162, 2019 (Hakemli Dergi)
44. Content Analysis on Excursion E-brochures: The Case of Black Sea Region in Turkey
JOURNAL OF YASAR UNİVERSİTY
, cilt.13, sa.49, ss.43-52, 2018 (TRDizin)
47. İnanç Turizmi Kapsamında Hacı Bektaşi Veli Dergâhına Yönelik Bir Araştırma
TURK KULTURU VE HACI BEKTAS VELI - ARASTIRMA DERGISI
, sa.80, ss.183-217, 2016 (Scopus, TRDizin)
50. Sürdürülebilir Kırsal Turizm Kapsamında Milli Parklar Üzerine Bir Araştırma: Munzur Vadisi Milli Parkı Örneği
International Journal of Social and Economic Sciences
, cilt.1, sa.16, ss.111-121, 2015 (Hakemli Dergi)
51. Evaluating the Organizational Culture Types of the 5-Star Hotel’s in Istanbul in terms of the Cameron & Quinn Competing Values Model
JOURNAL OF YASAR UNİVERSİTY
, cilt.10, sa.40, ss.6675-6683, 2015 (TRDizin)
53. Travel Motivations and Satisfaction Levels of Excursionists Visiting: A Case Study of Haji Bektash Veli Museum
Journal of Tourismology
, cilt.1, sa.1, ss.16-30, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
23
7. Augmented reality in restaurant package service: the gourmets’ consumer perspectives for amid and post-COVID-19 era
International Istanbul Economics Research Conference - IIERC, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)
8. Self-Congruity and Destination Attachment:The Visitation Frequency
2nd International Travel and Tourism Dynamics Congress, Ankara, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2021, (Özet Bildiri)
9. Transformations Facing MICE Tourism Amid Covid-19
International Congress of Emerging Trends in Tourism - ICETT, Konya, Türkiye, 30 Eylül - 02 Ekim 2021, ss.168, (Özet Bildiri)
11. Kaya Tuzunun Gastronomi ve İnanç Açısından Önemi: Hacıbektaş Kaya Tuzu
1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Konferansı, Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.298-309, (Tam Metin Bildiri)
12. Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak
19.ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.1142-1153, (Tam Metin Bildiri)
17. Importance of Well-Known Chefs and Gourmets in Food and Restaurant Marketing
4th International Congress of Tourism & Management Researches – 2017, Girne, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
18. İnanç Turizmi ve Geleneksel Bilgelik: Anadolu Bektaşiliği Örneği
15. Geleneksel Turizm Sempozyumu, Balıkesir, Türkiye, 22 Nisan 2016, ss.231-243, (Tam Metin Bildiri)
19. Türkiye’de Sportif Olta Balıkçılığının Alternatif Turizm Kapsamında Değerlendirilmesi
I. ULUSAL ALTERNATİF TURİZM KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI, Erzincan, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, ss.90-100, (Tam Metin Bildiri)
20. Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Alternatif Konaklama İşletmelerinin Kullanılması: Yayla Evleri Örneği
Doğu Karadeniz Bölgesi Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Gümüşhane, Türkiye, 14 - 17 Mayıs 2015, ss.80-93, (Tam Metin Bildiri)
21. Sürdürülebilir Kırsal Turizm Kapsamında Milli Parklar Üzerine Bir Araştırma Munzur Vadisi Milli Parkı Örneği
4. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, Afyon, Türkiye, 8 Ocak - 11 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
15
2. Augmented Reality in Restaurant Package Service: The Gourmets’ Consumer Perspectives for Amid and Post-Covid-19 Era
Post Covid Era: Future of Economies and World Order: An Interdisciplinary Approach, Mehmet Baykal,Jorge Haddock,Aziz Dayanır, Editör, IUPress, İstanbul, ss.209-218, 2023
4. Transformations Facing MICE Tourism Amid Covid-19
Global and Emerging Trends in Tourism, S. Bayrakçı,S. Aras,S. Yetimoğlu, Editör, Necmettin Erbakan Universiy Press, Konya, ss.84-100, 2021
5. Ekmek
Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye, Mehmet Sarıışık,Gülçin Özbay,Veli Ceylan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-20, 2020
6. Turizm İşletmeciliği Pazarlamasında Sunum
Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması: 9P-9C-9E, Sehnaz Demirkol, Editör, Değisim Yayınları, İstanbul, ss.1-20, 2020
7. Şanlıurfa'da Turizm
Şanlıurfa Vizyon 2023 Fizibilite Raporu, Prof. Dr. Murat Şeker,Doç. Dr. Arif Saldamlı,Dr. Hakan Bektaş,Çağlar Mesci, Editör, İstanbul Üniversitesi Şehir Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, İstanbul, ss.11-50, 2020
8. Turizm Pazarlamasında Sunum (Presentation)
Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması: 9P-9C-9E, Şehnaz Demirkol, Editör, Değisim Yayınları, İstanbul, ss.416-448, 2020
9. Uluslararasu Seyahatlerde Sürdürülebilirlik ve Seyahat Motivasyonları
Uluslararası Seyahat İşletmeciliği, Zengin B., Sarıışık M., Avcıkurt C., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.255-278, 2017
11. KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÖNBÜRO İŞLEMLERİ Opera Paket Programı Destekli
Detay Yayıncılık, 2016
12. Örnek Olaylar
Turizm Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği, Prof. Dr. Muharrem Tuna, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.359-381, 2016
13. Turizmin Geleceği
Turizm Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği, ''Tuna, M.'', Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.333-357, 2016
15. Turizm İşletmelerinde Örgütsel Davranış
Turizm işletmeciliği Temel Kavramlar ve Uygulamalar, Akova O., Kızılırmak İ., Tanrıverdi H., Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.205-250, 2015
Ansiklopedide Bölümler
1
1. Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye
Detay Yayıncılık, ss., 2020