Yayınlar & Eserler

Makaleler 9
Tümü (9)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (7)

5. Nisin ve su ürünleri

Ege J Fish Aqua Sci , cilt.32, sa.2, ss.115-120, 2015 (Hakemli Dergi) Creative Commons License
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 27

1. Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri Ve Önemi

II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, ss.99, (Özet Bildiri)

2. Importance of nanoparticles and nanofibers on fish quality

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.40, (Tam Metin Bildiri)

3. Determination of Proximate Composition and Sensory Parameters of Sous Vide-Meagre (Argyrosomus regius)

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.42, (Tam Metin Bildiri)

4. Nano Yapılar ve Balık Kalitesi Üzerindeki Potansiyel Kullanımı

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.163, (Tam Metin Bildiri)

5. The effect of thymol-loaded chitosan nanofibers on proximate composition of gilthead sea bream fillets

NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukrayna, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.51, (Tam Metin Bildiri)

6. Nanotechnological applications on seafood quality

NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukrayna, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.151, (Tam Metin Bildiri)

10. Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi

17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2016, ss.360, (Tam Metin Bildiri)

12. Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.372, (Tam Metin Bildiri)

14. Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi

II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015, ss.99-100, (Tam Metin Bildiri)

15. The Effects of Sous Vide Technology Combined with Different Herbals on Sensorial and Physical Quality of Fish Species Caught in the Northern Aegean Sea and Marmara Sea

ICFAEST 2015 : 17th International Conference on Fisheries, Aquaculture Economics and Seafood Trade, Prag, Çek Cumhuriyeti, 23 - 24 Mart 2015, ss.1198, (Tam Metin Bildiri)

16. Usage Of Organic and Natural Food Additives In Seafood

International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.511, (Tam Metin Bildiri)

17. Usage of Organic and Natural Food Additives in Seafood

FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.511, (Tam Metin Bildiri)

18. "The Comparison of Consumer Preferences and Nutritive Value of Sea Bream (Sparus aurata ) from Two Different Culture Conditions,"

IAFP European Symposium on Food Safety, Budapeşte, Macaristan, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.250, (Tam Metin Bildiri)

19. COLOUR AND TEXTURAL PROPERITIES OF CUTTLEFISH (SEPIA OFFICINALIS) AT AMBIENT TEMPERATURE AND COLD STORAGE CONDITION

ICEAFS 2014 : International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences, Lizbon, Portekiz, 17 - 18 Nisan 2014, ss.701, (Özet Bildiri)

20. Investigation of Nutritional Values, Sensorial, Flesh Productivity of Parapenaus longirostris (Lucas, 1846) Between Populations in the Sea of Marmara and in the Northern Aegean Sea

ICEAFS 2014 : International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences, Lizbon, Portekiz, 17 - 19 Nisan 2014, ss.699, (Özet Bildiri)

21. Mürekkep Balığının (Sepia Officinalis,L.) Besin Bileşimi Ve Randımanının Belirlenmesi

17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.220, (Özet Bildiri)

22. Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi

17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2013, ss.360, (Tam Metin Bildiri)

23. Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi

FABA 2013 Balıkçılık ve Sucul Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.370-371, (Özet Bildiri)

24. Usage of Nisin on Seafood

The First International Fisheries Symposium, Girne, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.214, (Tam Metin Bildiri)

25. Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi

3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.96, (Özet Bildiri)

26. The Role and Importance of Food Touch Antimicrobial Paper and Time Temperature Indicators (TTI) on the Cold Storage of Seafood

4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.224, (Özet Bildiri)

27. SU ÜRÜNLERİ VE IŞINLAMA TEKNOLOJİSİ

17.ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.236, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

37

Yayın (WoS)

1

Atıf (WoS)

3

H-İndeks (WoS)

1

Proje

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları