SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
An opportunity for post-harvest seafood safety: atmospheric pressure air or helium cold plasma to control <i>Salmonella</i> Enteritidis in sea bass
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.6, ss.3773-3780, 2024 (SCI-Expanded)
Determination of the Risky Microorganisms in Frozen Ready-to-Eat Seafood Sold in Istanbul Market
AQUATIC SCIENCES AND ENGINEERING
, cilt.36, sa.4, ss.202-206, 2021 (AHCI)
Effects of modified atmosphere packaging on some quality attributes of a ready to eat salmon sushi
IRANIAN JOURNAL OF FISHERIES SCIENCES
, cilt.13, sa.2, ss.394-406, 2014 (SCI-Expanded)
Heavy metals in mussels (Mytilus galloprovincialis) from Marmara Sea, Turkey
BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH
, cilt.141, ss.184-191, 2011 (SCI-Expanded)
Effect of a Pediococcus spp. on the quality of vacuum-packed horse mackarel during cold storage
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE
, cilt.17, ss.59-66, 2011 (SCI-Expanded)
Antimikrobieller Effekt von Zutaten auf vakuumpackten heib geraucherten Fisch
Fleischwirtschaft
, cilt.91, sa.7, ss.92-98, 2011 (SCI-Expanded)
The effect of lemon juice on bonito (Sarda sarda, Bloch, 1793) preserved by sous vide packaging
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.46, sa.2, ss.395-401, 2011 (SCI-Expanded)
Keeping quality of different packaged salted Atlantic bonito “lakerda”,
Journal Of Food Biochemistry
, sa.33, ss.728-744, 2009 (SCI-Expanded)
Effects of Different Processing Technologies on the Chemical Composition of Seafoods
Food Science And Technology Research
, cilt.14, sa.5, ss.467-470, 2008 (SCI-Expanded)
Qualität von Seebarschen Effekt des Waschens mit Leitungswasser auf die Qualitätsmerkmale
Fleischwirtschaft
, cilt.86, sa.7, ss.111-116, 2006 (SCI-Expanded)
Dondurma ve Çözündürme İsleminin Balık Kalitesi Üzerine Etkisi
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES
, cilt.28, sa.1, ss.173-178, 2004 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of Different Plant Extracts Added to Ice on Sensory Preference of Sliced Salmon
Aquatic Science and Engineering
, cilt.36, sa.4, ss.159-165, 2021 (ESCI)
Quality Changes of Thermal Pasteurized Mussels (Mytilus galloprovincialis)During Refrigerated Storage at 4±1°C
AQUATIC SCIENCES AND ENGINEERING
, cilt.33, sa.4, ss.117-123, 2018 (Hakemli Dergi)
Monosodyum Glutamatın Balık Çorbası ve Balık Köftesinin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
GIDA
, cilt.42, sa.4, ss.339-347, 2017 (Hakemli Dergi)
Seasonal variations of the yield and proximate composition of freshwater crayfish, Astacus leptodactylus (Eschscholtz, 1823).
Advances in Food Sciences
, cilt.31, sa.1, ss.41-44, 2009 (Hakemli Dergi)
Determination of the Shelf-Life of Trout (Oncorhynchus mykiss) Raw Meatball That Packed under Modified Atmosphere
PAKISTAN JOURNAL OF NUTRITION
, cilt.7, sa.3, ss.412-417, 2008 (Hakemli Dergi)
Su Ürünlerinde Risk Faktörü; Listeria monocytogenes Tehlikesi.
Dünya Gıda Dergisi
, cilt.4, ss.78-82, 2007 (Hakemli Dergi)
biyolojik katkı maddesi kitin
Dünya Gıda
, sa.2, ss.70-73, 2006 (Hakemli Dergi)
Su ürünlerinin beslenmedeki önemi ve besin değeri
Tarım İstanbul
, sa.80, ss.13-15, 2002 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Toxic Metals in Canned Tuna Sold in Exporting and Producing Countries and Evaluation of Health Risk
52th Western European Fish Technologists Association (WEFTA) Conference , İzmir, Türkiye, 14 - 18 Ekim 2024, ss.152
A Promising Approach for Preventing Seabream Fillet Contamination: Inulin and Fructooligosaccharide
3rd International Aquatic Biotechnology Symposium, İstanbul, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2024, ss.49
Evaluation of the Effects of Mucilage on Public Health in Seafood from the Marmara Sea
7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Kasım 2022, ss.55-56
Deniz Alasında (Oncorhynchus mykiss, Walbaum, 1792)Portakal ve Limon Suyu Muamelesinin Mikrobiyal Kalite Üzerine Etkisi
3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE andVETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.276-277
Toxic metal levels in canned tuna fish sold in European countries and potential risk for human health
10th Central European Congress on Food (CEFood) , Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 11 Haziran 2021, ss.67
LEVREK BALIĞI’NIN MİKROBİYAL KALİTESİ ÜZERİNE BALZAMİK SİRKE, LİMON VE DOMATES SUYUNUN ETKİSİ
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.47
Levrek balığının mikrobiyal kalitesi üzerine balzamik sirke, limon ve domates suyunun etkisi
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.47
Efficacy of various chemical decontaminants on E. coli O157:H7 inoculated to black sea trout
Hydromedit 2018, Volos, Yunanistan, 8 - 11 Kasım 2018, ss.325-328
Dondurulmuş karideslerde farklı çözündürme koşullarının mikrobiyolojik gelişim üzerine etkisi
19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.173
Mısır unu ve keçiboynuzu unu ile yapılan balık köftelerinin duyusal özellikleri
19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.19
Konserve Balıkların Histamin İçeriği ve Yağ Oksidasyonu Açısından Kalitesinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.133
Effect of monosodium glutamate on the sensory properties of fish soup
12th European Nutrition Conference (FENS), Berlin, Almanya, 20 - 23 Ekim 2015, ss.133
Monosodyum glutamatın hamsi köftesinin duyusal özellikleri üzerine etkisi
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.292
The Effect of Heat Treatment on the Microbiological Profile of Mussels Mytilus Galloprovicialis
EAS 2014, Bilbao, İspanya, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1360
Inhibitory Effect of Some Plant Oils on Salmonella entiritidis Inoculated to Raw Salmon
Aquaculture Europe, Bilbao, İspanya, 14 - 17 Ekim 2014, ss.1343
Lüfer balığında meydana gelen Aeromonas hydrophyila kontaminasyonunun asetik asit ile indirgenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.198
Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sirasinda duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.442
Effects Of Treatment With Chitosan Combinations On Microbiological Growth During Cold Storage Of Raw Shrimps
23rd International ICFMH Symposium FoodMicro 2012, Global Issues in Food Microbiology, İstanbul, Türkiye, 3 Eylül - 07 Ekim 2012, ss.812
Effect of microwave cooking on pathogens in salmon blocks
Aqua 2012, Çek Cumhuriyeti, ss.93
Determination of Enterobacteriacea on Horse Mackerel (Trachurus trachurus) Sold in Istanbul District Bazaar
7. International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012
Determination of enterobacteriacea on horse mackerel (trachurus trachurus)sold in istanbul district bazaar.
7. International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, Valencia, İspanya, 8 - 12 Temmuz 2012, ss.39
Determination of enteriobacteriaceae on horse maackarel sold in Istanbul district bazaar
International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.39
Determination of risky microorganisms in frozen ready-to-eat seafood sold in Istanbul market
International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.71
Determination of Enterobactyeriaceae on horse mackerel (Trachurus trachurus) Sold in Istanbul District Bazaars
International Conference of Agricultural Engineering CIGR-AgEng2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.39
Surveying microbiological quality of chilled ready to eat seafood marketed in Istanbul
International conference of agricıltural engineering CICR-AgEng 2012, İspanya, 1 - 04 Temmuz 2012, ss.38
Geleneksel pastörizasyon işlemi uygulanmış midye salatasının formülasyonu besin bileşimi ve raf ömrünün belirlenmesi
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011
Geleneksel Pastörizasyon İşlemi Uygulanmış Midye Salatasının Formülasyonu Besin Bileşimi ve Raf Ömrünün Belirlenmesi
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.271-272
Survival of selected pathogens on whiting cooked in microwave
TUBİTAK 4. International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, ss.51
Survival of Salmonella enteritidis on fish cooked microwave
Society SFAM for Applied Microbiology Summer Conference, Dublin, İrlanda, 4 - 07 Temmuz 2011, ss.58-59
Surveying indicators E.coli and coliforms in mussels harvested from the Marmara Sea, Turkey
Society for applied microbiology summer conference, İrlanda, 1 - 04 Temmuz 2011, ss.63
survival of Salmonella Enteritidis on fish cooked in macrowave.
Sfam summer conference, İrlanda, ss.58-59
Sıcak Dumanlanmıs Alabalık Filetolarında Listeria monocytogenes Escherichia coli, Salmonella inhibisyonunda sodyum laktat ve askorbik asidin etkisi.
2. Ulusal Alabalık Sempozyumu , Karaman, Türkiye, 6 - 08 Temmuz 2010
Sıcak Dumanlanmış Alabalık Filetolarında Listeria monocytogenes Escherichia coli, Salmonella inhibisyonunda sodyum laktat ve askorbik asidin etkisi
2. Ulusal Alabalık Sempozyumu, Karaman, Türkiye, 6 - 08 Temmuz 2010, ss.17
Identification of Pathogenic Vibrios in the Mussels (Mytilus galloprovincialis, Lamarck, 1819) Harvested From the Marmara Sea
5th central European congress of Food, Slovakya, 1 - 04 Mayıs 2010, ss.117
Identification of pathogenic vibrios in the mussels harvested from Marmara sea
5th Central european congress on food, Slovakya, 1 - 04 Mayıs 2010, ss.117
Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi
15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.500
Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi
XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.186
Effects of sage and grape seed oils on microbial growth and quality in hot-smoked seabream fillets
3. Middle East and North Africa (MENA) Region Animal Wealth Research Conference, Cairo, Mısır, 16 - 18 Ekim 2008, ss.10
Keeping Quality of Different Packaged Salted Atlantic Bonito "Lakerda"
Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft e.V. Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, 48. Arbeitstagung des Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene, Munich, Almanya, 25 - 28 Eylül 2007, ss.195
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Somon Balığı (Salmo salar,L.,1758) Filetolarının Besin Bileşimi ve Kolesterol İçeriğine Etkisi
XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.182
Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi
XIV. Ulusal su ürünleri sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.182
Kitap & Kitap Bölümleri
Su Ürünlerinde Temel Kalite Kontrol
İstanbul Üniversitesi, İstanbul, 2007