Eğitim Bilgileri
2016 - 2023
2016 - 2023Doktora
İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2014 - 2016
2014 - 2016Yüksek Lisans
İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2009 - 2014
2009 - 2014Lisans
Sakarya Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2022
2022Doktora
Zein or gelatin nanofibers loaded with Au nanospheres, SnO2 or black elderberry extract used as active and smart packaging layers for various fish fillets
İstanbul Teknik Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
2016
2016Yüksek Lisans
Design and characterization of novel O/W/O double emulsions
İstanbul Teknik Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Araştırma Alanları
Gıda Kimyası
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Ambalajlama
Su Ürünleri Teknolojisi
Biyomalzemeler
Malzeme Karakterizasyonu
Nanomalzemeler
Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
Akademik Ünvanlar / Görevler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorDr. Öğr. Üyesi
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Akuatik Biyoteknoloji ve Genomik Bölümü
2020 - 2024
2020 - 2024Öğretim Görevlisi
Yalova Üniversitesi, Armutlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Akademi Dışı Deneyim
2016 - 2020
2016 - 2020Denetçi
Bakanlık, Tarım ve Orman Bakanlığı, Fatih İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Denetçi
Makaleler
Tümü (25)
SCI-E, SSCI, AHCI (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (18)
ESCI (3)
Scopus (18)
TRDizin (7)
2025
20251. Electrospun Chlorella vulgaris/zein blended nanofibers with antioxidant activity
ÇETİNKAYA T.
Journal of Science: Advanced Materials and Devices
, cilt.10, sa.4, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20252. The Use of Copper Phthalocyanine Pigments as Blue Colorants in Gelatin Films for Aquatic Food Packaging
BAYIL OĞUZKAN S., ÇETİNKAYA T., ALANALP M. B.
Kocaeli Journal of Science and Engineering , cilt.8, sa.2, ss.186-197, 2025 (TRDizin)
2025
20253. Post-disaster impacts on food security and nutritional demands of vulnerable groups
Basyigit B., Karimidastjerd A., ÇETİNKAYA T., Zeynep Bakkal L., Basdogan H., Elmas N., et al.
ENVIRONMENTAL RESEARCH COMMUNICATIONS
, cilt.7, sa.9, 2025 (SCI-Expanded)
2025
20254. Raw Trout Fillets Coated with Carvacrol-Loaded Gelatin Nanofibers: Changes in Microbiological, Texture, and Odor Compounds During Cold Storage
ÇETİNKAYA T., Ayseli M. T.
Food and Bioprocess Technology
, cilt.18, sa.6, ss.5462-5478, 2025 (SCI-Expanded)
2025
20255. Nutritional and sustainability aspects of algae and fungi sources in the seafood analogs
Karimidastjerd A., Gulsunoglu-Konuskan Z., Ersoy B., Çetinkaya T., Khan Z. S., Okpala C. O. R.
ANNALS OF ANIMAL SCIENCE
, sa.2, ss.417-428, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20256. Quality Changes in Sea Bass Patties Containing Lemon Essential Oil Loaded Oleogels
BAKIR E., ÇETİNKAYA T., MANTOĞLU S.
ACTA AQUATICA TURCICA , cilt.21, sa.4, ss.328-343, 2025 (TRDizin)
2024
20247. Novel approaches in food grade bigels properties and applications: A review
Karimidastjerd A., Çetinkaya T., Tarahi M., Singh L., Konar N., Khiabani A. H., et al.
International Journal of Biological Macromolecules
, cilt.283, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20248. A systematic review on nano-delivery systems enriched with aromatic compounds: Flavor, odor, and chemical quality perspectives in fish
Cetinkaya T., Ayseli M. T.
Food Chemistry Advances
, cilt.5, 2024 (Scopus)
2024
20249. Advancements in edible films for aquatic product preservation and packaging
Gurdal A. A., Cetinkaya T.
REVIEWS IN AQUACULTURE
, cilt.16, ss.997-1020, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202410. Effect of gamma irradiation and electrospinning applications on the physicochemical, antioxidant, and molecular properties of anthocyanin colorant obtained from black carrot pomace
Ayseli M. T., Ağçam E., Akyıldız A., Dündar B., Coskun I., Cetinkaya T.
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES
, cilt.94, 2024 (SCI-Expanded)
2024
202411. Advanced nanomaterials for enhancing the shelf life and quality of seafood products
Cetinkaya T., Wijaya W.
FOOD BIOSCIENCE
, cilt.59, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202412. Gelatin nanofibers with black elderberry, Au nanoparticles and SnO2 as intelligent packaging layer used for monitoring freshness of Hake fish
Cetinkaya T., Bildik F., Altay F., Ceylan Z.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.437, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202413. Evaluation of intelligent packaging functions of black carrot extract-infused polyvinyl alcohol nanofibers
Cetinkaya T.
APPLIED SURFACE SCIENCE ADVANCES
, cilt.19, 2024 (ESCI)
2024
202414. Comparison of Some Physical and Chemical Properties of Göknar Cone Molasses and Liquid Syrups Produced in Kastamonu Region
Cetinkaya T., Karacaoglan V., Oguzkan S. B.
KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE
, sa.3, 2024 (ESCI)
2023
202315. Black Carrot Extract Containing Polyvinyl Alcohol-Based Nanofibers: Structural Characterization and Determination of Total Oxidant-Antioxidant Capacity
Çetinkaya T., Dağdeviren M. A., Bayıl Oğuzkan S.
Uluslararası tarım araştırmalarında yenilikçi yaklaşımlar dergisi (Online)
, cilt.7, sa.4, ss.403-412, 2023 (TRDizin)
2022
202216. Nanoencapsulation of saffron (Crocus sativus L.) extract in zein nanofibers and their application for the preservation of sea bass fillets
Najafi Z., Cetinkaya T., Bildik F., Altay F., Şahin Yeşilçubuk N.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.163, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202217. Fabrication and characterization of zein nanofibers integrated with gold nanospheres
Cetinkaya T., Wijaya W., Altay F., Ceylan Z.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.155, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202118. Depolama Süresince Balıketi Kalitesinde Meydana Gelen Değişimlerin Hızlı ve Yenilikçi Metotlarla Belirlenmesi
Çetinkaya T., Altay F., Ceylan Z.
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.11, sa.3, ss.2030-2040, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
202119. Application of cold plasma technology in the food industry and its combination with other emerging technologies
Uçar Y., Ceylan Z., Durmuş M., Tomar O., Cetinkaya T.
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
, cilt.114, ss.355-371, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202120. A novel strategy for Au in food science: Nanoformulation in dielectric, sensory properties, and microbiological quality of fish meat
Cetinkaya T., Ceylan Z., Meral R., Kılıçer A., Altay F.
FOOD BIOSCIENCE
, cilt.41, 2021 (SCI-Expanded)
2021
202121. A new application with characterized oil-in-water-in-oil double emulsions: Gelatin-xanthan gum complexes for the edible oil industry
Cetinkaya T., Altay F., Ceylan Z.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.138, 2021 (SCI-Expanded)
2021
202122. Definition of textural deterioration in squid samples: Three different tools supported by microbial, visual and physico-chemical analysis
Ceylan Z., Cetinkaya T.
SU URUNLERI DERGISI
, cilt.38, sa.3, ss.263-268, 2021 (ESCI)
2021
202123. Development of kafirin-based nanocapsules by electrospraying for encapsulation of fish oil
Cetinkaya T., Mendes A. C., Jacobsen C., Ceylan Z., Chronakis I. S., Bean S. R., et al.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.136, 2021 (SCI-Expanded)
2020
202024. Relevance of SARS-CoV-2 in food safety and food hygiene: potential preventive measures, suggestions and nanotechnological approaches
Ceylan Z., Meral R., Cetinkaya T.
VirusDisease
, cilt.31, sa.2, ss.154-160, 2020 (Scopus)
2019
201925. Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi
Çetinkaya T., Ceylan Z.
Europan Journal of Science and Technology
, cilt.0, sa.17, ss.982-988, 2019 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2025
20251. Investigation Influence of High-Frequency AC Electric Field on Nanofiber Alignment Using Custom 3D Printed Collectors
Abdelkader M., ÇETİNKAYA T.
5th International Turkish World Enginering and Science Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Aralık 2025, (Özet Bildiri)
2025
20252. Chlorella pyrenoidosa decorated spirulina/zein hybrid nanofiber membrane
Çetinkaya T., Bildik F.
7th MEMTEK International Symposium on Membrane Technologies and Applications, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2025, (Özet Bildiri)
2025
20253. Spirulina-mısır proteini çözeltilerinden biyonanolif üretimi ve karakterizasyonu
BİLDİK F., ÇETİNKAYA T.
Türkiye 15. Gıda Kongresi, Sakarya, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2025, (Özet Bildiri)
2025
20254. Oxidant Status of Spirulina Extracts
Uğraş H. İ., Bayıl Oğuzkan S., Çetinkaya T.
VII. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, İstanbul, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2025, ss.531, (Tam Metin Bildiri)
2025
20255. Phycocyanin Solution Effects on Senescence and Biochemical Parameters in Wheat Leaf Segments
Sağlam S., Çetinkaya T., Yaşar E.
TuPA International Proteomics Congress // 7th Turkish National Proteomics Congress, İstanbul, Türkiye, 18 Eylül 2025, (Özet Bildiri)
2025
20256. Investigation of The Ameliorative Effects of Phycocyanin-Rich Solutions on Cadmium Stress in Wheat Leaf Segments
SAĞLAM S., ÇETİNKAYA T., BİLDİK F., Mohammed A. A., Eroğlu H., Özel H., et al.
VIl. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, İstanbul, Türkiye, 8 - 10 Eylül 2025, ss.457, (Özet Bildiri)
2025
20257. Physicochemical Characterization of Çam, Mezda, Sedir Cone Molasses Produced in Gaziantep/Huzurlu Region
BAYIL OĞUZKAN S., ÇETİNKAYA T., DÜVENCİ E. S., KARAGÜL B.
4. International Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Mayıs 2025, (Özet Bildiri)
2024
20248. Characterization of Domestically Synthesized Copper Phthalocyanine Blue Pigments and Evaluation of Their Use as Colorants in Aquaculture Packaging Materials
Bayıl Oğuzkan S., Çetinkaya T.
VI. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2024, (Özet Bildiri)
2024
20249. Physicochemical Characteristics of Astragalus Honey Obtained from Erzurum Province
Çetinkaya T., Bayıl Oğuzkan S.
ICBASET 2024: International Conference on Basic Sciences, Engineering and Technology, Antalya, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2024, cilt.28, ss.185-190, (Tam Metin Bildiri)
2023
202310. Armutlu Yöresinde Farklı Aylarda Elde Edilen Keçi ve İnek Sütlerinin Beyaz Peynir Randımanına ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi
Çetinkaya T., Keskin A. G., Mantoğlu S., Gürdal A. A.
4th International Turkish World Enginering and Science Congress, Antalya, Türkiye, 30 Kasım - 03 Aralık 2023, cilt.1, ss.1263-1272, (Tam Metin Bildiri)
2023
202311. Flavanoid and Phenolic Amounts of Fir Cone Syrup and Molasses
BAYIL OĞUZKAN S., DÜVENCİ E. S., Dağdeviren M. A., ÇETİNKAYA T.
V. Balkan Agricultural Congress, Edirne, Türkiye, 20 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)
2023
202312. Characteristic changes in functionalized polyvinly alcohol based nanofibers after being stored with smoked salmon meat
Çetinkaya T.
5th Edition of Euro-Global Conference on Food Science and Technology FAT2023, Valencia, İspanya, 11 - 13 Eylül 2023, ss.40, (Özet Bildiri)
2023
202313. Akıllı Paketleme Fonksiyonları için Metal Nanopartiküller İçeren Zein Bazlı Nanoliflerin Karakterizasyonu
Çetinkaya T.
5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress, Rize, Türkiye, 08 Kasım 2023, ss.788-796, (Tam Metin Bildiri)
2021
202114. A SAMPLE OBSERVATION FOR GASTRONOMIC APPLICATIONS: INTERACTION OF LEMON OR APPLE VINEGAR ADDED OLIVE OIL WITH SEA BASS FILLET AND BEEFSTEAK
CEYLAN Z., TOMAR O., ÇAĞLAR A., ÇETİNKAYA T.
III. BALKAN AGRICULTURAL CONGRESS, Türkiye, 29 Ağustos 2021, ss.824-834, (Tam Metin Bildiri)
2021
202115. A Sensory Observation at a House for Different Fish Species Stored at Room Temperature
CEYLAN Z., TOMAR O., ÇAĞLAR A., ÇETİNKAYA T.
2 ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Adana, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.142-149, (Tam Metin Bildiri)
2021
202116. A Sensory Observation for Cold Stored Beef Steak and Norway Salmon
CEYLAN Z., TOMAR O., ÇAĞLAR A., ÇETİNKAYA T.
2 ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Adana, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.236-242, (Tam Metin Bildiri)
2018
201817. Effects of Feed Solution Viscosity on Electrospinnability of Zein With or Without Saffron
najafi z., ÇETİNKAYA T., ŞAHİN YEŞİLÇUBUK N., ALTAY F.
International Symposium on Food Rheology, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
2016
201618. Nano dolgu maddelerinin gıda ambalajlama uygulamaları için bitki proteini bazlı biyonanokompozitler üzerindeki etkisi
Çetinkaya T., Altay F.
6th International Seminar Modern Polymeric Materials for Environmental Applications, Krakow, Polonya, 27 - 29 Nisan 2016, cilt.6, ss.35-45
Kitaplar
2025
20251. Electrosprayed particles for improved delivery of carotenoids, vitamins, and minerals
ÖZTEKİN S., Najafi Z., ÇETİNKAYA T., AYSELİ M. T., ASLAN İ., GÖKŞEN G.
Electrospinning and Electrospraying Encapsulation of Food Bioactive Compounds, Falsafi Seid Reza, Luo Yangchao, Rostamabadi Hadis, Editör, Academic Press , Londrina, ss.191-215, 2025
2024
20242. Innovative Food Safety Approaches and Nutraceuticals to Promote Children's Health on Future Outbreaks with the Reflection of COVID-19
Ayseli M. T., Çetinkaya T., Ayseli Y. İ.
The COVID-19 Aftermath, Advances in Experimental Medicine and Biology, Rezaei Nima, Editör, Springer Nature, Stockholm, ss.349-369, 2024
2024
20243. A review of the association of air pollution on pregnant health
Ayseli M. T., ÇETİNKAYA T.
Diseases and Health Consequences of Air Pollution
Volume 3: Air Pollution, Human Health, and the Environment, Dehghani Mohammad Hadi, Karri Rama Rao, Mohamed Hassan Salwa Kamal, Vera Teresa, Editör, Elsevier, Londrina, ss.109-144, 2024
2023
20234. Sustainable water management in food and agriculture industries: preventive practices, sensory aspects, emerging concerns, and nonthermal strategies
ÇETİNKAYA T., Ayseli M. T., Yilmaz D.
Water, The Environment, and the Sustainable Development Goals, Hadi Dehghani, Mohamad;Karri, Rama Rao, Tyagi, Inderjeet; Scholz, Miklas, Editör, Elsevier, Amsterdam, ss.127-156, 2023
2023
20235. Nanokil ve Nanokristalit
ÇETİNKAYA T., CEYLAN Z.
Gıda Nanobiyoteknolojisi, Ceylan, Z, Meral R, Saygı B, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.52-78, 2023
2021
20216. Et ve Et Ürünleri
Ceylan Z., Yaman M., Çetinkaya T.
SAĞLIKLI MUTFAK, Birol Saygı, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.338-366, 2021
2021
20217. An Overview of Food Safety and COVID-19 Infection: Nanotechnology and Cold Plasma Applications, Immune-Boosting Suggestions, Hygienic Precautions
CEYLAN Z., OCAK E., UÇAR Y., KARAKUŞ K., ÇETİNKAYA T.
Environmental and Health Management of Novel Coronavirus Disease (COVID-19), Mohammad Hadi Dehghani, Rama Rao, Karri Sharmili Roy, Editör, Elsevier Science & Technology, London, ss.325-344, 2021
2020
20208. Taramalı Elektron Mikroskobunun Nanomateryallerle İlişkisi ve Nanoteknolojik Uygulamalar İçin Önemi
Ceylan Z., Çetinkaya T.
Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar - II, Abdurrahman GÜNDAY, Editör, Gece Kitaplığı Yayınevi, Ankara, ss.349-364, 2020
2020
20209. Balıketi Kalitesinin Tanımlanmasında Kullanılabilecek Alternatif Yaklaşımlar
Çetinkaya T., Ceylan Z.
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Akademik Çalışmalar - II, Ali Bolat, Editör, Gece Kitaplığı Yayınevi, Ankara, ss.73-91, 2020
Desteklenen Projeler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorOmega-3 yüklü biyonanoliflerin üretimi, karakterizasyonu ve nutrasötik bant olarak kullanımlarının in-vitro incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇETİNKAYA T. (Yürütücü), BİLDİK F., DURMUŞ A.
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorDeniz salyangozundan (Rapana venosa) elde edilen protein konsantresi ve hidrolizatlarından nanomateryal üretimi ve karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KARAKULAK F. S., BİLDİK F., BİLİR G., ÇETİNKAYA T. (Yürütücü)
2019 - 2023
2019 - 2023Zein or gelatin nanofibers loaded with Au nanospheres, SnO2 or black elderberry extract used as active and smart packaging layers for various fish fillets
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Çetinkaya T., Ceylan Z., Altay F.(Yürütücü)
2020 - 2021
2020 - 2021Armutlu Yöresinde Farklı Aylarda Elde Edilen Keçi ve İnek Sütlerinin Peynir Randımanına Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Çetinkaya T., Ak T., Gürdal A. A., Keskin A. G., Mantoğlu S.(Yürütücü)
Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorARCHIV FÜR LEBENSMITTELHYGIENE
Editörler Kurulu Üyesi
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorADVANCED FIBER MATERIALS
Editörler Kurulu Üyesi
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Ocak 2025
Ocak 2025SCIENTIFIC REPORTS
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Aralık 2024
Aralık 2024POLYMER BULLETIN
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Aralık 2024
Aralık 2024Food Hydrocolloids for Health
ESCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2024
Aralık 2024JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Aralık 2024
Aralık 2024FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Kasım 2024
Kasım 2024LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Kasım 2024
Kasım 2024SCIENTIFIC REPORTS
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Kasım 2024
Kasım 2024COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Kasım 2024
Kasım 2024CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE (CRFS)
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Kasım 2024
Kasım 2024FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ekim 2024
Ekim 2024ANNALS OF ANIMAL SCIENCE
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ekim 2024
Ekim 2024Food Hydrocolloids for Health
ESCI Kapsamındaki Dergi
Ekim 2024
Ekim 2024JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ekim 2024
Ekim 2024JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024Discover Nano
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024BIONANOSCIENCE
ESCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024BIONANOSCIENCE
ESCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT
Hakemli Bilimsel Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024ANNALS OF ANIMAL SCIENCE
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Eylül 2024
Eylül 2024Aquaculture, Fish and Fisheries
ESCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2024
Ağustos 2024discover Nano
ESCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2024
Ağustos 2024FOOD BIOPHYSICS
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2024
Temmuz 2024BIONANOSCIENCE
ESCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2024
Temmuz 2024Aquaculture, Fish and Fisheries
ESCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2024
Mayıs 2024Aquaculture, Fish and Fisheries
ESCI Kapsamındaki Dergi
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 89
h-indeksi (WOS): 4
Jüri Üyelikleri
Kasım-2025
Kasım 2025Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği
- Yıldız Teknik Üniversitesi
Temmuz-2025
Temmuz 2025