Makaleler
9
Tümü (9)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (7)
1. INVESTIGATION OF QUALITY PARAMETERS OF FISH TREATED WITH SOUS VIDE TECHNOLOGY
Turkish Journal of Aquatic Sciences
, cilt.32, sa.1, ss.8-20, 2017 (Hakemli Dergi)
2. Mürekkep Balığı'nın Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi
Journal of Food and Feed Science Technology
, cilt.14, sa.17, ss.29-33, 2017 (Hakemli Dergi)
3. SOUS VİDE TEKNOLOJİSİ İLE MUAMELE EDİLEN BALIKLARIN KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
Turkish Journal of Aquatic Sciences
, cilt.32, sa.1, ss.8-20, 2017 (Hakemli Dergi)
4. Mürekkep Balığı'nın (Sepia Officinalis, L.1758) Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi
Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi
, cilt.17, ss.29-33, 2017 (Hakemli Dergi)
6. Dumanlanmış Su Ürünleri ve Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH's)
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
, sa.12, ss.27-33, 2015 (Hakemli Dergi)
7. 'Investigation of Proximate Value, Sensorial Evaluation, Flesh Yield of Shrimp (Parapenaus longirostris) (Lucas, 1846) between Populations in the Marmara and Northern Aegean Sea'
International Journal of Biological, Veterinary, Agricultural and Food Engineering
, sa.8, ss.510-513, 2014 (Hakemli Dergi)
9. Su Ürünleri ve Işınlama Teknolojisi
Dünya Gıda Dergisi
, ss.79-87, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
27
1. Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri Ve Önemi
II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, ss.99, (Özet Bildiri)
2. Importance of nanoparticles and nanofibers on fish quality
2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.40, (Tam Metin Bildiri)
3. Determination of Proximate Composition and Sensory Parameters of Sous Vide-Meagre (Argyrosomus regius)
2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.42, (Tam Metin Bildiri)
5. The effect of thymol-loaded chitosan nanofibers on proximate composition of gilthead sea bream fillets
NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukrayna, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.51, (Tam Metin Bildiri)
6. Nanotechnological applications on seafood quality
NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukrayna, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.151, (Tam Metin Bildiri)
7. Development of gliadin based electrospun nanofiber carriers for colloidal delivery of curcumin: Characterization of orphological, fluorescence, molecular, thermal, crystallographic and bioactive properties
NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukrayna, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.54, (Tam Metin Bildiri)
8. A novel Approach to Delay Microbiological Spoilage of Sea bass Fillets Coated with Biopolymer-Based Bioactive Materials Loaded Nanofibers
2nd Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.127, (Tam Metin Bildiri)
9. Microbiological stability of sea bass fillets coated with chitosan based liquid smoke loaded elektrospun nanofibers
Journal of Biotechnology, Riga, Letonya, 5 - 07 Ekim 2016, ss.16, (Tam Metin Bildiri)
10. Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2016, ss.360, (Tam Metin Bildiri)
12. Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.372, (Tam Metin Bildiri)
13. Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.385, (Tam Metin Bildiri)
14. Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi
II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015, ss.99-100, (Tam Metin Bildiri)
15. The Effects of Sous Vide Technology Combined with Different Herbals on Sensorial and Physical Quality of Fish Species Caught in the Northern Aegean Sea and Marmara Sea
ICFAEST 2015 : 17th International Conference on Fisheries, Aquaculture Economics and Seafood Trade, Prag, Çek Cumhuriyeti, 23 - 24 Mart 2015, ss.1198, (Tam Metin Bildiri)
16. Usage Of Organic and Natural Food Additives In Seafood
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.511, (Tam Metin Bildiri)
17. Usage of Organic and Natural Food Additives in Seafood
FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.511, (Tam Metin Bildiri)
18. "The Comparison of Consumer Preferences and Nutritive Value of Sea Bream (Sparus aurata ) from Two Different Culture Conditions,"
IAFP European Symposium on Food Safety, Budapeşte, Macaristan, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.250, (Tam Metin Bildiri)
19. COLOUR AND TEXTURAL PROPERITIES OF CUTTLEFISH (SEPIA OFFICINALIS) AT AMBIENT TEMPERATURE AND COLD STORAGE CONDITION
ICEAFS 2014 : International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences, Lizbon, Portekiz, 17 - 18 Nisan 2014, ss.701, (Özet Bildiri)
20. Investigation of Nutritional Values, Sensorial, Flesh Productivity of Parapenaus longirostris (Lucas, 1846) Between Populations in the Sea of Marmara and in the Northern Aegean Sea
ICEAFS 2014 : International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences, Lizbon, Portekiz, 17 - 19 Nisan 2014, ss.699, (Özet Bildiri)
21. Mürekkep Balığının (Sepia Officinalis,L.) Besin Bileşimi Ve Randımanının Belirlenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.220, (Özet Bildiri)
22. Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2013, ss.360, (Tam Metin Bildiri)
23. Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi
FABA 2013 Balıkçılık ve Sucul Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.370-371, (Özet Bildiri)
24. Usage of Nisin on Seafood
The First International Fisheries Symposium, Girne, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.214, (Tam Metin Bildiri)
25. Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi
3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.96, (Özet Bildiri)
26. The Role and Importance of Food Touch Antimicrobial Paper and Time Temperature Indicators (TTI) on the Cold Storage of Seafood
4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.224, (Özet Bildiri)
27. SU ÜRÜNLERİ VE IŞINLAMA TEKNOLOJİSİ
17.ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.236, (Tam Metin Bildiri)