Prof.

Gülgün Fatma ŞENGÖR


Faculty of Aquatic Sciences

Department of Fisheries and Seafood Processing Technology

Seafood Safety Programme

Education Information

1991 - 1995

1991 - 1995

Doctorate

Ege Üniversitesi, Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı, Turkey

1988 - 1991

1988 - 1991

Postgraduate

Ege Üniversitesi, Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd., Turkey

1983 - 1987

1983 - 1987

Undergraduate

Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi/İşleme Tek. Abd., Turkey

Dissertations

1995

1995

Doctorate

Gökkuşağı Alabalığının (Oncorhynchus mykiss, W) Tütsülenmesi ve Bazı Kalite Kriterlerinin Tesbiti Üzerine Bir Araştırma.

Ege University, E.Ü Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd.

1991

1991

Postgraduate

Dondurularak depolanan mürekkep balığındaki (Sepia officinalis L. 1758) Kalite Değişimlerinin İncelenmesi

Ege University, E.Ü Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı

Foreign Languages

B2 Upper Intermediate

B2 Upper Intermediate

English

Certificates, Courses and Trainings

2021

2021

Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlik Belgesi

Vocational Course

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü

2021

2021

Amatör Denizci Belgesi

Vocational Course

T.C. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü

2016

2016

Wiley Certificate of Participation Author Workshop

Other

Wiley

2016

2016

Web Tasarım

IT

İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı

2016

2016

Çalışanlarda Vücut Sağlığının Korunması

Health&Medicine

İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı

2015

2015

Eğitim Becerileri Kursu

Education Management and Planning

İstanbul Üniversitesi Eğitim Koordinatörlüğü

2013

2013

Texture ve Toz Akış Analiz Ölçüm Teknikleri

Other

Brookfield Engineering Laboratories Inc.

2012

2012

2012 Yılı Uluslararası Bilime Katkı Başarı Sertifikası

Other

İstanbul Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi

2012

2012

Su Ürünleri Hasat Sonrası Kalite,İzlenebilirlik,Gıda Güvenliği

Education Management and Planning

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, FAO ve EUROFISH

2011

2011

EU Hygiene Standards and food safet managment in fish trade

Education Management and Planning

Environmental Club ZveJone

2010

2010

ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İç Tetikçi Eğitimi

Education Management and Planning

Up2U & SÜMDER

2008

2008

F4ST Tarladan Çatala Gıda Güvenliği Uzman Eğitim Programı

Education Management and Planning

Kalite Sistem Laboratuvarlar Grubu & Leonardo da Vinci

2004

2004

Gıda Katkı Maddelerinin Analizi

Education Management and Planning

T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Ankara İl Kontrol Müdürlüğü

2004

2004

DNA İzolasyonu ve Real-Time PCR ile GMO Tarama Testi

Education Management and Planning

T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Ankara İl Kontrol Müdürlüğü

2004

2004

İngilizce Yeterlilik Sertifikası

Foreign Language

T.C. Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi

2004

2004

ETS in Turkey: TOEFL Testing and Recent Developments in Language Assessment

Education Management and Planning

IIE European Office

2000

2000

2000 Yılı Uluslararası Bilime Katkı Başarı Sertifikası

Other

T.C. İstanbul Üniversitesi

1996

1996

Dos,Windows,Word

IT

Ege Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Research Areas

Agricultural Sciences, Seafood, Seafood Processing Technologies, Engineering and Technology

Academic Titles / Tasks

2021 - Continues

2021 - Continues

Professor

Istanbul University, Faculty Of Aquatic Sciences, Department Of Fisheries And Seafood Processing Technology

2012 - 2020

2012 - 2020

Associate Professor

Istanbul University, Faculty Of Aquatic Sciences, Department Of Fisheries And Seafood Processing Technology

2016 - 2019

2016 - 2019

Associate Professor

Istanbul University, Faculty Of Aquatic Sciences, Department Of Fisheries And Seafood Processing Technology

1998 - 2012

1998 - 2012

Assistant Professor

Istanbul University, Faculty Of Aquatic Sciences, Department Of Fisheries And Seafood Processing Technology

2009 - 2009

2009 - 2009

Assistant Professor

University of Alaska Fairbanks, Uaf School Of Fisheries And Ocean Sciences, Fishery Industrial Technology Center

1996 - 1998

1996 - 1998

Assistant Professor

Ege University, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

1992 - 1996

1992 - 1996

Expert

Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü

Managerial Experience

Courses

Doctorate

Doctorate

Nanotechnology Applications in Seafood Processing Technology

Postgraduate

Postgraduate

Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Projelendirme

Postgraduate

Postgraduate

Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Projelendirme

Postgraduate

Postgraduate

Su Ürünlerinde Katkı Maddeleri ve Güvenilirliği

Postgraduate

Postgraduate

Su Ürünlerinde Kullanılan Katkı Maddeleri ve Güvenilirliği

Undergraduate

Undergraduate

Su Ürünleri Kodeksi ve Uygulamaları

Undergraduate

Undergraduate

Su Ürünleri Besin Tüzüğü

Postgraduate

Postgraduate

Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Projelendirme

Articles Published in Journals That Entered SCI, SSCI and AHCI Indexes

2014

2014

Characterization of GnRH, ILGFRI and AR Genes in Sturgeon's Genomics

Albayrak G. , Sengor G. F. , Yoruk E.

ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH, vol.66, 2014 (Journal Indexed in SCI) identifier identifier

2010

2010

The Detection of Potential Carcinogenic PAH Using HPLC Procedure in Two Different Smoked Fish, Case Study: Istanbul/Turkey

Basak S., Sengor G. F. , Karakoç F. T.

TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES, vol.10, no.3, pp.351-355, 2010 (Journal Indexed in SCI) identifier identifier

2010

2010

The Chemical and Sensory Quality of Smoked Sturgeon (Huso huso): A Case Study

Sengor G. F. , Alakavuk D. , Tosun S. Y. , Ulusoy S.

JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, vol.19, no.3, pp.310-317, 2010 (Journal Indexed in SCI) identifier identifier

2008

2008

Determination of the amino acid and chemical composition of canned smoked mussels (Mytilus galloprovincialis, L.)

Sengoer G. F. , Guen H., Kalafatoğlu H.

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, vol.32, no.1, pp.1-5, 2008 (Journal Indexed in SCI) Sustainable Development identifier identifier

2007

2007

The effect of ascorbic acid, citric acid and salt on the quality of spiny dogfish (Squalus acanthias) fillet

Sengoer G. F. , Mol S. , Uecok D.

JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, vol.16, no.1, pp.103-113, 2007 (Journal Indexed in SCI) identifier identifier

2005

2005

Effect of Various Technological Processes on the Fatty Acid Composition of Mussel (Mytilus galloprovincialis, L.)

ÖTLEŞ S., Sengor G. F.

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, vol.1, no.3, 2005 (Journal Indexed in SCI) identifier

2004

2004

Determination of Microbial Flora, Water Activity and Physico-Chemical Analyses in Smoked-Canned Mussels (Mytilus galloprovincialis,L.).

ŞENGÖR G. F. , Kalafatoğlu H., Gün H.

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, vol.28, no.5, pp.793-797, 2004 (Journal Indexed in SCI Expanded)

2003

2003

Fatty Acid Compositions of Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus,L. 1758) Fillet, Raw and Beeswaxed Caviar Oils

Şengör G. F. , Özden Ö. , Erkan N., Tüter M., Aksoy H. A.

Turkish Journal Of Fisheries And Aquatic Sciences, vol.3, pp.93-96, 2003 (Journal Indexed in SCI Expanded)

2000

2000

Determination of freshness and chemical compositon of scad (Trachurus trachurus, L. 1758) stored in refrigerator

Sengor G. F. , Celik U., Akkus S.

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, vol.24, no.3, pp.187-193, 2000 (Journal Indexed in SCI) identifier identifier

Articles Published in Other Journals

2021

2021

The visual characteristics and quality of cultured gilthead seabream (Sparus aurata) in earthen ponds and net cages in Turkey

Şengör G. F. , Ceylan Z., Gürün S., Kalkan S., Hulyar O.

Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, vol.38, no.3, pp.365-373, 2021 (Journal Indexed in ESCI)

2020

2020

Gutting process in horse mackerel: Relationship between quality, food safety, public health

Ünal Şengör G. F. , Ceylan Z., Yardımcı R. E. , Özturan S.

Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences (EgeJFAS), vol.37, no.1, pp.85-91, 2020 (Journal Indexed in ESCI) Sustainable Development

2018

2018

Seafood culture and its importance in Turkish cuisine.

Ünal Şengör G. F. , Ceylan Z.

ACTA AQUATICA TURCICA, vol.14, no.4, pp.386-398, 2018 (Refereed Journals of Other Institutions)

2018

2018

Determination of the Quality Changes of Whole Cuttlefish (Sepia officinalis,L.) Stored at 2 °C

Ünal Şengör G. F. , Ceylan D. Z. , Doğruyol Bayar H.

Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, vol.35, no.2, pp.1, 2018 (Journal Indexed in ESCI)

2017

2017

SOUS VİDE TEKNOLOJİSİ İLE MUAMELE EDİLEN BALIKLARIN KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ

Ceylan Z. , Ünal Şengör G. F.

Turkish Journal of Aquatic Sciences, vol.32, no.1, pp.8-20, 2017 (National Refreed University Journal)

2016

2016

Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği

ŞENGÖR G. F. Ü. , Varlık C.

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi, vol.13, no.16, pp.33-44, 2016 (Other Refereed National Journals)

2015

2015

Dumanlanmış Su Ürünleri ve Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH's)

CEYLAN Z. , ŞENGÖR G. F.

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, pp.27-33, 2015 (Other Refereed National Journals)

2009

2009

Su Ürünlerinin İşlenmesinde Teknolojik İşlemler ve Paketleme

ŞENGÖR G. F. Ü.

Infovet Dergisi, no.66, pp.112-115, 2009 (Other Refereed National Journals)

2006

2006

Su Ürünlerinin Dumanlanması ve Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar ile İlgili Yasal Düzenlemeler

ŞENGÖR G. F. , Başak S.

Dünya Gıda Dergisi, no.9, pp.63-67, 2006 (Other Refereed National Journals)

2004

2004

Su Ürünlerinin Vitamin İçerikleri ve Beslenmedeki Önemi

ŞENGÖR G. F. , Başak S.

Dünya Gıda Dergisi, pp.64-71, 2004 (Other Refereed National Journals)

2004

2004

Taze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri

ŞENGÖR G. F. , Ergeç S. A.

Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi, vol.5, no.1, pp.33-47, 2004 (National Refreed University Journal)

2002

2002

Su Ürünlerinin Beslenmemizdeki Yeri ve Önemi

ŞENGÖR G. F. , ERKAN ÖZDEN N.

Standard Ekonomik ve Teknik Teknik Dergi, vol.41, pp.70-74, 2002 (Other Refereed National Journals)

2000

2000

Füme Balık Teknolojisi ve Tüketimi Etkileyen Faktörler

ŞENGÖR G. F.

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Dergisi, vol.17, pp.249-256, 2000 (National Refreed University Journal)

1999

1999

Tütsülemenin Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss,W.)’nın Amino Asit ve Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Etkisi

ŞENGÖR G. F.

Standard Ekonomik ve Teknik Turk Psikoloji Dergisi, no.456, pp.31-38, 1999 (Other Refereed National Journals)

1997

1997

Ege Bölgesi Su Ürünleri Sanayi İşletmelerinin Aktiviteleri ve Tüketici Tercihleri

Saygı H., ŞENGÖR G. F.

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi, vol.14, pp.251-268, 1997 (National Refreed University Journal)

1995

1995

Tütsüleme Teknolojisindeki Gelişmeler

ÜNAL G. F. , Çelik U.

Ege Üniv. Su Ürünleri Dergisi, vol.12, pp.395-407, 1995 (National Refreed University Journal)

1994

1994

Dondurulmuş Su Ürünlerinde Ambalajlama Teknolojisi

ŞENGÖR G. F.

Ege Üniv. Su Ürünleri Dergisi, vol.11, no.41, pp.71-82, 1994 (National Refreed University Journal)

1991

1991

. Türkiye’de Defne Yaprağı (Lüfer Yavrusu) Avı ve Sonuçları Üzerinde Bir İnceleme

Alpbaz A., Temelli B., Özden O., Çaklı Ş., ÜNAL G. F.

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi, vol.8, pp.202-207, 1991 (National Refreed University Journal)

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

2017

2017

Determination of Proximate Composition and Sensory Parameters of Sous Vide-Meagre (Argyrosomus regius)

ŞENGÖR G. F. , CEYLAN Z. , Şeneroğlu G. N.

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Germany, 3 - 06 October 2017, pp.42

2017

2017

Importance of nanoparticles and nanofibers on fish quality

CEYLAN Z. , ŞENGÖR G. F. Ü. , YILMAZ M. T.

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Germany, 3 - 06 October 2017, pp.40

2017

2017

Nano Yapılar ve Balık Kalitesi Üzerindeki Potansiyel Kullanımı

ŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z.

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Turkey, 12 - 15 September 2017, pp.163

2017

2017

The effect of thymol-loaded chitosan nanofibers on proximate composition of gilthead sea bream fillets

CEYLAN Z. , ŞENGÖR G. F. , YILMAZ M. T.

NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukraine, 23 - 26 August 2017, pp.51

2015

2015

Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları

ŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z. , KORUCU F.

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 1 - 04 September 2015, pp.372

2015

2015

Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi

ŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z.

II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Turkey, 20 - 22 May 2015, pp.99-100

2014

2014

Usage of Organic and Natural Food Additives in Seafood

CEYLAN Z. , ŞENGÖR G. F.

FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Turkey, 25 - 27 September 2014, pp.511

2013

2013

Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi

Şengör G. F. , Ceylan Z. , Doğruyol H.

FABA 2013 Balıkçılık ve Sucul Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Turkey, 30 May - 01 June 2013, pp.370-371

2013

2013

Determination of Proximate Compositions and Sensory Assessments of Sturgeon (Acipenseridae) Species and Caviar

Maleki R. H. , ŞENGÖR G. F.

The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus, Cyprus (Kktc), 1 - 04 March 2013, pp.115

2013

2013

Investigation of The Effects of Sterilization at Different F0 Values on Chemical Composition and Cholesterol Level of Canned Sardina.

Maleki R. H. , ŞENGÖR G. F.

The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus, Cyprus (Kktc), 1 - 04 March 2013, pp.22

2012

2012

Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi

Şengör G. F. , Doğruyol H. , Ceylan Z.

3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 3 - 04 May 2012, pp.96

2011

2011

Seafood Processing Technology in Turkey and Consumer Habits

ŞENGÖR G. F.

People to people Exchange between Japan and Turkey tied with Ocean Effective Utilization of Ocean Resources and Future Maritime Industries, Japan, 1 - 04 November 2011, pp.5

2011

2011

The Role and Importance of Food Touch Antimicrobial Paper and Time Temperature Indicators (TTI) on the Cold Storage of Seafood

Şengör G. F. , Doğruyol H. , Ceylan Z.

4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Turkey, 12 - 14 October 2011, pp.224

2011

2011

Image analysis to estimate the weight of fish

Balaban M. O. , ŞENGÖR G. F. , Gümüş B., Çırban D.

Food Process Engineering in a Changing World, Greece, 1 - 04 May 2011, pp.1453

2007

2007

Su Ürünleri İşleme Endüstrisi’nde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenilirliği

ŞENGÖR G. F. , Varlık C.

XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Turkey, 1 - 04 September 2007, pp.453

2002

2002

Fatty Acid Compositions of Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus,L. 1758) Fillet, Raw and Beeswaxed Caviar Oils

ŞENGÖR G. F. , ERKAN ÖZDEN N., ÖZDEN Ö. , Aksoy H. A. , Tüter M.

World Conference and Exhibition on Oilseed and Edible, Industrial,and Specialty Oils: Sources, Processing, By-Products, Utilization and Feed Formulations, Applications and Functionality, Turkey, 1 - 04 August 2002, pp.26

2001

2001

Deniz Algleri’nin Gıda Endüstrisi’nde Kullanımı

ŞENGÖR G. F.

1. Alg Teknolojisi Sempozyumu, İzmir, Turkey, 1 - 04 January 2001, vol.18/1, pp.139-148

2000

2000

The Canning of Black Mussels (Mytilus galloprovincialis,L.) After Smoking, The Determination of The Chemical, Amino Acid and Fatty Acid Composition

ŞENGÖR G. F. , Gün H., Kalafatoğlu H.

Authenticity of Species in Meat and Seafood Products, International Congress, Spain, 1 - 04 September 2000, pp.81

2000

2000

Gas Chromatography-Mass Spectrometry Analysis of Volatile Aroma Compounds from Smoked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss,W.).

ŞENGÖR G. F.

ISFP 4th International Conference On Agro and Food Physics, Turkey, 1 - 04 May 2000, pp.110

1999

1999

Çeşitli Su Ürünlerinin Kolesterol İçerikleri ve Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Bir Araştırma

ŞENGÖR G. F. , Akkuş S., Maleki R. H.

X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Adana, Turkey, 1 - 04 September 1999, pp.137-150

1997

1997

İşlenmiş Karamidye (Mytilus galloprovincialis,Lam.,1819)’de Kimyasal Kompozisyonun ve Randımanın Belirlenmesi

ŞENGÖR G. F. , Akkuş S., Çelik U.

IX.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Isparta, Turkey, 1 - 04 September 1997, pp.705-711

1991

1991

Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi.

ŞENGÖR G. F. , Tatar O.

Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 1 - 04 November 1991, pp.739-751

Supported Projects

2017 - 2017

2017 - 2017

NANO YAPILAR VE BALIK KALİTESİ ÜZERİNDEKİ POTANSİYEL KULLANIMI

Project Supported by Higher Education Institutions

ŞENGÖR G. F. (Executive) , CEYLAN Z.

2017 - 2017

2017 - 2017

IMPORTANCE OF NANOPARTICLES AND NANOFIBERS ON FISH QUALITY

Project Supported by Higher Education Institutions

ŞENGÖR G. F. (Executive) , CEYLAN Z., YILMAZ M. T.

2015 - 2015

2015 - 2015

Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları

Project Supported by Higher Education Institutions

ŞENGÖR G. F. (Executive)

Activities in Scientific Journals

2016 - Continues

2016 - Continues

Catering Guide

Publication Committee Member

2012 - 2016

2012 - 2016

İ.Ü Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

Publication Committee Member

Scientific Refereeing

November 2020

November 2020

Project Supported by Higher Education Institutions

BAP Research Project, Istanbul University, Turkey

September 2020

September 2020

ACTA AQUATICA TURCICA

National Scientific Refreed Journal

September 2020

September 2020

ACTA AQUATICA TURCICA

National Scientific Refreed Journal

January 2020

January 2020

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ

National Scientific Refreed Journal

October 2018

October 2018

LWT-Food science and Technology

SCI Journal

July 2018

July 2018

Food Bioscience

SCI Journal

July 2018

July 2018

Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

SCI Journal

June 2018

June 2018

Journal of The Science of Food and Agriculture

SCI Journal

May 2018

May 2018

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Journal

March 2018

March 2018

Egyptian Journal of Aquatic Research

Other Indexed Journal

February 2018

February 2018

Food Science and Technology

SCI Journal

February 2018

February 2018

Project Supported by Higher Education Institutions

January 2018

January 2018

journal of Food Measurement and Characterization

SCI Journal

December 2017

December 2017

International Food Research Journal

Other Indexed Journal

October 2017

October 2017

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

National Scientific Refreed Journal

September 2017

September 2017

Food Bioscience

SCI Journal

August 2017

August 2017

International Journal of Food Properties

SCI Journal

August 2017

August 2017

Journal of Food Measurement and Characterization

SCI Journal

June 2017

June 2017

Journal of Food Measurement and Characterization

SCI Journal

June 2017

June 2017

Food Science and Technology

SCI Journal

April 2017

April 2017

LWT-Food Science & Technology

SCI Journal

April 2017

April 2017

Journal of Aquatic Food Product Technology

SCI Journal

March 2017

March 2017

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

National Scientific Refreed Journal

March 2017

March 2017

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

National Scientific Refreed Journal

July 2015

July 2015

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

National Scientific Refreed Journal

June 2015

June 2015

Turk. J. Fish Aquat. Sci.

SCI Journal

June 2015

June 2015

African Journal of Microbiology Research (AJMR)

SCI Journal

February 2014

February 2014

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

National Scientific Refreed Journal

January 2014

January 2014

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

National Scientific Refreed Journal

December 2013

December 2013

TUBITAK Project

June 2013

June 2013

17.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Other Journals

January 2013

January 2013

British Journal of Applied Science and Technology

SCI Journal

November 2012

November 2012

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi

National Scientific Refreed Journal

October 2012

October 2012

Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences

National Scientific Refreed Journal

March 2011

March 2011

Food Additives and Contaminants

SCI Journal

June 2010

June 2010

TUBITAK Project

February 2010

February 2010

Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

National Scientific Refreed Journal

September 2008

September 2008

Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences

National Scientific Refreed Journal

February 2008

February 2008

Journal of Aquatic Food Product and Technology

SCI Journal

April 2007

April 2007

International Journal of Food Sciences and Nutrition

SCI Journal

January 2003

January 2003

Turkish Journal of Veterinary & Animal Science

National Scientific Refreed Journal

May 1999

May 1999

Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

National Scientific Refreed Journal

Scientific Consultations

2017 - 2017

2017 - 2017

Project Consultancy

Sinop Üniversitesi

Istanbul University, Faculty Of Aquatic Sciences, Department Of Fisheries And Seafood Processing Technology, Turkey

2017 - 2017

2017 - 2017

Project Consultancy

Tübitak

Istanbul University, Faculty Of Aquatic Sciences, Department Of Fisheries And Seafood Processing Technology, Turkey

2014 - 2014

2014 - 2014

Project Consultancy

Tübitak

Istanbul University, Faculty Of Aquatic Sciences, Department Of Fisheries And Seafood Processing Technology, Turkey

Awards

March 2018

March 2018

The Egyptian Journal of Aquatic Research Certificate of Reviewing awarded March 2018

Elsevier Publishing

May 2017

May 2017

LWT-Food Science and Technology Certificate of Reviewing awarded May,2017

Elsevier Publishing

February 2011

February 2011

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

January 2010

January 2010

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

January 2008

January 2008

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

January 2005

January 2005

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

January 2003

January 2003

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

January 2002

January 2002

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı

January 2001

January 2001

BYTP

Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik programı

January 2000

January 2000

Başarılı Araşturıcı Ödülü

İ.Ü Bilimsel Araştırma Birimi



Edit Congress and Symposium Activities

2019

2019

20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Attendee

Mersin-Turkey

2019

2019

Akdeniz Havzası Bütünleştirilmiş Gözlem Sistemleri Ağı Oluşturulması Projesi,ODYSSEA: Gökova Paydaşlar Çalıştayı

Attendee

Muğla-Turkey

2018

2018

European Biotechnology Congress

Attendee

Athens-Greece

2017

2017

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference

Attendee

München-Germany

2017

2017

19.ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Attendee

Sinop-Turkey

2017

2017

Nanotechnology and Nanomaterials (NANO-2017)

Attendee

Chernivtsi-Ukraine

2017

2017

European Biotechnology Congress

Attendee

Dubrovnik-Croatia

2016

2016

2nd Congress on Food Structure & Design

Attendee

Antalya-Turkey

2016

2016

European Biotechnology Congress

Attendee

Riga-Latvia

2015

2015

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Attendee

İzmir-Turkey

2015

2015

II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi

Attendee

Isparta-Turkey

2015

2015

ICFAEST 2015: 17th International Conference on Fisheries, Aquaculture Economics and Seafood Trade

Attendee

Praha-Czech Republic

2014

2014

FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences

Attendee

Trabzon-Turkey

2014

2014

International Association for Food Protection (IAFP), European Symposium on Food Safety

Attendee

Budapest-Hungary

2014

2014

IAFP European Symposium 0n Food Safety

Attendee

Budapeşte-Hungary

2014

2014

World academy of Science, Engineering and Technology

Attendee

Lisbon-Portugal

2014

2014

World Academy of Science, Engineering and Technology,International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences (ICEAFS)Sustainable Development

Attendee

Lisbon-Portugal

2014

2014

World Academy of Science, Engineering and Technology

Attendee

Lisbon-Portugal

2013

2013

17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Attendee

İstanbul-Turkey

2013

2013

FABA Fisheries and Aquatic Sciences

Attendee

Erzurum-Turkey

2013

2013

The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus

Attendee

Lefke-Cyprus (Kktc)

2012

2012

3. Gıda Güvenliği Kongresi

Attendee

İstanbul-Turkey

2011

2011

People to people Exchange between Japan and Turkey tied with Ocean

Attendee

Tokyo-Japan

2011

2011

4th International Conference on Food and Nutrition

Attendee

İstanbul-Turkey

2011

2011

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Attendee

Antalya-Turkey

2011

2011

3rd. SAFE Consortium International Congress on Food Safety

Attendee

İstanbul-Turkey

2011

2011

AB Pazarlama Standartlarının Uygulanması Yönünde Yerel Adımlar

Attendee

İstanbul-Turkey

2011

2011

11th International Congress on Engineering and Food

Attendee

Athens-Greece

2011

2011

6. Ataşehir Çocuk Bilim Şenliği

Attendee

İstanbul-Turkey

2009

2009

XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Attendee

Rize-Turkey

2008

2008

I. Ulusal Alabalık Sempozyumu

Attendee

Isparta-Turkey

2007

2007

XIV Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Attendee

Muğla-Turkey

2007

2007

Ulusal Su Günleri

Attendee

Antalya-Turkey

2004

2004

Deniz Bakteriyolojisi 2004

Attendee

İstanbul-Turkey

2002

2002

World Conference and Exhibition on Oilseed and Edible,Industrial, and Specialty Oils

Attendee

İstanbul-Turkey

2001

2001

I.Alg Teknolojisi Sempozyumu

Attendee

İzmir-Turkey

2000

2000

Authenticity of Species in Meat and Seafood Products

Attendee

Vigo-Spain

2000

2000

4th International Conference on Agro and Food Physics

Attendee

İstanbul-Turkey

2000

2000

EFAS 2000

Attendee

Muğla-Turkey

2000

2000

EFAS 2000

Attendee

Bodrum-Turkey

1999

1999

X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Attendee

Adana-Turkey

1997

1997

IX. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu

Attendee

Isparta-Turkey

1992

1992

7 Mühendislik Haftası

Attendee

Isparta-Turkey

1991

1991

Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu

Attendee

İzmir-Turkey

Scholarships

2009 - Continues

2009 - Continues

Short Term Research Scholar (Araştırma Bursu) : J-1

Official Institutions of Foreign Countries

Citations

Total Citations (WOS): 244

h-index (WOS): 11

Jury Memberships

August-2021

August 2021

Associate Professor Exam

Associate Professor Exam - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi

June-2021

June 2021

Associate Professor Exam

Associate Professor Exam - İskenderun Teknik Üniversitesi

June-2021

June 2021

Associate Professor Exam

Associate Professor Exam - Munzur Üniversitesi

December-2020

December 2020

Doctorate

Doctorate - Sinop Üniversitesi

December-2018

December 2018

Doctoral Examination

Doktora Yeterlilik - T.C. İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

July-2016

July 2016

Doctoral Examination

Doktora Yeterlilik Sınavı - T.C. Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

May-2015

May 2015

Doctoral Examination

Doktora Yeterlik - T.C. İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi

December-2014

December 2014

Doctoral Examination

Doktora Yeterlilik - T.C.İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi

June-2010

June 2010

Post Graduate

Yüksek Lisans Tez Savunması - T.C. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

July-2008

July 2008

Post Graduate

Yüksek Lisans Tez Savunması - T.C. İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

June-2002

June 2002

Post Graduate

Yüksek Lisans Tez Savunması - T.C. İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü