Eğitim Bilgileri
1991 - 1995
1991 - 1995Doktora
Ege Üniversitesi, Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı, Türkiye
1988 - 1991
1988 - 1991Yüksek Lisans
Ege Üniversitesi, Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd., Türkiye
1983 - 1987
1983 - 1987Lisans
Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi/İşleme Tek. Abd., Türkiye
Yaptığı Tezler
1995
1995Doktora
Gökkuşağı Alabalığının (Oncorhynchus mykiss, W) Tütsülenmesi ve Bazı Kalite Kriterlerinin Tesbiti Üzerine Bir Araştırma.
Ege Üniversitesi, E.Ü Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Abd.
1991
1991Yüksek Lisans
Dondurularak depolanan mürekkep balığındaki (Sepia officinalis L. 1758) Kalite Değişimlerinin İncelenmesi
Ege Üniversitesi, E.Ü Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2016
2016Wiley Certificate of Participation Author Workshop
Diğer
Wiley
2016
2016Web Tasarım
Bilişim
İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
2016
2016Çalışanlarda Vücut Sağlığının Korunması
Sağlık ve Tıp
İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
2015
2015Eğitim Becerileri Kursu
Eğitim Yönetimi ve Planlama
İstanbul Üniversitesi Eğitim Koordinatörlüğü
2013
2013Texture ve Toz Akış Analiz Ölçüm Teknikleri
Diğer
Brookfield Engineering Laboratories Inc.
2012
20122012 Yılı Uluslararası Bilime Katkı Başarı Sertifikası
Diğer
İstanbul Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi
2012
2012Su Ürünleri Hasat Sonrası Kalite,İzlenebilirlik,Gıda Güvenliği
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, FAO ve EUROFISH
2011
2011EU Hygiene Standards and food safet managment in fish trade
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Environmental Club ZveJone
2010
2010ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İç Tetikçi Eğitimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Up2U & SÜMDER
2008
2008F4ST Tarladan Çatala Gıda Güvenliği Uzman Eğitim Programı
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Kalite Sistem Laboratuvarlar Grubu & Leonardo da Vinci
2004
2004DNA İzolasyonu ve Real-Time PCR ile GMO Tarama Testi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Ankara İl Kontrol Müdürlüğü
2004
2004Gıda Katkı Maddelerinin Analizi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Ankara İl Kontrol Müdürlüğü
2004
2004ETS in Turkey: TOEFL Testing and Recent Developments in Language Assessment
Eğitim Yönetimi ve Planlama
IIE European Office
2004
2004İngilizce Yeterlilik Sertifikası
Yabancı Dil
T.C. Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi
2000
20002000 Yılı Uluslararası Bilime Katkı Başarı Sertifikası
Diğer
T.C. İstanbul Üniversitesi
1996
1996Dos,Windows,Word
Bilişim
Ege Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi
Araştırma Alanları
Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Unvanlar / Görevler
2012 - Devam Ediyor
2012 - Devam EdiyorDoç.Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi
2016 - 2019
2016 - 2019Doç.Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Fakülte Kurulu Üyeliği, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
1998 - 2012
1998 - 2012Yrd.Doç.Dr.
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
2009 - 2009
2009 - 2009Yrd.Doç.Dr.
University of Alaska Fairbanks, Uaf School Of Fisheries And Ocean Sciences, Fishery Industrial Technology Center
1996 - 1998
1996 - 1998Yrd.Doç.Dr.
Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
1992 - 1996
1992 - 1996Uzman
Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
Yönetimsel Görevler
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
2017
2017Doktora
Elektrodöndürme Yöntemiyle Üretilen Biyopolimer Tabanlı Nanoliflerle Balık Filetolarının Kaplanması ve Depolama Stabilitesinin Artırılması
ŞENGÖR G. F.
Z.CEYLAN(Öğrenci)
2003
2003Yüksek Lisans
İstanbul Piyasasında Satışa Sunulan Bazı Füme Balık Ürünlerindeki Polisiklik Aromatik Hidrokarbon (PAH) Düzeylerinin Araştırılması
ŞENGÖR G. F.
İ.Serden(Öğrenci)
1999
1999Yüksek Lisans
Sterilizasyon ve Dondurma İşlemleri Uygulanmış Sardalya'nın (Sardina pilchardus,W.,1792)Kimyasal Bileşimi ve Kolesterol İçeriğinin Kalitatif ve Kantitatif Analiz Yöntemi ile Tesbiti
ŞENGÖR G. F.
R.Haji(Öğrenci)
1999
1999Yüksek Lisans
Karamidye'nin (Mytilus galloprovincialis,L.1758)Tütsülenerek Konserve Edilmesi ve Bazı Kontaminasyon Kaynaklarının Tesbiti
ŞENGÖR G. F.
U.Çelik(Öğrenci)
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2020
2020Characterized nano-size curcumin and rosemary oil for the limitation microbial spoilage of rainbow trout fillets.
Ceylan Z., Meral R., Köse Ş., Şengör G. F. , Akınay Y., Durmuş M., et al.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.134, ss.20-25, 2020 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2019
2019Color assessment by different techniques of gilthead seabream (Sparus aurata) during cold storage
Unal Sengor G. F. , Balaban M. O. , Topaloglu B. , Ayvaz Z., Ceylan Z., Dogruyol H.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.39, ss.696-703, 2019 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2018
2018Determination of quality parameters of gilthead sea bream (Sparus aurata) fillets coated with electrospun nanofibers
Ceylan Z., Sengor G. F. , Basahel A., Yilmaz M. T.
JOURNAL OF FOOD SAFETY, cilt.38, 2018 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2018
2018Nanoencapsulation of liquid smoke/thymol combination in chitosan nanofibers to delay microbiological spoilage of sea bass (Dicentrarchus labrax) fillets
Ceylan Z., Sengor G. F. , YILMAZ M. T.
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, cilt.229, ss.43-49, 2018 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2018
2018Determination of shelf life of gilthead seabream (Sparus aurata) with time temperature indicators
Unal Sengor G. F. , Balaban M. O. , Ceylan Z., Dogruyol H.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, cilt.42, 2018 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2017
2017Amino acid composition of gilthead sea bream fillets (Sparus aurata) coated with thymol-loaded chitosan nanofibers during cold storage
CEYLAN Z. , ŞENGÖR G. F. , YILMAZ M. T.
JOURNAL OF BİOTECHNOLOGY, cilt.256, ss.28, 2017 (SSCI İndekslerine Giren Dergi)
2017
2017A novel approach to extend microbiological stability of sea bass (Dicentrarchus labrax) fillets coated with electrospun chitosan nanofibers
Ceylan Z., Sengor G. F. , SAĞDIÇ O., YILMAZ M. T.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.79, ss.367-375, 2017 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2017
2017A Novel Approach to Limit Chemical Deterioration of Gilthead Sea Bream(Sparus aurata)Fillets: Coating with Electrospun Nanofibers as Characterized by Molecular, Thermal, and Microstructural Properties
Ceylan Z., Sengor G. F. , YILMAZ M. T.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE, cilt.82, ss.1163-1170, 2017 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2016
2016Microbiological Stability of Sea bass (Dicentrarchus labrax) Fillets Coated with Chitosan Based Liquid Smoke Loaded Electrospun Nanofibers
Ceylan Z., Yılmaz M. T. , Şengör G. F.
Journal Of Biotechnology, ss.16, 2016 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)
2014
2014Characterization of GnRH, ILGFRI and AR Genes in Sturgeon's Genomics
Albayrak G. , Sengor G. F. , Yoruk E.
ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH, cilt.66, 2014 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2013
2013Effect of Cooking Methods on Proximate Composition, Fatty Acid Composition, and Cholesterol Content of Atlantic Salmon (Salmo salar)
Sengor G. F. , Alakavuk D. U. , Tosun S. Y.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, cilt.22, ss.160-167, 2013 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2011
2011Quantification of Gaping, Bruising, and Blood Spots in Salmon Fillets Using Image Analysis
Balaban M. O. , Sengor G. F. , Gil Soriano M., Guillen Ruiz E.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE, cilt.76, 2011 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2010
2010The Detection of Potential Carcinogenic PAH Using HPLC Procedure in Two Different Smoked Fish, Case Study: Istanbul/Turkey
Basak S., Sengor G. F. , Karakoç F. T.
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES, cilt.10, ss.351-355, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2010
2010Using Image Analysis to Predict the Weight of Alaskan Salmon of Different Species
Balaban M. O. , Sengor G. F. , Gil Soriano M., Guillen Ruiz E.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE, cilt.75, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2010
2010The Chemical and Sensory Quality of Smoked Sturgeon (Huso huso): A Case Study
Sengor G. F. , Alakavuk D. U. , Tosun S. Y. , Ulusoy S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, cilt.19, ss.310-317, 2010 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2008
2008Determination of the amino acid and chemical composition of canned smoked mussels (Mytilus galloprovincialis, L.)
Sengoer G. F. , Guen H., Kalafatoğlu H.
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, cilt.32, ss.1-5, 2008 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2007
2007The effect of ascorbic acid, citric acid and salt on the quality of spiny dogfish (Squalus acanthias) fillet
Sengoer G. F. , Mol S. , Uecok D.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, cilt.16, ss.103-113, 2007 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2005
2005Effect of Various Technological Processes on the Fatty Acid Composition of Mussel (Mytilus galloprovincialis, L.)
ÖTLEŞ S., Sengor G. F.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, cilt.1, 2005 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2004
2004Determination of Microbial Flora, Water Activity and Physico-Chemical Analyses in Smoked-Canned Mussels (Mytilus galloprovincialis,L.).
ŞENGÖR G. F. , Kalafatoğlu H., Gün H.
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, cilt.28, ss.793-797, 2004 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)
2003
2003The Determination of Vitamin Content and Sensorial Quality of Liquid and Traditional Smoked Black Mussel (Mytilus galloprovincialis) Canned in Different Sauce Content.
ŞENGÖR G. F. , Gün H., Kalafatoğlu H.
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, cilt.27, ss.515-520, 2003 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)
2003
2003Fatty Acid Compositions of Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus,L. 1758) Fillet, Raw and Beeswaxed Caviar Oils
Şengör G. F. , Özden Ö. , Erkan N., Tüter M., Aksoy H. A.
Turkish Journal Of Fisheries And Aquatic Sciences, cilt.3, ss.93-96, 2003 (SCI Expanded İndekslerine Giren Dergi)
2002
2002Caviar production from flathead grey mullet (Mugil cephalus, Lin. 1758) and the determination of its chemical composition and roe yield
Sengor G. F. , Cihaner A., Erkan N. , Ozden O. , Varlık C.
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, cilt.26, ss.183-187, 2002 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
2000
2000Determination of freshness and chemical compositon of scad (Trachurus trachurus, L. 1758) stored in refrigerator
Sengor G. F. , Celik U., Akkus S.
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, cilt.24, ss.187-193, 2000 (SCI İndekslerine Giren Dergi)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2020
2020Gutting process in horse mackerel: Relationship between quality, food safety, public health
Ünal Şengör G. F. , Ceylan Z., Yardımcı R. E. , Özturan S.
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences (EgeJFAS), cilt.37, ss.85-91, 2020 (ESCI İndekslerine Giren Dergi)
2019
2019Determination of Some Quality Changes of Sous Vide-Sea Bass Fillets (Dicentrarchus labrax,Linnaeus, 1758) Treated with Dried Basil, Fresh Garlic, and Dill Weed.
Ceylan Z., Ünal Şengör G. F.
ACTA AQUATICA TURCICA, cilt.15, ss.126-134, 2019 (ESCI İndekslerine Giren Dergi)
2018
2018Seafood culture and its importance in Turkish cuisine.
Ünal Şengör G. F. , Ceylan Z.
ACTA AQUATICA TURCICA, cilt.14, ss.386-398, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2018
2018Determination of the Quality Changes of Whole Cuttlefish (Sepia officinalis,L.) Stored at 2 °C
Ünal Şengör G. F. , Ceylan D. Z. , Doğruyol Bayar H.
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, cilt.35, ss.1, 2018 (ESCI İndekslerine Giren Dergi)
2017
2017SOUS VİDE TEKNOLOJİSİ İLE MUAMELE EDİLEN BALIKLARIN KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
Ceylan Z. , Ünal Şengör G. F.
Turkish Journal of Aquatic Sciences, cilt.32, ss.8-20, 2017 (Hakemli Üniversite Dergisi)
2017
2017Mürekkep Balığı'nın (Sepia Officinalis, L.1758) Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi
ŞENGÖR G. F. , CEYLAN Z. , DOĞRUYOL H. , GÖNÜLAL O.
Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi, cilt.17, ss.29-33, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2016
2016Su Ürünleri İşleme Endüstrisinde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenliği
ŞENGÖR G. F. Ü. , Varlık C.
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi, cilt.13, no.16, ss.33-44, 2016 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2015
2015Dumanlanmış Su Ürünleri ve Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH's)
CEYLAN Z. , ŞENGÖR G. F.
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, ss.27-33, 2015 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2010
2010Türkiye’de Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yetiştiriciliği’nin Ülke Ekonomisine Katkısı ve İşleme Endüstrisi’ne Genel Bakış
ŞENGÖR G. F. Ü. , Alpbaz A. G.
Su Ürünleri Mühendisleri Derneği Dergisi, ss.12-22, 2010 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2010
2010Su Ürünleri İşleme Endüstrisi Atıklarının ve Alglerinin Fonksiyonel Gıda Üretiminde ve Akuakültürde Kullanımı
ŞENGÖR G. F. Ü.
Tarımın Sesi, ss.3-6, 2010 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2009
2009Su Ürünlerinin İşlenmesinde Teknolojik İşlemler ve Paketleme
ŞENGÖR G. F. Ü.
Infovet Dergisi, ss.112-115, 2009 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2006
2006Su Ürünlerinin Dumanlanması ve Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar ile İlgili Yasal Düzenlemeler
ŞENGÖR G. F. , Başak S.
Dünya Gıda Dergisi, ss.63-67, 2006 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2004
2004Su Ürünlerinin Vitamin İçerikleri ve Beslenmedeki Önemi
ŞENGÖR G. F. , Başak S.
Dünya Gıda Dergisi, ss.64-71, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2004
2004Taze-İşlenmiş Su Ürünlerinin Karakteristik Uçucu Lezzet Bileşenleri
ŞENGÖR G. F. , Ergeç S. A.
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi, cilt.5, ss.33-47, 2004 (Hakemli Üniversite Dergisi)
2002
2002Su Ürünlerinin Beslenmemizdeki Yeri ve Önemi
ŞENGÖR G. F. , ERKAN ÖZDEN N.
Standard Ekonomik ve Teknik Teknik Dergi, cilt.41, ss.70-74, 2002 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
2000
2000Füme Balık Teknolojisi ve Tüketimi Etkileyen Faktörler
ŞENGÖR G. F.
Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Dergisi, cilt.17, ss.249-256, 2000 (Hakemli Üniversite Dergisi)
1999
1999Tütsülemenin Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss,W.)’nın Amino Asit ve Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Etkisi
ŞENGÖR G. F.
Standard Ekonomik ve Teknik Turk Psikoloji Dergisi, ss.31-38, 1999 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
1997
1997Ege Bölgesi Su Ürünleri Sanayi İşletmelerinin Aktiviteleri ve Tüketici Tercihleri
Saygı H., ŞENGÖR G. F.
Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi, cilt.14, ss.251-268, 1997 (Hakemli Üniversite Dergisi)
1995
1995Tütsüleme Teknolojisindeki Gelişmeler
ÜNAL G. F. , Çelik U.
Ege Üniv. Su Ürünleri Dergisi, cilt.12, ss.395-407, 1995 (Hakemli Üniversite Dergisi)
1994
1994Dondurulmuş Su Ürünlerinde Ambalajlama Teknolojisi
ŞENGÖR G. F.
Ege Üniv. Su Ürünleri Dergisi, cilt.11, ss.71-82, 1994 (Hakemli Üniversite Dergisi)
1991
1991. Türkiye’de Defne Yaprağı (Lüfer Yavrusu) Avı ve Sonuçları Üzerinde Bir İnceleme
Alpbaz A., Temelli B., Özden O., Çaklı Ş., ÜNAL G. F.
Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi, cilt.8, ss.202-207, 1991 (Hakemli Üniversite Dergisi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
2019
2019İstavrit Balığında (Trachurus trachurus) Ayıklama İşleminin Kalite ve Halk Sağlığı Açısından Önemi
ŞENGÖR G. F. , Ceylan Z., YARDIMCI R. E. , Özturan S.
20. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2019, ss.107
2018
2018Effect of coating with thymol-loaded chitosan-based electrospun nanofibers on fatty acid composition of gilthead sea bream fillets (Sparus aurata)
Ceylan Z., Sengor G. F. , Meral R., Yilmaz M. T.
European Biotechnology Congress, Athens, Yunanistan, 26 - 28 Nisan 2018, cilt.280
2017
2017Determination of Proximate Composition and Sensory Parameters of Sous Vide-Meagre (Argyrosomus regius)
ŞENGÖR G. F. , CEYLAN Z. , Şeneroğlu G. N.
2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.42
2017
2017Importance of nanoparticles and nanofibers on fish quality
CEYLAN Z. , ŞENGÖR G. F. Ü. , YILMAZ M. T.
2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.40
2017
2017Nano Yapılar ve Balık Kalitesi Üzerindeki Potansiyel Kullanımı
ŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z.
19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.163
2017
2017The effect of thymol-loaded chitosan nanofibers on proximate composition of gilthead sea bream fillets
CEYLAN Z. , ŞENGÖR G. F. , YILMAZ M. T.
NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukrayna, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.51
2016
2016A novel Approach to Delay Microbiological Spoilage of Sea bass Fillets Coated with Biopolymer-Based Bioactive Materials Loaded Nanofibers
CEYLAN Z. , Yılmaz M. T. , ŞENGÖR G. F.
2nd Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.127
2016
2016Microbiological stability of sea bass fillets coated with chitosan based liquid smoke loaded elektrospun nanofibers
CEYLAN Z. , Yılmaz M. T. , ŞENGÖR G. F.
Journal of Biotechnology, Riga, Letonya, 5 - 07 Ekim 2016, ss.16
2016
2016Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi
ŞENGÖR G. F. , CEYLAN Z. , DOĞRUYOL TANRIVERDİ H., GÖNÜLAL O.
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2016, ss.360
2016
2016Microbiological stability of sea bass (Dicentrarchus labrax) fillets coated with chitosan based liquid smoke loaded electrospun nanofibers
Ceylan Z. , YILMAZ M. T. , Sengor G. F.
European Biotechnology Conference, Letonya, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231
2015
2015Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi
ŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z. , ALKAN T.
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.385
2015
2015Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları
ŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z. , KORUCU F.
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.372
2015
2015Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi
ŞENGÖR G. F. Ü. , CEYLAN Z.
II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015, ss.99-100
2014
2014Usage of Organic and Natural Food Additives in Seafood
CEYLAN Z. , ŞENGÖR G. F.
FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.511
2014
2014"The Comparison of Consumer Preferences and Nutritive Value of Sea Bream (Sparus aurata ) from Two Different Culture Conditions,"
ŞENGÖR G. F. , CEYLAN Z.
IAFP European Symposium on Food Safety, Budapeşte, Macaristan, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.250
2013
2013Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi
ŞENGÖR G. F. , CEYLAN Z. , DOĞRUYOL TANRIVERDİ H., GÖNÜLAL O.
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2013, ss.360
2013
2013Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi
Şengör G. F. , Ceylan Z. , Doğruyol H.
FABA 2013 Balıkçılık ve Sucul Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.370-371
2013
2013Determination of Proximate Compositions and Sensory Assessments of Sturgeon (Acipenseridae) Species and Caviar
Maleki R. H. , ŞENGÖR G. F.
The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.115
2013
2013Investigation of The Effects of Sterilization at Different F0 Values on Chemical Composition and Cholesterol Level of Canned Sardina.
Maleki R. H. , ŞENGÖR G. F.
The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.22
2012
2012Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi
Şengör G. F. , Doğruyol H. , Ceylan Z.
3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.96
2011
2011Seafood Processing Technology in Turkey and Consumer Habits
ŞENGÖR G. F.
People to people Exchange between Japan and Turkey tied with Ocean Effective Utilization of Ocean Resources and Future Maritime Industries, Japonya, 1 - 04 Kasım 2011, ss.5
2011
2011The Role and Importance of Food Touch Antimicrobial Paper and Time Temperature Indicators (TTI) on the Cold Storage of Seafood
Şengör G. F. , Doğruyol H. , Ceylan Z.
4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.224
2011
2011Çipura Balığı’nın (Sparus aurata) Bazı Görsel Kalite Özelliklerinin İmaj Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi.
ŞENGÖR G. F. , Balaban M. O. , TOPALOĞLU B.
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.216-217
2011
2011Image analysis to estimate the weight of fish
Balaban M. O. , ŞENGÖR G. F. , Gümüş B., Çırban D.
Food Process Engineering in a Changing World, Yunanistan, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.1453
2009
2009Mersin Balığının Tütsülenmesi, Besin Bileşimi, Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri: Vaka Analizi
ŞENGÖR G. F. , ÜÇOK ALAKAVUK D. , TOSUN Ş. Y. , ULUSOY Ş.
15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.500
2008
2008Türkiye’de Gökkuşağı Alabalığı (O.mykiss) Yetiştiriciliği’nin Ülke Ekonomisine Katkısı ve İşleme Endüstrisi’ne Genel Bakış
ŞENGÖR G. F. , Alpbaz A. G.
I. Ulusal Alabalık Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2008, ss.107
2008
2008Gökkuşağı Alabalığı (O.mykiss) Yetiştiriciliği’nde BHA’nın (Bütillendirilmiş Hidroksianisol) Etkisi ve BHA’nın Tüketim İçin Uygunluğu
ÇAĞILTAY F. , ŞENGÖR G. F. , Varlık C.
I. Ulusal Alabalık Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2008, ss.104
2007
2007Su Ürünleri İşleme Endüstrisi’nde Katkı Maddelerinin Kullanımı ve Güvenilirliği
ŞENGÖR G. F. , Varlık C.
XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.453
2007
2007Farklı pişirme yöntemlerinin somon balığı filetolarının besin bileşimi ve kolestrol içeriğine etkisi
ŞENGÖR G. F. , ÜÇOK ALAKAVUK D. , TOSUN Ş. Y.
XIV. Ulusal su ürünleri sempozyumu, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.182
2007
2007Türkiye’deki Üç Farklı Füme Balıkta Potansiyel Karsinojenik Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların (PAH) HPLC Yöntemi ile Belirlenmesi.
ŞENGÖR G. F. , Başak S., Karakoç F. T.
Ulusal Su Günleri 2007, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2007, ss.754
2002
2002Fatty Acid Compositions of Flathead Grey Mullet (Mugil cephalus,L. 1758) Fillet, Raw and Beeswaxed Caviar Oils
ŞENGÖR G. F. , ERKAN ÖZDEN N., ÖZDEN Ö. , Aksoy H. A. , Tüter M.
World Conference and Exhibition on Oilseed and Edible, Industrial,and Specialty Oils: Sources, Processing, By-Products, Utilization and Feed Formulations, Applications and Functionality, Türkiye, 1 - 04 Ağustos 2002, ss.26
2001
2001Deniz Algleri’nin Gıda Endüstrisi’nde Kullanımı
ŞENGÖR G. F.
1. Alg Teknolojisi Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Ocak 2001, cilt.18/1, ss.139-148
2000
2000The Canning of Black Mussels (Mytilus galloprovincialis,L.) After Smoking, The Determination of The Chemical, Amino Acid and Fatty Acid Composition
ŞENGÖR G. F. , Gün H., Kalafatoğlu H.
Authenticity of Species in Meat and Seafood Products, International Congress, İspanya, 1 - 04 Eylül 2000, ss.81
2000
2000Gas Chromatography-Mass Spectrometry Analysis of Volatile Aroma Compounds from Smoked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss,W.).
ŞENGÖR G. F.
ISFP 4th International Conference On Agro and Food Physics, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2000, ss.110
1999
1999Çeşitli Su Ürünlerinin Kolesterol İçerikleri ve Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Bir Araştırma
ŞENGÖR G. F. , Akkuş S., Maleki R. H.
X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Adana, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1999, ss.137-150
1997
1997İşlenmiş Karamidye (Mytilus galloprovincialis,Lam.,1819)’de Kimyasal Kompozisyonun ve Randımanın Belirlenmesi
ŞENGÖR G. F. , Akkuş S., Çelik U.
IX.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1997, ss.705-711
1997
1997Buzdoloabı koşullarında depolanan İstavrit balığı'nın (Trachurus trachurus,L.1758) Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Değerlendirmesi
ŞENGÖR G. F. , Çelik U.
IX Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Eylül 1997, ss.94
1991
1991Dondurulmuş Mürekkep Balığı (Sepia officinalis, L., 1758 )’ndaki Kalite Değişimlerinin İncelenmesi.
ŞENGÖR G. F. , Tatar O.
Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Kasım 1991, ss.739-751
Diğer Yayınlar
2015
2015Hangi balık tüketim için tercih edilmeli? Kültür balığı mı yoksa doğa balığı m?
ŞENGÖR G. F.
Diğer, 2015
2012
2012Soğutulmuş Balığı’nın Kalitesi ve Raf Ömrü Süresinin Uzatılmasında Sıcaklık-Zaman Göstergeli Etiket ve Antibakteriyel Kağıt Kullanımının Önemi
ŞENGÖR G. F. , DOĞRUYOL H. , CEYLAN Z.
Diğer, ss.0-7, 2012
2001
2001Su Ürünleri Kaynaklı Gıdaların Beslenmemizdeki Yeri ve Önemi
ŞENGÖR G. F. , ERKAN ÖZDEN N.
Sunum, ss.1-16, 2001
Desteklenen Projeler
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorPişir-Soğut (Cook-Chill) ve Pişir-Dondur (Cook-Freeze) Yöntemleri ile Hazırlanan Kerevitlerin (Astacus leptodactylus) Raf Ömrünün Belirlenmesi.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÖR G. F. (Yürütücü) , ÖZTURAN S.
2017 - 2021
2017 - 2021Operating a Network of Integrated Observatory Systems in the Mediterranean Sea (ODYSSEA)
UFUK 2020 Projesi
Aktan Turan Y. (Yürütücü) , Karataş Steınum S. , Keskin A. Ç. , Şengör G. F. , Yardımcı C. H. , Güreşen A.
2019 - 2020
2019 - 2020Illuminating Hidden Harvests: Case study on small-scale fisheries in Turkey (FAO)
Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı – UNDP Destekli Proje
Göktürk D. (Yürütücü) , Deniz T. , Yılmaz N. , Ulaş A., Ateş C., Eryalçın K. M. , et al.
2019 - 2019
2019 - 2019Biberiye ve Kurkumin Yüklü Nanoemülsiyonların Alabalık Filetolarının Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
ŞENGÖR G. F.
2017 - 2017
2017 - 2017NANO YAPILAR VE BALIK KALİTESİ ÜZERİNDEKİ POTANSİYEL KULLANIMI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÖR G. F. (Yürütücü) , CEYLAN Z.
2017 - 2017
2017 - 2017IMPORTANCE OF NANOPARTICLES AND NANOFIBERS ON FISH QUALITY
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÖR G. F. (Yürütücü) , CEYLAN Z., YILMAZ M. T.
2015 - 2016
2015 - 2016Çiğ ve Tütsülenmiş Balıklardaki PAH Düzeylerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BALCIOĞLU E. B. (Yürütücü) , CEYLAN Z. , AKSU A. , ÇAĞLAR N. , ŞENGÖR G. F.
2014 - 2016
2014 - 2016İKİ FARKLI HABİTATDA YETİŞTİRİCİLİĞİ YAPILAN ÇİPURA BALIĞI?NIN (Sparus aurata) YAĞ ASİT VE AMİNO ASİT KOMPOZİSYONU ÜZERİNE MEVSİMSEL ETKİNİN ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÖR G. F. (Yürütücü) , CEYLAN Z.
2015 - 2015
2015 - 2015Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÖR G. F. (Yürütücü)
2014 - 2014
2014 - 2014THE COMPARISON OF CONSUMER PREFERENCES AND NUTRITIVE VALUE OF SEA BREAM (Sparus aurata ) FROM TWO DIFFERENT CULTURE CONDITIONS
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÖR G. F. (Yürütücü)
2013 - 2014
2013 - 2014Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÖR G. F. (Yürütücü) , DOĞRUYOL BAYAR H.
2012 - 2014
2012 - 2014Buzda Depolanan Çipura Balığının Raf Ömrünün Belirlenmesinde Kağıt Kaplamaların ve Akıllı Etiketlerin Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÖR G. F. (Yürütücü) , TOPALOĞLU B. , DOĞRUYOL BAYAR H.
2012 - 2013
2012 - 2013Toprak Havuzlarda ve Kafeslerde Yetiştirilen Çipura Balığının Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÖR G. F. (Yürütücü)
2011 - 2012
2011 - 2012Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı'nda AB Standartlarının Uygulanması
AB Destekli Diğer Projeler
Şengör G. F.
2011 - 2011
2011 - 2011ÇİPURA BALIĞININ (Sparus aurata) BAZI GÖRSEL KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İMAJ ANALİZ YÖNTEMİ İLE BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÖR G. F. (Yürütücü)
2008 - 2011
2008 - 2011FARKLI PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN ATLANTİK SOMON BALIĞI (Salmo salar) FİLETOLARININ BESİN KOMPOZİSYONU,YAĞ ASİT KOMPOZİSYONU VE KOLESTEROL DÜZEYİNE ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÖR G. F. (Yürütücü)
1997 - 1999
1997 - 1999Karamidye’nin (Mytilus galloprovincials) Tütsülenerek Konserve Edilmesi
TÜBİTAK Projesi
ŞENGÖR G. F. (Yürütücü)
Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler
2016 - Devam Ediyor
2016 - Devam EdiyorCatering Guide
Yayın Kurul Üyesi
2012 - 2016
2012 - 2016İ.Ü Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Yayın Kurul Üyesi
Bilimsel Hakemlikler
Kasım 2020
Kasım 2020Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, İstanbul Üniversitesi, Türkiye
Eylül 2020
Eylül 2020ACTA AQUATICA TURCICA
Hakemli Bilimsel Dergi
Eylül 2020
Eylül 2020ACTA AQUATICA TURCICA
Hakemli Bilimsel Dergi
Ocak 2020
Ocak 2020ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
Hakemli Bilimsel Dergi
Ekim 2018
Ekim 2018LWT-Food science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2018
Temmuz 2018Food Bioscience
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2018
Temmuz 2018Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2018
Haziran 2018Journal of The Science of Food and Agriculture
SCI Kapsamındaki Dergi
Mayıs 2018
Mayıs 2018Journal of the Science of Food and Agriculture
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2018
Mart 2018Egyptian Journal of Aquatic Research
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Şubat 2018
Şubat 2018Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2018
Şubat 2018Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ocak 2018
Ocak 2018journal of Food Measurement and Characterization
SCI Kapsamındaki Dergi
Aralık 2017
Aralık 2017International Food Research Journal
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Ekim 2017
Ekim 2017Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Eylül 2017
Eylül 2017Food Bioscience
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2017
Ağustos 2017International Journal of Food Properties
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2017
Ağustos 2017Journal of Food Measurement and Characterization
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2017
Haziran 2017Journal of Food Measurement and Characterization
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2017
Haziran 2017Food Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2017
Nisan 2017Journal of Aquatic Food Product Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2017
Nisan 2017LWT-Food Science & Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2017
Mart 2017Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Mart 2017
Mart 2017Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Temmuz 2015
Temmuz 2015İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Haziran 2015
Haziran 2015Turk. J. Fish Aquat. Sci.
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2015
Haziran 2015African Journal of Microbiology Research (AJMR)
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2014
Şubat 2014İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Ocak 2014
Ocak 2014İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Aralık 2013
Aralık 2013TÜBİTAK Projesi
Haziran 2013
Haziran 201317.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Diğer Dergiler
Ocak 2013
Ocak 2013British Journal of Applied Science and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Kasım 2012
Kasım 2012İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Ekim 2012
Ekim 2012Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
Hakemli Bilimsel Dergi
Mart 2011
Mart 2011Food Additives and Contaminants
SCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2010
Haziran 2010TÜBİTAK Projesi
Şubat 2010
Şubat 2010Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Eylül 2008
Eylül 2008Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
Hakemli Bilimsel Dergi
Şubat 2008
Şubat 2008Journal of Aquatic Food Product and Technology
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2007
Nisan 2007International Journal of Food Sciences and Nutrition
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2003
Ocak 2003Turkish Journal of Veterinary & Animal Science
Hakemli Bilimsel Dergi
Mayıs 1999
Mayıs 1999Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Hakemli Bilimsel Dergi
Bilimsel Danışmalıklar
2017 - 2017
2017 - 2017Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık
Sinop Üniversitesi
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi, Türkiye
2017 - 2017
2017 - 2017Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık
Tübitak
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi, Türkiye
2014 - 2014
2014 - 2014Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık
Tübitak
İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi, Türkiye
Ödüller
Mart 2018
Mart 2018The Egyptian Journal of Aquatic Research Certificate of Reviewing awarded March 2018
Elsevier Publishing
Mayıs 2017
Mayıs 2017LWT-Food Science and Technology Certificate of Reviewing awarded May,2017
Elsevier Publishing
Şubat 2011
Şubat 2011BYTP
Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı
Ocak 2010
Ocak 2010BYTP
Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı
Ocak 2008
Ocak 2008BYTP
Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı
Ocak 2005
Ocak 2005BYTP
Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı
Ocak 2003
Ocak 2003BYTP
Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı
Ocak 2002
Ocak 2002BYTP
Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik Programı
Ocak 2001
Ocak 2001BYTP
Tübitak Bilimsel Yayınları Teşvik programı
Ocak 2000
Ocak 2000Başarılı Araşturıcı Ödülü
İ.Ü Bilimsel Araştırma Birimi
Davetli Kongre ve Sempozyum Faaliyetleri
2019
201920. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
Mersin-Türkiye
2019
2019Akdeniz Havzası Bütünleştirilmiş Gözlem Sistemleri Ağı Oluşturulması Projesi,ODYSSEA: Gökova Paydaşlar Çalıştayı
Katılımcı
Muğla-Türkiye
2018
2018European Biotechnology Congress
Katılımcı
Athens-Yunanistan
2017
20172nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference
Katılımcı
München-Almanya
2017
201719.ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
Sinop-Türkiye
2017
2017European Biotechnology Congress
Katılımcı
Dubrovnik-Hırvatistan
2017
2017Nanotechnology and Nanomaterials (NANO-2017)
Katılımcı
Chernivtsi-Ukrayna
2016
20162nd Congress on Food Structure & Design
Katılımcı
Antalya-Türkiye
2016
2016European Biotechnology Congress
Katılımcı
Riga-Letonya
2015
201518. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
İzmir-Türkiye
2015
2015II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi
Katılımcı
Isparta-Türkiye
2015
2015ICFAEST 2015: 17th International Conference on Fisheries, Aquaculture Economics and Seafood Trade
Katılımcı
Praha-Çek Cumhuriyeti
2014
2014FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences
Katılımcı
Trabzon-Türkiye
2014
2014International Association for Food Protection (IAFP), European Symposium on Food Safety
Katılımcı
Budapest-Macaristan
2014
2014IAFP European Symposium 0n Food Safety
Katılımcı
Budapeşte-Macaristan
2014
2014World Academy of Science, Engineering and Technology,International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences (ICEAFS)
Katılımcı
Lisbon-Portekiz
2014
2014World Academy of Science, Engineering and Technology
Katılımcı
Lisbon-Portekiz
2014
2014World academy of Science, Engineering and Technology
Katılımcı
Lisbon-Portekiz
2013
201317. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2013
2013FABA Fisheries and Aquatic Sciences
Katılımcı
Erzurum-Türkiye
2013
2013The First International Fisheries Symposium in Northern Cyprus
Katılımcı
Lefke-Kıbrıs (Kktc)
2012
20123. Gıda Güvenliği Kongresi
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2011
2011People to people Exchange between Japan and Turkey tied with Ocean
Katılımcı
Tokyo-Japonya
2011
20113rd. SAFE Consortium International Congress on Food Safety
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2011
201116. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
Antalya-Türkiye
2011
20114th International Conference on Food and Nutrition
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2011
2011AB Pazarlama Standartlarının Uygulanması Yönünde Yerel Adımlar
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2011
201111th International Congress on Engineering and Food
Katılımcı
Athens-Yunanistan
2011
20116. Ataşehir Çocuk Bilim Şenliği
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2009
2009XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
Rize-Türkiye
2008
2008I. Ulusal Alabalık Sempozyumu
Katılımcı
Isparta-Türkiye
2007
2007XIV Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
Muğla-Türkiye
2007
2007Ulusal Su Günleri
Katılımcı
Antalya-Türkiye
2004
2004Deniz Bakteriyolojisi 2004
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2002
2002World Conference and Exhibition on Oilseed and Edible,Industrial, and Specialty Oils
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2001
2001I.Alg Teknolojisi Sempozyumu
Katılımcı
İzmir-Türkiye
2000
2000Authenticity of Species in Meat and Seafood Products
Katılımcı
Vigo-İspanya
2000
20004th International Conference on Agro and Food Physics
Katılımcı
İstanbul-Türkiye
2000
2000EFAS 2000
Katılımcı
Bodrum-Türkiye
2000
2000EFAS 2000
Katılımcı
Muğla-Türkiye
1999
1999X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
Adana-Türkiye
1997
1997IX. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
Isparta-Türkiye
1992
19927 Mühendislik Haftası
Katılımcı
Isparta-Türkiye
1991
1991Eğitimin 10.Yılında Su Ürünleri Sempozyumu
Katılımcı
İzmir-Türkiye
Burslar
2009 - Devam Ediyor
2009 - Devam EdiyorShort Term Research Scholar (Araştırma Bursu) : J-1
Yabancı Ülkelerin Resmi Kurumları
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 195
h-indeksi (WOS): 9
Jüri Üyelikleri
Aralık-2020
Aralık 2020Tez Savunma (Doktora)
Tez Savunma (Doktora) - Sinop Üniversitesi
Aralık-2018
Aralık 2018Doktora Yeterlik Sınavı
Doktora Yeterlilik - T.C. İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
Temmuz-2016
Temmuz 2016Doktora Yeterlik Sınavı
Doktora Yeterlilik Sınavı - T.C. Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
Mayıs-2015
Mayıs 2015Doktora Yeterlik Sınavı
Doktora Yeterlik - T.C. İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi
Aralık-2014
Aralık 2014Doktora Yeterlik Sınavı
Doktora Yeterlilik - T.C.İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi
Haziran-2010
Haziran 2010Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Yüksek Lisans Tez Savunması - T.C. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
Temmuz-2008
Temmuz 2008Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Yüksek Lisans Tez Savunması - T.C. İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
Haziran-2002
Haziran 2002