Prof. Dr. Gülgün Fatma ŞENGÖR


Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü

Gıda Güvenliği Anabilim Dalı


WoS Araştırma Alanları: Tarım ve Çevre Bilimleri (Age), Bitki ve Hayvan Bilimleri, Yaşam Bilimleri (Life), Tarım Bilimleri, Balıkçılık, Beslenme ve Diyetetik, Gıda Bilimi ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji


Yayınlardaki İsimler: Sengor GF, Sengor GFU, Unal Sengor Gulgun F.

E-posta: sengor@istanbul.edu.tr
İş Telefonu: +90 212 455 5700 Dahili: 20141
Fax Telefonu: +90 212 514 0379
Web: http://aves.istanbul.edu.tr/sengor/
Ofis: SB-229
Posta Adresi: İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü Gıda Güvenliği Anabilim Dalı Kalenderhane Mahallesi, Onaltı Mart Şehitleri Caddesi, No: 2 P.K 34134 Vezneciler Fatih İstanbul

Metrikler

Yayın

105

Yayın (WoS)

30

Yayın (Scopus)

26

Atıf (WoS)

366

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

410

H-İndeks (Scopus)

13

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

16

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1991 - 1995

1991 - 1995

Doktora

Ege Üniversitesi, Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı, Türkiye

1988 - 1991

1988 - 1991

Yüksek Lisans

Ege Üniversitesi, Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd., Türkiye

1983 - 1987

1983 - 1987

Lisans

Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi/İşleme Tek. Abd., Türkiye

Yaptığı Tezler

1995

1995

Doktora

Gökkuşağı Alabalığının (Oncorhynchus mykiss, W) Tütsülenmesi ve Bazı Kalite Kriterlerinin Tesbiti Üzerine Bir Araştırma.

Ege Üniversitesi, E.Ü Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd.

1991

1991

Yüksek Lisans

Dondurularak depolanan mürekkep balığındaki (Sepia officinalis L. 1758) Kalite Değişimlerinin İncelenmesi

Ege Üniversitesi, E.Ü Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2022

2022

İstanbul Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

İş Sağlığı ve Güvenliği

İstanbul Üniversitesi

2021

2021

Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlik Belgesi

Mesleki Kurs

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü

2021

2021

Amatör Denizci Belgesi

Mesleki Kurs

T.C. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü

2016

2016

Wiley Certificate of Participation Author Workshop

Diğer

Wiley

2016

2016

Çalışanlarda Vücut Sağlığının Korunması

Sağlık ve Tıp

İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı

2016

2016

Web Tasarım

Bilişim

İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı

2015

2015

Eğitim Becerileri Kursu

Eğitim Yönetimi ve Planlama

İstanbul Üniversitesi Eğitim Koordinatörlüğü

2013

2013

Texture ve Toz Akış Analiz Ölçüm Teknikleri

Diğer

Brookfield Engineering Laboratories Inc.

2012

2012

2012 Yılı Uluslararası Bilime Katkı Başarı Sertifikası

Diğer

İstanbul Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi

2012

2012

Su Ürünleri Hasat Sonrası Kalite,İzlenebilirlik,Gıda Güvenliği

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, FAO ve EUROFISH

2011

2011

EU Hygiene Standards and food safet managment in fish trade

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Environmental Club ZveJone

2010

2010

ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İç Tetikçi Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Up2U & SÜMDER

2008

2008

F4ST Tarladan Çatala Gıda Güvenliği Uzman Eğitim Programı

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Kalite Sistem Laboratuvarlar Grubu & Leonardo da Vinci

2004

2004

Gıda Katkı Maddelerinin Analizi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Ankara İl Kontrol Müdürlüğü

2004

2004

DNA İzolasyonu ve Real-Time PCR ile GMO Tarama Testi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Ankara İl Kontrol Müdürlüğü

2004

2004

İngilizce Yeterlilik Sertifikası

Yabancı Dil

T.C. Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi

2004

2004

ETS in Turkey: TOEFL Testing and Recent Developments in Language Assessment

Eğitim Yönetimi ve Planlama

IIE European Office

2000

2000

2000 Yılı Uluslararası Bilime Katkı Başarı Sertifikası

Diğer

T.C. İstanbul Üniversitesi

1996

1996

Dos,Windows,Word

Bilişim

Ege Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Araştırma Alanları

Tarımsal Bilimler

Su Ürünleri

Su Ürünleri İşleme Teknolojileri

Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu

Gıda Katkı Maddeleri

Gıda Biyoteknolojisi

Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü

2012 - 2020

2012 - 2020

Doç. Dr.

İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü

1998 - 2012

1998 - 2012

Yrd. Doç. Dr.

İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü

2009 - 2009

2009 - 2009

Yrd. Doç. Dr.

University of Alaska Fairbanks, Uaf School Of Fisheries And Ocean Sciences, Fishery Industrial Technology Center

1996 - 1998

1996 - 1998

Yrd. Doç. Dr.

Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

1992 - 1996

1992 - 1996

Uzman

Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

Yönetimsel Görevler

2025 - 2025

2025 - 2025

Sürdürülebilirlik Komisyonu

İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

2009 - 2009

2009 - 2009

Araştırıcı

Alaska Üniversitesi Fairbanks, Balıkçılık Endüstrisi Teknoloji Merkezi, Araştırıcı

1996 - 1998

1996 - 1998

Yrd.Doç.Dr

Ege Üniversitesi, Yrd.Doç.Dr

1992 - 1996

1992 - 1996

Uzman

Ege Üniversitesi, Uzman

1988 - 1988

1988 - 1988

Su Ürünleri Müh.

Balyat Su Ürünleri ve Tesisleri A.Ş Pınarbaşı/İzmir, Su Ürünleri Müh.

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

Su Ürünleri İşleme Teknolojisinde Nanoteknoloji Uygulamaları

Su Ürünlerinin Duyusal Değerlendirilmesi

Su Ürünlerinin Duyusal Değerlendirilmesi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Projelendirme

Su Ürünlerinde Kullanılan Katkı Maddeleri ve Güvenilirliği

Su Ürünlerinde Kullanılan Katkı Maddeleri ve Güvenilirliği

Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Projelendirme

Su Ürünlerinde Katkı Maddeleri ve Güvenilirliği

Su Ürünlerinde Kullanılan Katkı Maddeleri ve Güvenilirliği

Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Projelendirme

Lisans

Lisans

Su Ürünlerinde Gastronomi

Su Ürünleri Kodeksi ve Uygulamaları

Su Ürünlerinde Gastronomi

Su Ürünleri Kodeksi ve Uygulamaları

Su Ürünleri Kodeksi ve Uygulamaları

Su Ürünleri Kodeksi ve Uygulamaları

Su Ürünleri Besin Tüzüğü

Makaleler

Tümü (50)
SCI-E, SSCI, AHCI (23)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (28)
ESCI (5)
Scopus (26)
TRDizin (14)
Diğer Yayınlar (16)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimlerde Bilim Etiği

Şengör-Ünal G. F., Erdem A. R.

AKETDER 3. Uluslararası Etik Araştırmaları Kongresi, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2024, ss.28, (Özet Bildiri) Creative Commons License

0

0

2. Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri Ve Önemi

ŞENGÖR G. F., CEYLAN Z.

II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, ss.99, (Özet Bildiri)

2019

2019

3. İstavrit Balığında (Trachurus trachurus) Ayıklama İşleminin Kalite ve Halk Sağlığı Açısından Önemi

ŞENGÖR G. F., Ceylan Z., YARDIMCI R. E., Özturan S.

20. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.107, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

5. Importance of nanoparticles and nanofibers on fish quality

CEYLAN Z., ŞENGÖR G. F. Ü., YILMAZ M. T.

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.40, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

6. Determination of Proximate Composition and Sensory Parameters of Sous Vide-Meagre (Argyrosomus regius)

ŞENGÖR G. F., CEYLAN Z., Şeneroğlu G. N.

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.42, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

7. Nano Yapılar ve Balık Kalitesi Üzerindeki Potansiyel Kullanımı

ŞENGÖR G. F. Ü., CEYLAN Z.

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.163, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

8. The effect of thymol-loaded chitosan nanofibers on proximate composition of gilthead sea bream fillets

CEYLAN Z., ŞENGÖR G. F., YILMAZ M. T.

NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukrayna, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.51, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

11. Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi

ŞENGÖR G. F., CEYLAN Z., DOĞRUYOL TANRIVERDİ H., GÖNÜLAL O.

17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2016, ss.360, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

14. Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları

ŞENGÖR G. F. Ü., CEYLAN Z., KORUCU F.

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.372, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

15. Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi

ŞENGÖR G. F. Ü., CEYLAN Z.

II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015, ss.99-100, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

16. The Effects of Sous Vide Technology Combined with Different Herbals on Sensorial and Physical Quality of Fish Species Caught in the Northern Aegean Sea and Marmara Sea

CEYLAN Z., ŞENGÖR G. F., GÖNÜLAL O.

ICFAEST 2015 : 17th International Conference on Fisheries, Aquaculture Economics and Seafood Trade, Prag, Çek Cumhuriyeti, 23 - 24 Mart 2015, ss.1198, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

17. Usage of Organic and Natural Food Additives in Seafood

CEYLAN Z., ŞENGÖR G. F.

FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.511, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

18. Usage Of Organic and Natural Food Additives In Seafood

CEYLAN Z., ŞENGÖR G. F.

International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.511, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

19. "The Comparison of Consumer Preferences and Nutritive Value of Sea Bream (Sparus aurata ) from Two Different Culture Conditions,"

ŞENGÖR G. F., CEYLAN Z.

IAFP European Symposium on Food Safety, Budapeşte, Macaristan, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.250, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

20. COLOUR AND TEXTURAL PROPERITIES OF CUTTLEFISH (SEPIA OFFICINALIS) AT AMBIENT TEMPERATURE AND COLD STORAGE CONDITION

ŞENGÖR G. F., CEYLAN Z.

ICEAFS 2014 : International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences, Lizbon, Portekiz, 17 - 18 Nisan 2014, ss.701, (Özet Bildiri)

2013

2013

21. Mürekkep Balığının (Sepia Officinalis,L.) Besin Bileşimi Ve Randımanının Belirlenmesi

Şengör G. F., Ceylan Z., Doğruyol H., Gönülal O.

17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.220, (Özet Bildiri)

2013

2013

22. Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi

ŞENGÖR G. F., CEYLAN Z., DOĞRUYOL TANRIVERDİ H., GÖNÜLAL O.

17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2013, ss.360, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

23. Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi

Şengör G. F., Ceylan Z., Doğruyol H.

FABA 2013 Balıkçılık ve Sucul Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.370-371, (Özet Bildiri)

2013

2013

24. Investigation of The Effects of Sterilization at Different F0 Values on Chemical Composition and Cholesterol Level of Canned Sardina.

Maleki R. H., ŞENGÖR G. F.

The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.22, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

25. Determination of Proximate Compositions and Sensory Assessments of Sturgeon (Acipenseridae) Species and Caviar

Maleki R. H., ŞENGÖR G. F.

The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.115, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

26. Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi

Şengör G. F., Doğruyol H., Ceylan Z.

3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.96, (Özet Bildiri)

2011

2011

27. Seafood Processing Technology in Turkey and Consumer Habits

ŞENGÖR G. F.

People to people Exchange between Japan and Turkey tied with Ocean Effective Utilization of Ocean Resources and Future Maritime Industries, Japonya, 1 - 04 Kasım 2011, ss.5, (Özet Bildiri)

2011

2011

28. The Role and Importance of Food Touch Antimicrobial Paper and Time Temperature Indicators (TTI) on the Cold Storage of Seafood

Şengör G. F., Doğruyol H., Ceylan Z.

4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.224, (Özet Bildiri)

2011

2011

29. Çipura Balığı’nın (Sparus aurata) Bazı Görsel Kalite Özelliklerinin İmaj Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi.

ŞENGÖR G. F., Balaban M. O., TOPALOĞLU B.

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.216-217, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

30. Image analysis to estimate the weight of fish

Balaban M. O., ŞENGÖR G. F., Gümüş B., Çırban D.

Food Process Engineering in a Changing World, Yunanistan, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.1453, (Özet Bildiri)

2007

2007

35. Su Ürünleri İşleme Endüstrisi’nde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenilirliği

ŞENGÖR G. F., Varlık C.

XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.453, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

36. Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi

ŞENGÖR G. F., ÜÇOK ALAKAVUK D., TOSUN Ş. Y.

XIV. Ulusal su ürünleri sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.182, (Tam Metin Bildiri)

2002

2002

39. Fatty Acid Compositions of Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus,L. 1758) Fillet, Raw and Beeswaxed Caviar Oils

ŞENGÖR G. F., ERKAN ÖZDEN N., ÖZDEN Ö., Aksoy H. A., Tüter M.

World Conference and Exhibition on Oilseed and Edible, Industrial,and Specialty Oils: Sources, Processing, By-Products, Utilization and Feed Formulations, Applications and Functionality, Türkiye, 1 - 04 Ağustos 2002, ss.26, (Tam Metin Bildiri)

2001

2001

40. Deniz Algleri’nin Gıda Endüstrisi’nde Kullanımı

ŞENGÖR G. F.

1. Alg Teknolojisi Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Ocak 2001, cilt.18/1, ss.139-148, (Tam Metin Bildiri)

2000

2000

41. The Canning of Black Mussels (Mytilus galloprovincialis,L.) After Smoking, The Determination of The Chemical, Amino Acid and Fatty Acid Composition

ŞENGÖR G. F., Gün H., Kalafatoğlu H.

Authenticity of Species in Meat and Seafood Products, International Congress, İspanya, 1 - 04 Eylül 2000, ss.81, (Tam Metin Bildiri)

2000

2000

42. Gas Chromatography-Mass Spectrometry Analysis of Volatile Aroma Compounds from Smoked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss,W.).

ŞENGÖR G. F.

ISFP 4th International Conference On Agro and Food Physics, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2000, ss.110, (Tam Metin Bildiri)

1999

1999

43. Çeşitli Su Ürünlerinin Kolesterol İçerikleri ve Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Bir Araştırma

ŞENGÖR G. F., Akkuş S., Maleki R. H.

X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Adana, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1999, ss.137-150, (Tam Metin Bildiri)

1997

1997

45. İşlenmiş Karamidye (Mytilus galloprovincialis,Lam.,1819)’de Kimyasal Kompozisyonun ve Randımanın Belirlenmesi

ŞENGÖR G. F., Akkuş S., Çelik U.

IX.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1997, ss.705-711, (Tam Metin Bildiri)

1991

1991

46. Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi.

ŞENGÖR G. F., Tatar O.

Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Kasım 1991, ss.739-751, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2025

2025

1. Biochemical and microbial food safety hazards in seafood: A Mediterranean perspective (Part 2)

Özoğul F., Ratkod N., Köse S., Alak G., Kızılyıldırım S., Bilgin Ş., et al.

ADVANCES IN FOOD AND NUTRITION RESEARCH, Fidel Toldra, Editör, Academic Press , Massachusetts, ss.209-271, 2025

2023

2023

2. Akademisyenlik ve Toplumdaki Rolü

Şengör G. F.

Akademik Etik ve Bilim, Fahri Apaydın, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.161-183, 2023

2021

2021

3. Gıda Güvenliği ve Su Ürünleri

Şengör G. F.

Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer Ceylan Dr. Öğr. Üyesi Esra Doğu Baykut, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.117-140, 2021

2021

2021

4. Sous vide Pişirilmiş Su Ürünleri ve Gastronomi

Şengör G. F.

Denizden Gastronomiye, Doç.Dr. Zafer Ceylan,Dr. Öğr. Üyesi Esra Doğu Baykut, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.167-189, 2021

Desteklenen Projeler

2019 - 2020

2019 - 2020

Illuminating Hidden Harvests: Case study on small-scale fisheries in Turkey (FAO destekli proje))Sürdürülebilir Kalkınma

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı – UNDP Destekli Proje

Göktürk D. (Yürütücü), Deniz T., Yılmaz N., Ulaş A., Ateş C., Eryalçın K. M., et al.

2017 - 2017

2017 - 2017

NANO YAPILAR VE BALIK KALİTESİ ÜZERİNDEKİ POTANSİYEL KULLANIMI

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ŞENGÖR G. F. (Yürütücü), CEYLAN Z.

2017 - 2017

2017 - 2017

IMPORTANCE OF NANOPARTICLES AND NANOFIBERS ON FISH QUALITY

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ŞENGÖR G. F. (Yürütücü), CEYLAN Z., YILMAZ M. T.

2015 - 2016

2015 - 2016

Çiğ ve Tütsülenmiş Balıklardaki PAH Düzeylerinin Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

BALCIOĞLU İLHAN E. B. (Yürütücü), CEYLAN Z., AKSU A., ÇAĞLAR N., ŞENGÖR G. F.

2015 - 2015

2015 - 2015

Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ŞENGÖR G. F. (Yürütücü)

2013 - 2014

2013 - 2014

Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ŞENGÖR G. F. (Yürütücü), DOĞRUYOL BAYAR H.

2012 - 2013

2012 - 2013

Toprak Havuzlarda ve Kafeslerde Yetiştirilen Çipura Balığının Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ŞENGÖR G. F. (Yürütücü)

2011 - 2011

2011 - 2011

ÇİPURA BALIĞININ (Sparus aurata) BAZI GÖRSEL KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İMAJ ANALİZ YÖNTEMİ İLE BELİRLENMESİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer

ŞENGÖR G. F. (Yürütücü)

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Catering Guide

Yayın Kurul Üyesi

2012 - 2016

2012 - 2016

İ.Ü Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Yayın Kurul Üyesi

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Akademide Etik Derneği

Üye

2011 - 2023

2011 - 2023

Su Ürünleri Mühendisleri Derneği

Üye

2010 - 2017

2010 - 2017

Ziraat Mühendisleri Odası

Üye

2003 - 2003

2003 - 2003

American Association For The Advancement of Science

Üye

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Eylül 2023

Eylül 2023

SU URUNLERI DERGISI

ESCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2023

Şubat 2023

LWT-Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2022

Kasım 2022

Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences

ESCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences

ESCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2022

Mayıs 2022

Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ocak 2022

Ocak 2022

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2020

Kasım 2020

Fascicle VI-FOOD TECHNOLOGY

ESCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2020

Eylül 2020

ACTA AQUATICA TURCICA

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2020

Eylül 2020

ACTA AQUATICA TURCICA

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2020

Ocak 2020

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2018

Ekim 2018

LWT-Food science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2018

Temmuz 2018

Food Bioscience

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2018

Temmuz 2018

Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2018

Haziran 2018

Journal of The Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2018

Mayıs 2018

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2018

Mart 2018

Egyptian Journal of Aquatic Research

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2018

Şubat 2018

Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2018

Ocak 2018

journal of Food Measurement and Characterization

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2017

Aralık 2017

International Food Research Journal

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ekim 2017

Ekim 2017

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2017

Eylül 2017

Food Bioscience

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2017

Ağustos 2017

International Journal of Food Properties

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2017

Ağustos 2017

Journal of Food Measurement and Characterization

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2017

Haziran 2017

Journal of Food Measurement and Characterization

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2017

Haziran 2017

Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2017

Nisan 2017

Journal of Aquatic Food Product Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2017

Nisan 2017

LWT-Food Science & Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2017

Mart 2017

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2017

Mart 2017

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2015

Temmuz 2015

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2015

Haziran 2015

Turk. J. Fish Aquat. Sci.

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2015

Haziran 2015

African Journal of Microbiology Research (AJMR)

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2014

Şubat 2014

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2014

Ocak 2014

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2013

Haziran 2013

17.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Diğer Dergiler

Ocak 2013

Ocak 2013

British Journal of Applied Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2012

Kasım 2012

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2012

Ekim 2012

Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2011

Mart 2011

Food Additives and Contaminants

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2010

Şubat 2010

Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2008

Eylül 2008

Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2008

Şubat 2008

Journal of Aquatic Food Product and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2007

Nisan 2007

International Journal of Food Sciences and Nutrition

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2003

Ocak 2003

Turkish Journal of Veterinary & Animal Science

Hakemli Bilimsel Dergi

Mayıs 1999

Mayıs 1999

Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Hakemli Bilimsel Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Kasım 2025

Kasım 2025

Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje

Atatürk Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2024

Haziran 2024

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, İstanbul Üniversitesi, Türkiye

Ocak 2024

Ocak 2024

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Yalova Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Çukurova Üniversitesi, Türkiye

Kasım 2021

Kasım 2021

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Diğer, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Türkiye

Kasım 2020

Kasım 2020

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Sinop Üniversitesi, Türkiye

Şubat 2018

Şubat 2018

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Akdeniz Üniversitesi, Türkiye

Aralık 2013

Aralık 2013

TÜBİTAK Projesi

Haziran 2010

Haziran 2010

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye

Etik Değerlendirmeler İçin Hakemlikler

Mart 2022

Mart 2022

Bilimsel Yayın/Eser

Akademide Etik Derneği (AKETDER), Akademide Etik Derneği (AKETDER), Türkiye

Bilimsel Danışmanlıklar

2022 - 2022

2022 - 2022

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

TÜBİTAK

İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü, Türkiye

2017 - 2017

2017 - 2017

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Sinop Üniversitesi

İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü, Türkiye

2017 - 2017

2017 - 2017

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Tübitak

İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü, Türkiye

2014 - 2014

2014 - 2014

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Tübitak

İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Eylül 2013

Eylül 2013

17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Altuğ G., Yıldız M., Karataş Steınum S., Karakulak F. S., Akçaalan Albay R., Akaylı T., et al.
İstanbul, Türkiye

Ödüller

Nisan 2012

Nisan 2012

Başarılı Araştırıcı Ödülü

İstanbul Üniversitesi, Bilimsel Araştırma Projeleri

Şubat 2011

Şubat 2011

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

Ocak 2010

Ocak 2010

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

Ocak 2008

Ocak 2008

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

Ocak 2005

Ocak 2005

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

Ocak 2003

Ocak 2003

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

Ocak 2002

Ocak 2002

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

Ocak 2001

Ocak 2001

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik programı

Ocak 2000

Ocak 2000

Başarılı Araşturıcı Ödülü

İ.Ü Bilimsel Araştırma Birimi



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

26 Ocak 2023 - 27 Ocak 2023

26 Ocak 2023 - 27 Ocak 2023

AKETDER 2.ULUSLARARASI ETİK ARAŞTIRMALARI KONGRESİ

Oturum Başkanı

İstanbul-Türkiye

01 Eylül 2019 - 01 Eylül 2019

01 Eylül 2019 - 01 Eylül 2019

20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Mersin-Türkiye

01 Nisan 2019 - 01 Nisan 2019

01 Nisan 2019 - 01 Nisan 2019

Akdeniz Havzası Bütünleştirilmiş Gözlem Sistemleri Ağı Oluşturulması Projesi,ODYSSEA: Gökova Paydaşlar Çalıştayı

Katılımcı

Muğla-Türkiye

01 Ağustos 2018 - 01 Ağustos 2018

01 Ağustos 2018 - 01 Ağustos 2018

European Biotechnology Congress

Katılımcı

Athens-Yunanistan

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference

Katılımcı

München-Almanya

01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017

01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017

19.ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Sinop-Türkiye

01 Ağustos 2017 - 01 Ağustos 2017

01 Ağustos 2017 - 01 Ağustos 2017

European Biotechnology Congress

Katılımcı

Dubrovnik-Hırvatistan

01 Ağustos 2017 - 01 Ağustos 2017

01 Ağustos 2017 - 01 Ağustos 2017

Nanotechnology and Nanomaterials (NANO-2017)

Katılımcı

Chernivtsi-Ukrayna

01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016

01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016

2nd Congress on Food Structure & Design

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Mayıs 2016 - 01 Mayıs 2016

01 Mayıs 2016 - 01 Mayıs 2016

European Biotechnology Congress

Katılımcı

Riga-Letonya

01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015

01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

İzmir-Türkiye

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi

Katılımcı

Isparta-Türkiye

01 Mart 2015 - 01 Mart 2015

01 Mart 2015 - 01 Mart 2015

ICFAEST 2015: 17th International Conference on Fisheries, Aquaculture Economics and Seafood Trade

Katılımcı

Praha-Çek Cumhuriyeti

01 Eylül 2014 - 01 Eylül 2014

01 Eylül 2014 - 01 Eylül 2014

FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences

Katılımcı

Trabzon-Türkiye

01 Mayıs 2014 - 01 Mayıs 2014

01 Mayıs 2014 - 01 Mayıs 2014

IAFP European Symposium 0n Food Safety

Katılımcı

Budapeşte-Macaristan

01 Mayıs 2014 - 01 Mayıs 2014

01 Mayıs 2014 - 01 Mayıs 2014

International Association for Food Protection (IAFP), European Symposium on Food Safety

Katılımcı

Budapest-Macaristan

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

World academy of Science, Engineering and Technology

Katılımcı

Lisbon-Portekiz

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

World Academy of Science, Engineering and Technology,International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences (ICEAFS)Sürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Lisbon-Portekiz

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

World Academy of Science, Engineering and Technology

Katılımcı

Lisbon-Portekiz

01 Eylül 2013 - 01 Eylül 2013

01 Eylül 2013 - 01 Eylül 2013

17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Haziran 2013 - 01 Haziran 2013

01 Haziran 2013 - 01 Haziran 2013

FABA Fisheries and Aquatic Sciences

Katılımcı

Erzurum-Türkiye

01 Mart 2013 - 01 Mart 2013

01 Mart 2013 - 01 Mart 2013

The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus

Katılımcı

Lefke-Kıbrıs (Kktc)

01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012

01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012

3. Gıda Güvenliği KongresiSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Kasım 2011 - 01 Kasım 2011

01 Kasım 2011 - 01 Kasım 2011

People to people Exchange between Japan and Turkey tied with OceanSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Tokyo-Japonya

01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011

01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011

01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011

4th International Conference on Food and Nutrition

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011

01 Ekim 2011 - 01 Ekim 2011

3rd. SAFE Consortium International Congress on Food Safety

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Temmuz 2011 - 01 Temmuz 2011

01 Temmuz 2011 - 01 Temmuz 2011

AB Pazarlama Standartlarının Uygulanması Yönünde Yerel Adımlar

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Mayıs 2011 - 01 Mayıs 2011

01 Mayıs 2011 - 01 Mayıs 2011

11th International Congress on Engineering and Food

Katılımcı

Athens-Yunanistan

01 Mayıs 2011 - 01 Mayıs 2011

01 Mayıs 2011 - 01 Mayıs 2011

6. Ataşehir Çocuk Bilim Şenliği

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Temmuz 2009 - 01 Temmuz 2009

01 Temmuz 2009 - 01 Temmuz 2009

XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Rize-Türkiye

01 Ekim 2008 - 01 Ekim 2008

01 Ekim 2008 - 01 Ekim 2008

I. Ulusal Alabalık Sempozyumu

Katılımcı

Isparta-Türkiye

01 Eylül 2007 - 01 Eylül 2007

01 Eylül 2007 - 01 Eylül 2007

XIV Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Muğla-Türkiye

01 Mayıs 2007 - 01 Mayıs 2007

01 Mayıs 2007 - 01 Mayıs 2007

Ulusal Su Günleri

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Kasım 2004 - 01 Kasım 2004

01 Kasım 2004 - 01 Kasım 2004

Deniz Bakteriyolojisi 2004

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Ağustos 2002 - 01 Ağustos 2002

01 Ağustos 2002 - 01 Ağustos 2002

World Conference and Exhibition on Oilseed and Edible,Industrial, and Specialty Oils

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Ekim 2001 - 01 Ekim 2001

01 Ekim 2001 - 01 Ekim 2001

I.Alg Teknolojisi Sempozyumu

Katılımcı

İzmir-Türkiye

01 Eylül 2000 - 01 Eylül 2000

01 Eylül 2000 - 01 Eylül 2000

Authenticity of Species in Meat and Seafood Products

Katılımcı

Vigo-İspanya

01 Mayıs 2000 - 01 Mayıs 2000

01 Mayıs 2000 - 01 Mayıs 2000

4th International Conference on Agro and Food Physics

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Nisan 2000 - 01 Nisan 2000

01 Nisan 2000 - 01 Nisan 2000

EFAS 2000

Katılımcı

Bodrum-Türkiye

01 Nisan 2000 - 01 Nisan 2000

01 Nisan 2000 - 01 Nisan 2000

EFAS 2000

Katılımcı

Muğla-Türkiye

01 Eylül 1999 - 01 Eylül 1999

01 Eylül 1999 - 01 Eylül 1999

X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Adana-Türkiye

01 Eylül 1997 - 01 Eylül 1997

01 Eylül 1997 - 01 Eylül 1997

IX. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Isparta-Türkiye

01 Mayıs 1992 - 01 Mayıs 1992

01 Mayıs 1992 - 01 Mayıs 1992

7 Mühendislik Haftası

Katılımcı

Isparta-Türkiye

01 Kasım 1991 - 01 Kasım 1991

01 Kasım 1991 - 01 Kasım 1991

Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

İzmir-Türkiye

Burslar

2009 - 2009

2009 - 2009

Short Term Research Scholar (Araştırma Bursu) : J-1

Yabancı Ülkelerin Resmi Kurumları

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 364

h-indeksi (WOS): 13

Jüri Üyelikleri

Ocak-2023

Ocak 2023

Akademik Kadroya Atama-Yardımcı Doçentlik

Sinop Üniversitesi, Dr Öğretim Üyesi Atama - Sinop Üniversitesi

Aralık-2022

Aralık 2022

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınav jürisi, Üniversitelerarası Kurul, Ekim 2022 - Adıyaman Üniversitesi

Kasım-2022

Kasım 2022

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Doçentlik Atama Jürisi - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi

Ağustos-2022

Ağustos 2022

Akademik Kadroya Atama-Doçentlik

T.C. Munzur Üniversitesi, Doçentlik Atama Jürisi - Munzur Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Tez Savunma (Doktora)

Doktora Tez Danışmanı - İstanbul Üniversitesi

Ocak-2022

Ocak 2022

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınav Jürisi, Üniversitelerarası Kurul, Eylül 2021 - Akdeniz Üniversitesi

Ekim-2021

Ekim 2021

Akademik Kadroya Atama-Profesörlük

T.C. Sinop Üniversitesi Rektörlüğü, Profesörlük Atama Jürisi - İstanbul Üniversitesi

Ağustos-2021

Ağustos 2021

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınav Jürisi, Üniversitelerarası Kurul, Mayıs 2021. - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi

Haziran-2021

Haziran 2021

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınav Jürisi, Üniversitelerarası Kurul, Ocak 2021 - Munzur Üniversitesi

Haziran-2021

Haziran 2021

Doçentlik Sınavı

Doçentlik Sınav Jürisi, Üniversitelerarası Kurul, Ocak 2021 - İskenderun Teknik Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Tez Savunma (Doktora)

Sinop Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Doktora Tez Savunması Asil Jüri - Sinop Üniversitesi

Aralık-2018

Aralık 2018

Doktora Yeterlik Sınavı

- T.C. İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Temmuz-2017

Temmuz 2017

Tez Savunma (Doktora)

- İstanbul Üniversitesi

Temmuz-2016

Temmuz 2016

Doktora Yeterlik Sınavı

- T.C. Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Mayıs-2015

Mayıs 2015

Doktora Yeterlik Sınavı

- T.C. İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi

Aralık-2014

Aralık 2014

Doktora Yeterlik Sınavı

- T.C.İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi

Haziran-2010

Haziran 2010

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- T.C. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Temmuz-2008

Temmuz 2008

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- T.C. İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Haziran-2002

Haziran 2002

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- T.C. İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü