Doç.Dr.

Gülgün Fatma ŞENGÖR


Su Bilimleri Fakültesi

Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı

Eğitim Bilgileri

1991 - 1995

1991 - 1995

Doktora

Ege Üniversitesi, Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı, Türkiye

1988 - 1991

1988 - 1991

Yüksek Lisans

Ege Üniversitesi, Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd., Türkiye

1983 - 1987

1983 - 1987

Lisans

Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi/İşleme Tek. Abd., Türkiye

Yaptığı Tezler

1995

1995

Doktora

Gökkuşağı Alabalığının (Oncorhynchus mykiss, W) Tütsülenmesi ve Bazı Kalite Kriterlerinin Tesbiti Üzerine Bir Araştırma.

Ege Üniversitesi, E.Ü Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd.

1991

1991

Yüksek Lisans

Dondurularak depolanan mürekkep balığındaki (Sepia officinalis L. 1758) Kalite Değişimlerinin İncelenmesi

Ege Üniversitesi, E.Ü Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2016

2016

Wiley Certificate of Participation Author Workshop

Diğer

Wiley

2016

2016

Web Tasarım

Bilişim

İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı

2016

2016

Çalışanlarda Vücut Sağlığının Korunması

Sağlık ve Tıp

İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı

2015

2015

Eğitim Becerileri Kursu

Eğitim Yönetimi ve Planlama

İstanbul Üniversitesi Eğitim Koordinatörlüğü

2013

2013

Texture ve Toz Akış Analiz Ölçüm Teknikleri

Diğer

Brookfield Engineering Laboratories Inc.

2012

2012

2012 Yılı Uluslararası Bilime Katkı Başarı Sertifikası

Diğer

İstanbul Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi

2012

2012

Su Ürünleri Hasat Sonrası Kalite,İzlenebilirlik,Gıda Güvenliği

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, FAO ve EUROFISH

2011

2011

EU Hygiene Standards and food safet managment in fish trade

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Environmental Club ZveJone

2010

2010

ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İç Tetikçi Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Up2U & SÜMDER

2008

2008

F4ST Tarladan Çatala Gıda Güvenliği Uzman Eğitim Programı

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Kalite Sistem Laboratuvarlar Grubu & Leonardo da Vinci

2004

2004

DNA İzolasyonu ve Real-Time PCR ile GMO Tarama Testi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Ankara İl Kontrol Müdürlüğü

2004

2004

Gıda Katkı Maddelerinin Analizi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Ankara İl Kontrol Müdürlüğü

2004

2004

ETS in Turkey: TOEFL Testing and Recent Developments in Language Assessment

Eğitim Yönetimi ve Planlama

IIE European Office

2004

2004

İngilizce Yeterlilik Sertifikası

Yabancı Dil

T.C. Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi

2000

2000

2000 Yılı Uluslararası Bilime Katkı Başarı Sertifikası

Diğer

T.C. İstanbul Üniversitesi

1996

1996

Dos,Windows,Word

Bilişim

Ege Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Araştırma Alanları

Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2012 - Devam Ediyor

2012 - Devam Ediyor

Doç.Dr.

İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi

2016 - 2019

2016 - 2019

Doç.Dr.

İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Fakülte Kurulu Üyeliği, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

1998 - 2012

1998 - 2012

Yrd.Doç.Dr.

İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

2009 - 2009

2009 - 2009

Yrd.Doç.Dr.

University of Alaska Fairbanks, Uaf School Of Fisheries And Ocean Sciences, Fishery Industrial Technology Center

1996 - 1998

1996 - 1998

Yrd.Doç.Dr.

Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

1992 - 1996

1992 - 1996

Uzman

Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

Yönetimsel Görevler

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

Su Ürünleri İşleme Teknolojisinde Nanoteknoloji Uygulamaları

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Projelendirme

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Projelendirme

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Su Ürünlerinde Katkı Maddeleri ve Güvenilirliği

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Su Ürünlerinde Kullanılan Katkı Maddeleri ve Güvenilirliği

Lisans

Lisans

Su Ürünleri Kodeksi ve Uygulamaları

Lisans

Lisans

Su Ürünleri Besin Tüzüğü

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Projelendirme

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2020

2020

Characterized nano-size curcumin and rosemary oil for the limitation microbial spoilage of rainbow trout fillets.

Ceylan Z., Meral R., Köse Ş., Şengör G. F. , Akınay Y., Durmuş M., et al.

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.134, ss.20-25, 2020 (SCI İndekslerine Giren Dergi)

2018

2018

Determination of shelf life of gilthead seabream (Sparus aurata) with time temperature indicators

Unal Sengor G. F. , Balaban M. O. , Ceylan Z., Dogruyol H.

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, cilt.42, 2018 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2014

2014

Characterization of GnRH, ILGFRI and AR Genes in Sturgeon's Genomics

Albayrak G. , Sengor G. F. , Yoruk E.

ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH, cilt.66, 2014 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2010

2010

The Detection of Potential Carcinogenic PAH Using HPLC Procedure in Two Different Smoked Fish, Case Study: Istanbul/Turkey

Basak S., Sengor G. F. , Karakoç F. T.

TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES, cilt.10, ss.351-355, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2010

2010

The Chemical and Sensory Quality of Smoked Sturgeon (Huso huso): A Case Study

Sengor G. F. , Alakavuk D. U. , Tosun S. Y. , Ulusoy S.

JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, cilt.19, ss.310-317, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2008

2008

Determination of the amino acid and chemical composition of canned smoked mussels (Mytilus galloprovincialis, L.)

Sengoer G. F. , Guen H., Kalafatoğlu H.

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, cilt.32, ss.1-5, 2008 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2007

2007

The effect of ascorbic acid, citric acid and salt on the quality of spiny dogfish (Squalus acanthias) fillet

Sengoer G. F. , Mol S. , Uecok D.

JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, cilt.16, ss.103-113, 2007 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

2005

2005

Effect of Various Technological Processes on the Fatty Acid Composition of Mussel (Mytilus galloprovincialis, L.)

ÖTLEŞ S., Sengor G. F.

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, cilt.1, 2005 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier

2004

2004

Determination of Microbial Flora, Water Activity and Physico-Chemical Analyses in Smoked-Canned Mussels (Mytilus galloprovincialis,L.).

ŞENGÖR G. F. , Kalafatoğlu H., Gün H.

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, cilt.28, ss.793-797, 2004 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)

2003

2003

Fatty Acid Compositions of Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus,L. 1758) Fillet, Raw and Beeswaxed Caviar Oils

Şengör G. F. , Özden Ö. , Erkan N., Tüter M., Aksoy H. A.

Turkish Journal Of Fisheries And Aquatic Sciences, cilt.3, ss.93-96, 2003 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)

2000

2000

Determination of freshness and chemical compositon of scad (Trachurus trachurus, L. 1758) stored in refrigerator

Sengor G. F. , Celik U., Akkus S.

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, cilt.24, ss.187-193, 2000 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2020

2020

Gutting process in horse mackerel: Relationship between quality, food safety, public health

Ünal Şengör G. F. , Ceylan Z., Yardımcı R. E. , Özturan S.

Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences (EgeJFAS), cilt.37, ss.85-91, 2020 (ESCI İndekslerine Giren Dergi)

2018

2018

Seafood culture and its importance in Turkish cuisine.

Ünal Şengör G. F. , Ceylan Z.

ACTA AQUATICA TURCICA, cilt.14, ss.386-398, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2018

2018

Determination of the Quality Changes of Whole Cuttlefish (Sepia officinalis,L.) Stored at 2 °C

Ünal Şengör G. F. , Ceylan D. Z. , Doğruyol Bayar H.

Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, cilt.35, ss.1, 2018 (ESCI İndekslerine Giren Dergi)

2017

2017

SOUS VİDE TEKNOLOJİSİ İLE MUAMELE EDİLEN BALIKLARIN KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ

Ceylan Z. , Ünal Şengör G. F.

Turkish Journal of Aquatic Sciences, cilt.32, ss.8-20, 2017 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2016

2016

Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği

ŞENGÖR G. F. Ü. , Varlık C.

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi, cilt.13, no.16, ss.33-44, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2015

2015

Dumanlanmış Su Ürünleri ve Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH's)

CEYLAN Z. , ŞENGÖR G. F.

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, ss.27-33, 2015 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2009

2009

Su Ürünlerinin İşlenmesinde Teknolojik İşlemler ve Paketleme

ŞENGÖR G. F. Ü.

Infovet Dergisi, ss.112-115, 2009 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2006

2006

Su Ürünlerinin Dumanlanması ve Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar ile İlgili Yasal Düzenlemeler

ŞENGÖR G. F. , Başak S.

Dünya Gıda Dergisi, ss.63-67, 2006 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2004

2004

Su Ürünlerinin Vitamin İçerikleri ve Beslenmedeki Önemi

ŞENGÖR G. F. , Başak S.

Dünya Gıda Dergisi, ss.64-71, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2004

2004

Taze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri

ŞENGÖR G. F. , Ergeç S. A.

Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi, cilt.5, ss.33-47, 2004 (Hakemli Üniversite Dergisi)

2002

2002

Su Ürünlerinin Beslenmemizdeki Yeri ve Önemi

ŞENGÖR G. F. , ERKAN ÖZDEN N.

Standard Ekonomik ve Teknik Teknik Dergi, cilt.41, ss.70-74, 2002 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

2000

2000

Füme Balık Teknolojisi ve Tüketimi Etkileyen Faktörler

ŞENGÖR G. F.

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Dergisi, cilt.17, ss.249-256, 2000 (Hakemli Üniversite Dergisi)

1999

1999

Tütsülemenin Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss,W.)’nın Amino Asit ve Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Etkisi

ŞENGÖR G. F.

Standard Ekonomik ve Teknik Turk Psikoloji Dergisi, ss.31-38, 1999 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

1997

1997

Ege Bölgesi Su Ürünleri Sanayi İşletmelerinin Aktiviteleri ve Tüketici Tercihleri

Saygı H., ŞENGÖR G. F.

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi, cilt.14, ss.251-268, 1997 (Hakemli Üniversite Dergisi)

1995

1995

Tütsüleme Teknolojisindeki Gelişmeler

ÜNAL G. F. , Çelik U.

Ege Üniv. Su Ürünleri Dergisi, cilt.12, ss.395-407, 1995 (Hakemli Üniversite Dergisi)

1994

1994

Dondurulmuş Su Ürünlerinde Ambalajlama Teknolojisi

ŞENGÖR G. F.

Ege Üniv. Su Ürünleri Dergisi, cilt.11, ss.71-82, 1994 (Hakemli Üniversite Dergisi)

1991

1991

. Türkiye’de Defne Yaprağı (Lüfer Yavrusu) Avı ve Sonuçları Üzerinde Bir İnceleme

Alpbaz A., Temelli B., Özden O., Çaklı Ş., ÜNAL G. F.

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi, cilt.8, ss.202-207, 1991 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2017

2017

Determination of Proximate Composition and Sensory Parameters of Sous Vide-Meagre (Argyrosomus regius)

ŞENGÖR G. F. , CEYLAN Z. , Şeneroğlu G. N.

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.42

2017

2017

Importance of nanoparticles and nanofibers on fish quality

CEYLAN Z. , ŞENGÖR G. F. Ü. , YILMAZ M. T.

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.40

2017

2017

Nano Yapılar ve Balık Kalitesi Üzerindeki Potansiyel Kullanımı

ŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z.

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.163

2017

2017

The effect of thymol-loaded chitosan nanofibers on proximate composition of gilthead sea bream fillets

CEYLAN Z. , ŞENGÖR G. F. , YILMAZ M. T.

NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukrayna, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.51

2015

2015

Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları

ŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z. , KORUCU F.

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.372

2015

2015

Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi

ŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z.

II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015, ss.99-100

2014

2014

Usage of Organic and Natural Food Additives in Seafood

CEYLAN Z. , ŞENGÖR G. F.

FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.511

2013

2013

Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi

Şengör G. F. , Ceylan Z. , Doğruyol H.

FABA 2013 Balıkçılık ve Sucul Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.370-371

2013

2013

Determination of Proximate Compositions and Sensory Assessments of Sturgeon (Acipenseridae) Species and Caviar

Maleki R. H. , ŞENGÖR G. F.

The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.115

2013

2013

Investigation of The Effects of Sterilization at Different F0 Values on Chemical Composition and Cholesterol Level of Canned Sardina.

Maleki R. H. , ŞENGÖR G. F.

The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.22

2012

2012

Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi

Şengör G. F. , Doğruyol H. , Ceylan Z.

3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.96

2011

2011

Seafood Processing Technology in Turkey and Consumer Habits

ŞENGÖR G. F.

People to people Exchange between Japan and Turkey tied with Ocean Effective Utilization of Ocean Resources and Future Maritime Industries, Japonya, 1 - 04 Kasım 2011, ss.5

2011

2011

The Role and Importance of Food Touch Antimicrobial Paper and Time Temperature Indicators (TTI) on the Cold Storage of Seafood

Şengör G. F. , Doğruyol H. , Ceylan Z.

4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.224

2011

2011

Image analysis to estimate the weight of fish

Balaban M. O. , ŞENGÖR G. F. , Gümüş B., Çırban D.

Food Process Engineering in a Changing World, Yunanistan, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.1453

2007

2007

Su Ürünleri İşleme Endüstrisi’nde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenilirliği

ŞENGÖR G. F. , Varlık C.

XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.453

2002

2002

Fatty Acid Compositions of Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus,L. 1758) Fillet, Raw and Beeswaxed Caviar Oils

ŞENGÖR G. F. , ERKAN ÖZDEN N., ÖZDEN Ö. , Aksoy H. A. , Tüter M.

World Conference and Exhibition on Oilseed and Edible, Industrial,and Specialty Oils: Sources, Processing, By-Products, Utilization and Feed Formulations, Applications and Functionality, Türkiye, 1 - 04 Ağustos 2002, ss.26

2001

2001

Deniz Algleri’nin Gıda Endüstrisi’nde Kullanımı

ŞENGÖR G. F.

1. Alg Teknolojisi Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Ocak 2001, cilt.18/1, ss.139-148

2000

2000

The Canning of Black Mussels (Mytilus galloprovincialis,L.) After Smoking, The Determination of The Chemical, Amino Acid and Fatty Acid Composition

ŞENGÖR G. F. , Gün H., Kalafatoğlu H.

Authenticity of Species in Meat and Seafood Products, International Congress, İspanya, 1 - 04 Eylül 2000, ss.81

2000

2000

Gas Chromatography-Mass Spectrometry Analysis of Volatile Aroma Compounds from Smoked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss,W.).

ŞENGÖR G. F.

ISFP 4th International Conference On Agro and Food Physics, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2000, ss.110

1999

1999

Çeşitli Su Ürünlerinin Kolesterol İçerikleri ve Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Bir Araştırma

ŞENGÖR G. F. , Akkuş S., Maleki R. H.

X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Adana, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1999, ss.137-150

1997

1997

İşlenmiş Karamidye (Mytilus galloprovincialis,Lam.,1819)’de Kimyasal Kompozisyonun ve Randımanın Belirlenmesi

ŞENGÖR G. F. , Akkuş S., Çelik U.

IX.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1997, ss.705-711

1991

1991

Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi.

ŞENGÖR G. F. , Tatar O.

Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Kasım 1991, ss.739-751

Desteklenen Projeler

2015 - 2015

2015 - 2015

Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ŞENGÖR G. F. (Yürütücü)

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Catering Guide

Yayın Kurul Üyesi

2012 - 2016

2012 - 2016

İ.Ü Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Yayın Kurul Üyesi

Bilimsel Hakemlikler

Kasım 2020

Kasım 2020

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, İstanbul Üniversitesi, Türkiye

Eylül 2020

Eylül 2020

ACTA AQUATICA TURCICA

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2020

Eylül 2020

ACTA AQUATICA TURCICA

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2020

Ocak 2020

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2018

Ekim 2018

LWT-Food science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2018

Temmuz 2018

Food Bioscience

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2018

Temmuz 2018

Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2018

Haziran 2018

Journal of The Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2018

Mart 2018

Egyptian Journal of Aquatic Research

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2018

Şubat 2018

Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2018

Şubat 2018

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Ocak 2018

Ocak 2018

journal of Food Measurement and Characterization

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2017

Aralık 2017

International Food Research Journal

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ekim 2017

Ekim 2017

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2017

Eylül 2017

Food Bioscience

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2017

Ağustos 2017

International Journal of Food Properties

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2017

Ağustos 2017

Journal of Food Measurement and Characterization

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2017

Haziran 2017

Journal of Food Measurement and Characterization

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2017

Haziran 2017

Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2017

Nisan 2017

Journal of Aquatic Food Product Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2017

Nisan 2017

LWT-Food Science & Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2017

Mart 2017

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2017

Mart 2017

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2015

Temmuz 2015

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2015

Haziran 2015

Turk. J. Fish Aquat. Sci.

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2015

Haziran 2015

African Journal of Microbiology Research (AJMR)

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2014

Şubat 2014

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2014

Ocak 2014

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Aralık 2013

Aralık 2013

TÜBİTAK Projesi

Haziran 2013

Haziran 2013

17.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Diğer Dergiler

Ocak 2013

Ocak 2013

British Journal of Applied Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2012

Kasım 2012

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2012

Ekim 2012

Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2011

Mart 2011

Food Additives and Contaminants

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2010

Haziran 2010

TÜBİTAK Projesi

Şubat 2010

Şubat 2010

Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2008

Eylül 2008

Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2008

Şubat 2008

Journal of Aquatic Food Product and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2007

Nisan 2007

International Journal of Food Sciences and Nutrition

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2003

Ocak 2003

Turkish Journal of Veterinary & Animal Science

Hakemli Bilimsel Dergi

Mayıs 1999

Mayıs 1999

Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Hakemli Bilimsel Dergi

Bilimsel Danışmalıklar

2017 - 2017

2017 - 2017

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Sinop Üniversitesi

İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi, Türkiye

2017 - 2017

2017 - 2017

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Tübitak

İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi, Türkiye

2014 - 2014

2014 - 2014

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Tübitak

İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi, Türkiye

Ödüller

Mart 2018

Mart 2018

The Egyptian Journal of Aquatic Research Certificate of Reviewing awarded March 2018

Elsevier Publishing

Mayıs 2017

Mayıs 2017

LWT-Food Science and Technology Certificate of Reviewing awarded May,2017

Elsevier Publishing

Şubat 2011

Şubat 2011

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

Ocak 2010

Ocak 2010

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

Ocak 2008

Ocak 2008

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

Ocak 2005

Ocak 2005

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

Ocak 2003

Ocak 2003

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

Ocak 2002

Ocak 2002

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

Ocak 2001

Ocak 2001

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik programı

Ocak 2000

Ocak 2000

Başarılı Araşturıcı Ödülü

İ.Ü Bilimsel Araştırma Birimi



Davetli Kongre ve Sempozyum Faaliyetleri

2019

2019

20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Mersin-Türkiye

2019

2019

Akdeniz Havzası Bütünleştirilmiş Gözlem Sistemleri Ağı Oluşturulması Projesi,ODYSSEA: Gökova Paydaşlar Çalıştayı

Katılımcı

Muğla-Türkiye

2018

2018

European Biotechnology Congress

Katılımcı

Athens-Yunanistan

2017

2017

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference

Katılımcı

München-Almanya

2017

2017

19.ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Sinop-Türkiye

2017

2017

European Biotechnology Congress

Katılımcı

Dubrovnik-Hırvatistan

2017

2017

Nanotechnology and Nanomaterials (NANO-2017)

Katılımcı

Chernivtsi-Ukrayna

2016

2016

2nd Congress on Food Structure & Design

Katılımcı

Antalya-Türkiye

2016

2016

European Biotechnology Congress

Katılımcı

Riga-Letonya

2015

2015

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

İzmir-Türkiye

2015

2015

II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi

Katılımcı

Isparta-Türkiye

2015

2015

ICFAEST 2015: 17th International Conference on Fisheries, Aquaculture Economics and Seafood Trade

Katılımcı

Praha-Çek Cumhuriyeti

2014

2014

FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences

Katılımcı

Trabzon-Türkiye

2014

2014

International Association for Food Protection (IAFP), European Symposium on Food Safety

Katılımcı

Budapest-Macaristan

2014

2014

IAFP European Symposium 0n Food Safety

Katılımcı

Budapeşte-Macaristan

2014

2014

World Academy of Science, Engineering and Technology,International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences (ICEAFS)

Katılımcı

Lisbon-Portekiz

2014

2014

World Academy of Science, Engineering and Technology

Katılımcı

Lisbon-Portekiz

2014

2014

World academy of Science, Engineering and Technology

Katılımcı

Lisbon-Portekiz

2013

2013

17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2013

2013

FABA Fisheries and Aquatic Sciences

Katılımcı

Erzurum-Türkiye

2013

2013

The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus

Katılımcı

Lefke-Kıbrıs (Kktc)

2012

2012

3. Gıda Güvenliği Kongresi

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2011

2011

People to people Exchange between Japan and Turkey tied with Ocean

Katılımcı

Tokyo-Japonya

2011

2011

3rd. SAFE Consortium International Congress on Food Safety

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2011

2011

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Antalya-Türkiye

2011

2011

4th International Conference on Food and Nutrition

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2011

2011

AB Pazarlama Standartlarının Uygulanması Yönünde Yerel Adımlar

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2011

2011

11th International Congress on Engineering and Food

Katılımcı

Athens-Yunanistan

2011

2011

6. Ataşehir Çocuk Bilim Şenliği

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2009

2009

XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Rize-Türkiye

2008

2008

I. Ulusal Alabalık Sempozyumu

Katılımcı

Isparta-Türkiye

2007

2007

XIV Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Muğla-Türkiye

2007

2007

Ulusal Su Günleri

Katılımcı

Antalya-Türkiye

2004

2004

Deniz Bakteriyolojisi 2004

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2002

2002

World Conference and Exhibition on Oilseed and Edible,Industrial, and Specialty Oils

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2001

2001

I.Alg Teknolojisi Sempozyumu

Katılımcı

İzmir-Türkiye

2000

2000

Authenticity of Species in Meat and Seafood Products

Katılımcı

Vigo-İspanya

2000

2000

4th International Conference on Agro and Food Physics

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

2000

2000

EFAS 2000

Katılımcı

Bodrum-Türkiye

2000

2000

EFAS 2000

Katılımcı

Muğla-Türkiye

1999

1999

X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Adana-Türkiye

1997

1997

IX. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Isparta-Türkiye

1992

1992

7 Mühendislik Haftası

Katılımcı

Isparta-Türkiye

1991

1991

Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

İzmir-Türkiye

Burslar

2009 - Devam Ediyor

2009 - Devam Ediyor

Short Term Research Scholar (Araştırma Bursu) : J-1

Yabancı Ülkelerin Resmi Kurumları

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 195

h-indeksi (WOS): 9

Jüri Üyelikleri

Aralık-2020

Aralık 2020

Tez Savunma (Doktora)

Tez Savunma (Doktora) - Sinop Üniversitesi

Aralık-2018

Aralık 2018

Doktora Yeterlik Sınavı

Doktora Yeterlilik - T.C. İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Temmuz-2016

Temmuz 2016

Doktora Yeterlik Sınavı

Doktora Yeterlilik Sınavı - T.C. Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Mayıs-2015

Mayıs 2015

Doktora Yeterlik Sınavı

Doktora Yeterlik - T.C. İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi

Aralık-2014

Aralık 2014

Doktora Yeterlik Sınavı

Doktora Yeterlilik - T.C.İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi

Haziran-2010

Haziran 2010

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Yüksek Lisans Tez Savunması - T.C. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Temmuz-2008

Temmuz 2008

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Yüksek Lisans Tez Savunması - T.C. İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Haziran-2002

Haziran 2002

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Yüksek Lisans Tez Savunması - T.C. İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü